Sveikos prisijungsiu ir aš į jūsų kompaniją.
Irgi turiu šią ligą daug metų, tai suintensyvėja, tai vėl dingsta.. Kaip ant savęs pastebėjau susiję su patiriamasi stresais. Taip pat kaip Spyglys sakė, nuo maisto priklauso.. bent jau man labai į šokoladą reaguoja.
Dabar vėl suintensyvėjimo periodas, tai be viso ko ir slinkt plaukai siaubingai pradėjo
Dėl cheminių preparatų pradėjau visai abejoti.. nes jie pradžioj padeda,o paskui kažkokie neveiksmingi darosi.. Buvo išrašę ir sieros tepalą, tai tik smarvė baisi ir nieko iš jo gero, šampūnas su derva šiek tiek sumažina pleiskanojimą, bet neišgydo. Veiksmingas buvo hormnoninis losjonas vienas, bet po mėnesio naudojimo kai buvo visai oda susitvarkius ir nusojau naudoti, vėl prasidėjo, galvoju gal ir tas plaukų slinkimas su o losjono naudojimu susijęs..
Tai dabar bandau gydyis liaudiškai visaip.. Plius vitaminus gert. Seborėjos simptomams lengvinti reikia gerti vitaminą B, jis kartu ir plaukų slinkimą stabdo (na aš geriu šiuo metu visą kompleksą, ten įeina B, E, kviečių gemalų ekstraktas ir dar kažkas)
Skalauju dilgėlių nuoviru ir varnalėšos šaknų nuoviru (vaistinėse yra pirkti) , stengiuosi nestresuoti visokias melisų arbatas geriu , kad kuo mažiau įtempta nervų sistema būtų.. Šiaip labai efktyvios česnako sultys (įtrint jomis galvos odą), nes jos turi ir antibakterinį poveikį ir mažina niežėjimą, o kažkokios jose esančios medžiagos ir plaukų augimą skatina, tai dviguba nauda, tik tiek kad kvapas ne pats maloniausias (beje česnaką ne tik kaimo bobutės rekomenduoja, bet ir ayurvedos mokslas). Nevalgau mėsos . Tai va rezultatas mano toks, kad su ta namine terapija sumažinau ir pleiskanas ir sumažėjo slinkimas, gydausi toliau bus matyt ar visiškai susitvarkys