QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:04)
As taip pat manau, kad pradziai tada rome 3 - juose miestuose, o vasara vistiek galetume suorganizuot savaitgali Palangoje
Vitalyte, o man visgi skauda kai mylimes ir butent tada kai pasiekiu virsune...

todel, kiekviena karta labai bijau..
nu man zinok, neskaudejo... MB buvo svelnus ,kaip pirma karta su mergaite butu buves..

as pati truputi baiminaus.. bet viskas ok... na matai ,gal tau gimda Org metu susitraukineja labai stipriai ..todel skauda..

man taip biskiuka toks skausmukas buvo... bet nu toks nezymus... as norejau dar ir dar

..istikruju.. kai nesistimuliuoji ir nebelauki pastosi ar ne... ND vyksta kitaip ... nemaniau,kad taip gali but...
o man gyd sake,kad reikia myletis... nes tai yra dvieju zmoniu gyvenimas... ir kad vyrui to reikia ir moteriai to reikia... nestumas nera liga... nebent jis labai komplikuotas... todel D sake,mylekites ir dziaukites gyvenimu... tik nu kaip minejau jau.. nesidraskyt man labai lovoj... nerodyt tokios arsios aistros ,kaip seniau

..mm??? is kur jis kazin zino... kokia as buvau??

gal irgi sapnavo mane
Papildyta:
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 12:08)
o mes bažnyčiai paaukojom savus 2 proc.
man reikėjo, nes neturejau, jei turi nereikia
dar reikes bendros slapimo, kraujo bendro, tepinelio ir kardiogramos. ir operacijos dienai tyrimai turi buti ne senesni kaip 10 dienu.
Inesiuk, sia info butu gerai ikelti i temos pradzia, nes daug kam kyla klausimu del tu tyrimu
manau visiems vyrams taip atrodo
as savo 2% vaisingumo asociacijai pervedu