Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 7

QUOTE(muminukas @ 2009 06 08, 17:34)
parodau, kiek koto pavyko išauginti. foto kokybė ne pati geriausia, bet esmė matosi  ax.gif

manau lyginant su pradine situacija, pavyko puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 08, 16:34)
parodau, kiek koto pavyko išauginti. foto kokybė ne pati geriausia, bet esmė matosi  ax.gif

Normalus tas žiedstiebis- neveltui stengeisi
clap_1.gif ,( sakiau ,kad mėnulis truputį padės biggrin.gif ,nes prieš pilnatį kartais net matosi kaip lenda nauji lapeliai ,na matyt ir žiedstiebiui padėjo kažkiek . ax.gif ).O eksperimentuoti tikrai visada įdomu.Sėkmės 4u.gif
-------------------------------------------------------------------------------

O mes vėl ruošiamės žydėti (abrikosas -persikas) ax.gif
user posted image
Tik anos-raudonžiedės žiedai vos ne dvigubai didesni už normalios klivijos žiedus.Tai jos ne tik spalva ,bet ir žiedų dydžiu kartais labai skiriasi :
user posted image
Atsakyti
aciuks.gif tik žiedeliai tokie bespalviai, na, bet svarbu, kad turi vietos skleistis smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
Kokios jusu grazios klivijos wub.gif wub.gif wub.gif
Mano buvo irgi saunuole, augino vaikucius, o dar ir graziai zydedavo. O dabar jau antrus metus nenori leisti ziedeliu. Atrodo graziai, zalia, augina 3 vaikucius, o nezydi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 06 09, 09:38)
Sveiki.
Kokios jusu grazios klivijos wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mano buvo irgi saunuole, augino vaikucius, o dar ir graziai zydedavo. O dabar jau antrus metus nenori leisti ziedeliu. Atrodo graziai, zalia, augina 3 vaikucius, o nezydi verysad.gif

įdėk nuotrauką, jei turi smile.gif
Atsakyti
Man Braškės ta abrikosinė, ar tai persikinė - tai labai labai graži wub.gif
Atsakyti
O mano (foto ankciau ikelta) tai turbut tradiciniu tradicine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 09, 14:02)
O mano  tai turbut tradiciniu tradicine smile.gif

Jei tavo fotikas spalvų neiškraipo-tai ji daugiau į raudonumą,nes tradicinės tai būna šviesios oranžinės spalvos,na jei trašų būna daug gavusios tai būna ir tamsesnės,bet natūrali jos spalva-tai šviesiai oranžinė.Na panaši kaip kitoje foto (čia mano pora oranžinių) ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Mano tik ką peržydėjo Persikas-Abrikosas. Šiandien nuskintas stiebas, kad nevarginti. Atrodė taip: user posted image
Apelsininė žydinti iškeliavo link Vilniaus - buvo padovanota. Kažkaip liko nenufotografuota žydinti. Pumpurai čia: user posted image
Prieš pora dienų pastebėjau, kad ir mano raudona, žaliu viduriuku žydės. Dar tik pumpurai, bet jau arti viršutinių lapų. Štai kaip atrodo šiandien: user posted image
Raudonžiedė jau baigia savo žydėjimą. Jau kelis žiedelius pametė. Šiuo metu atrodo taip: user posted image
Kai kambariuose šilta, greitai peržydės.Tačiau vis tiek smagu..Kas žino, gal dar kuri sugalvos pasipuošti karūna žiedų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Regila: 09 birželio 2009 - 19:11
QUOTE(Braške @ 2009 06 09, 18:48)
Jei tavo fotikas spalvų neiškraipo-tai ji daugiau į raudonumą,nes tradicinės tai būna šviesios oranžinės spalvos,na jei trašų būna daug gavusios tai būna ir tamsesnės,bet natūrali jos spalva-tai šviesiai oranžinė.

Na ji is tiesu tokia ryski ax.gif
Atsakyti
[attachmentid=178971]
Mano persikine irgi siemet ryskesne g.gif
[attachmentid=178970]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 10 birželio 2009 - 10:01
o jau grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti