Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 7

QUOTE(jediara @ 2009 10 18, 15:34)
... bet labai keista, kad tokios gėlininkės, kaip Braškė nežydi  g.gif

Būtent!!! Tikriausiai ir tą saują sėklų, kur nuotrauką demonstravo vasaros pradžioje, bus supūdžiusi, nes kai neseniai paklausiau, kaip sekėsi daiginti, tai nė mur mur. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2009 10 18, 16:07)
Būtent!!! Tikriausiai ir tą saują sėklų, kur nuotrauką demonstravo vasaros pradžioje, bus supūdžiusi, nes kai neseniai paklausiau, kaip sekėsi daiginti, tai nė mur mur. schmoll.gif  g.gif

Nežydėjo,nes pakeičiau įprastinę jų gyvenimo vietą ,o tam buvo tikrai svari priežastis-keičiau langus ir norejau išmeginti -kaip jos jausis kitokioje aplinkoje.Nematau čia jokios problemos,kaip p.Steputė išsireiškė,....kadangi kitos klivijos žydėjo net po du kartus. tongue.gif
O kas liečia sėklas-tai paprasčiausiai aš jų ir nedaiginau,nes susirašinėju su užsienio klivijų augintojais ir kaip kas norėjo tokių spalvų sėklų-tai jos ir iškeliavo į kitus namus.Aš irgi esu iš jų gavusi sėklų-tai man tik malonumas buvo ,kad galėjau atsilyginti tuo pačiu ax.gif
O kad neatsakiau p.Stepute-tai labai atsiprašau aciuks.gif -paprasčiausiai pagalvojau ,kad vėl įsivelsim į betikslias diskusijas-aš jau gal tik stebėsiu kaip čia Jūs diskutuojate ,Sėkmės ax.gif
Atsakyti
labai gaila ,kad cia tokie dalykai dedasi verysad.gif ,nejaugi negalima graziai diskutuoti,reik traukyti per dantis ,saipytis!ar nuo to geriau bus g.gif
Atsakyti
Braške, tikrai keista, kad vien dėl vietos pakeitimo jos galėjo nežydėti g.gif
Atsakyti
Na as tai noreciau suzinoti kokiu spalvu kliviju turit "braske", seip didele tema ir visus pokalvius skaityt tai daug darbo, jei nesunku gal ir parodytumet, ACIU.
Atsakyti
o gal turit geltonos klivijos vaikiuku ar seklu.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As pasiziurejau i savo klivijas ir pamaciau kad ju lapai skirtingi, nors zydejo tai vienoda spalva o lapai vienos platesni kitos siauresni
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 18, 18:07)
Braške, tikrai keista, kad vien dėl vietos pakeitimo jos galėjo nežydėti  g.gif

Aš jas perstačiau prieš pat žydėjimo sezoną į tamsesnius kambarius (šiaurinėje pusėje) na matyt tai joms nelabai patiko.Ir šiemet esu labai užsiėmusi (turiu šeimyninių problemų) todėl negalėjau per daug laiko joms skirti ,ne taip kaip praeitais metais.
QUOTE(evers @ 2009 10 19, 08:26)
o gal turit geltonos klivijos vaikiuku ar seklu.... ax.gif  4u.gif

Vaikiukų neturiu,o sėklas brandinau ,nes buvo žmogus užsiprašęs-todėl visas išsiunčiau.Sėklų auginimas truputį alina augalą ,todėl be reikalo jų neauginu.Ir šiuo momentu neturiu.Sėklų galima parsisiūsti,tačiau šiemet jau pavėlavote.Jas dažniausiai pardavinėja nuo birželio iki lapkričio mėn.
QUOTE(daivasen @ 2009 10 18, 19:54)
Na as tai noreciau suzinoti kokiu spalvu kliviju turit "braske", seip didele tema ir visus pokalvius skaityt tai daug darbo, jei nesunku gal ir parodytumet, ACIU.

Jau esu daug sykių rašiusi apie tai,tačiau galiu pakartoti: -turiu apie 20 skirtingų klivijų ,kurios skiriasi spalva,atspalviais,lapų forma ,bei lapų spalva.Štai keletas iš jų:
http://foto.lc-pasau...lbum918137.html
http://foto.lc-pasau...m918137_15.html
QUOTE(daivasen @ 2009 10 19, 09:09)
As pasiziurejau i savo klivijas ir pamaciau kad ju lapai skirtingi, nors zydejo tai vienoda spalva o lapai vienos platesni kitos siauresni

Taip...jos skiriasi lapų forma,taip pat žiedų forma,dydžiu ,o taip pat ,kaip esu minėjusi, galima pastebėti kad skiriasi žiede esantis viduriukas -jis būna gelsvas,baltas,žalsvas..ir t.t
Manau ,kad atsakiau į Jus dominančius klausimus,tame tarpe ir Steputės biggrin.gif
Sėkmės auginančioms šias gražuoles ,nors jos šiuo metu miega-tačiau jos net ir miegodamos gali džiuginti mus savo visada žalia lapija 4u.gif
Atsakyti
Nu labai jau grazios klivijos ir aciu labai biggrin.gif
Atsakyti
Braške, labai gražių augini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 10:04)
As tai nemoksiskai atskirdinedama vaikus, vos nenuvariau i kapus oranzines, tiesa isliko jos palikuonys...

Man atidave klivija, bet ji plastmasiniame vazonelyje ir turi 2 vaikus,kaip juos atskirt reiktu,kad kartais neatsitiktu kaip tau.O persodint dabar galima ar ir gi palaukt pavasario? g.gif

Tikrai Braske labai grazios taviskes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytė: 20 spalio 2009 - 14:46
šita tokia įdomiais lapais smile.gif
user posted image
Atsakyti