Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 7

QUOTE(emma @ 2009 05 15, 11:07)
Noriu paklaust jūsų patarimo.Pradeda žydėt manoji klivija.Bet žiedeliai skleidžias tarp lapų.Skaičiau,kad reik liet gan karštu vandeniu,kad žiedkotis greičiau lystų į viršų.Bet nors ir palieju,kažkaip nenori jis  augt viršun.Dažnai liet bijau,kad nesupūdyčiau. verysad.gif Ką dar galiu padaryt?

Na as tai dejau visa vazona i maiseli ir laikiau siltame vandenyje ax.gif ir isaugo man ziedkotis ir dar ziedukai prazydo mirksiukas.gif
Cia man forumiertes patare ankstesneje temoje mirksiukas.gif esu joms labai dekinga!

Tik labai nesmagu, kai uzsuki cia pasiskaityti apie geles, randu praktiskai vien ivairias replikas... Ir tai jau tesiasi ilgokai. Ir niekaip nesuprantu, kas cia ko nepasidalina...Bet jau tikrai merginos, gal laikas jau uzkasti ta karo kirvi ir pabaigti tuos asmeniskumus... Kazkaip nesinori tiket, kad auginancios geles gali turet tiek pykcio ir pagiezos blush2.gif Tik manau, kad forume reiketu dziaugtis kaip kam sekasi gelytes auginti ir dziaugtis nuostabiais ziedais smile.gif Bei viena kitai padeti, kad galetumem kiekviena cia uzsukanti dziaugtis musu augintinemis ax.gif Atsiprasau, kam nepatiks mano zinute blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, įkišau nosį pas jus ax.gif ir rodau savo kliviją, žydinčią jau trečią pavasarį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 05 19, 09:10)
Labas rytas, įkišau nosį pas jus  ax.gif ir rodau savo kliviją, žydinčią jau trečią pavasarį
user posted image

Tavo klivija tikrai ypatinga, netradicinė tokia. labai labai graži.
Iš kur įsigijai? LT ar gal iš užsienio?
Atsakyti
saulėlydis* labai gražu wub.gif , čia persikinė klivija:ax: ar klystu ax.gif
Atsakyti
Perzydejo mano klivija, dabar styro ziedstiebis, ka su juodaryti? Nupjauti galima ar reikia? Ir dar vaikiuku greta yra priauge, tikriausiai gerai butu juos persodinti?
Atsakyti
As asmeniskai, kai ziedai nukrenta - nupjaunu.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 05 19, 08:10)
Labas rytas, įkišau nosį pas jus  ax.gif ir rodau savo kliviją, žydinčią jau trečią pavasarį
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif dar ir nuotarukytė taip gražiai įrėminta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giletaite @ 2009 05 19, 18:28)
Perzydejo mano klivija, dabar styro ziedstiebis, ka su juodaryti? Nupjauti galima ar reikia? Ir dar vaikiuku greta yra priauge, tikriausiai gerai butu juos persodinti?

stiebą tai nupjauk 4u.gif tai jei vaikiukai jau paaugę tai žinoma kad gali atskirti, nepamenu kurioje temoje buvo kalbėta, bet vaikiukus lyg tai galima atskirti kai jie jau turi bent 3 lapelius 4u.gif
atsargiai atraizgyk šakneles biggrin.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 19, 14:36)
Tavo klivija tikrai ypatinga, netradicinė tokia. labai labai graži.
Iš kur įsigijai? LT ar gal iš užsienio?

Papildyta:
QUOTE(riešutėlis @ 2009 05 19, 14:40)
saulėlydis* labai gražu wub.gif , čia persikinė klivija:ax:  ar klystu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Jasmin @ 2009 05 19, 19:03)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  dar ir nuotarukytė taip gražiai įrėminta  4u.gif

Ačiū, ačiū visoms blush2.gif
Turiu kliviją tik vieną. Padovanojo kolegė. Ne iš užsienio schmoll.gif
Jomis nesidomiu. Džiaugiuosi kai pražysta ir tiek.
O to grožio gal ir nuotraukytės apipavidalinimas prideda ax.gif g.gif

p.s. nužydėjusį stiebą nupjanu tik kitą pavasarį kai jau naujas pasirodo. Gal ir blogai, bet jis toks sultingas, nedžiūsta, tai ir nežinau ką daryti....
Atsakyti
Kas liecia vaiku atskyrima, tai nera lengvas darbas. Kartais buna jie priauge prie motininio augalo. As savo dicke nugalabijau isdalinus vaikus. Dabar turiu 3 mazus vaikus, kurie zydes tik tada, kai suaugs.
Atsakyti
Saulelydis, gla įdėk savo klivijo sžiedus be to pagražinimo. Norėtųsi pamatyti kaip natūraliai atodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 20, 15:55)
Saulelydis, gla įdėk savo klivijo sžiedus be to pagražinimo. Norėtųsi pamatyti kaip natūraliai atodo  4u.gif

Prašom ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 05 20, 17:19)

Nu neklydau - tikrai graži, originali klivija thumbup.gif
Atsakyti