Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XIII tema

QUOTE(Daddygirl @ 2009 05 07, 13:50)
as nesuprantu, kas cia daros su tom nuotraukom  biggrin.gif  doh.gif
nu dar taip nebuvo... is pradziu rodo, o paskui dingsta. bent jau man.
ir kitiems taip?
bet as uzsispyrus  biggrin.gif

O gal nereiketu rodyti tu nuotrauku kur mergyte visai nuogute - bent jau tos 3-cios ? g.gif Internetas juk visokiu iskrypeliu pilnas unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 07 gegužės 2009 - 14:27
Sveikos 4u.gif
Olgina,grazuole tavo mergyte thumbup.gif O apie ta berima,tai man cia rode berimus,kuom skiresi AD nuo alergijos,tai jusu berimai panasus i alergija g.gif sviesus vduj,jei gerai pamaciau blush2.gif
Atsakyti
Olgina - Tavo dukrytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 07, 15:17)
O gal nereiketu rodyti tu nuotrauku kur mergyte visai nuogute - bent jau tos 3-cios ?  g.gif Internetas juk visokiu iskrypeliu pilnas  unsure.gif .

Nu gera tu cia minti davei g.gif gal tikrai nereik tu nuotrauku daugiau deti, maza kas doh.gif nu keista, kad jos dingsta, bet gal ir gerai, o tai issigandau kazkaip.
Aciu visoms uz siltus zodzius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2009 05 07, 14:53)
Cia vaikui kai 3 metai bus, ar po 3 metu skaiciuojant nuo dabar  blink.gif ??

taip, skaiciuojant nuo dabar, 2012metu rugseji turi ateiti musu eile doh.gif tai mamkos paskubekite i eile stoti kas eis i Aitvara.
Papildyta:
QUOTE(Adeks @ 2009 05 07, 15:54)
Sveikos 4u.gif
Olgina,grazuole tavo mergyte thumbup.gif O apie ta berima,tai man cia rode berimus,kuom skiresi AD nuo alergijos,tai jusu berimai panasus i alergija g.gif sviesus vduj,jei gerai pamaciau blush2.gif

nea, jie visur raudoni, cia taip isejo del apsvietimo
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 07, 13:17)
O gal nereiketu rodyti tu nuotrauku kur mergyte visai nuogute - bent jau tos 3-cios ?  g.gif Internetas juk visokiu iskrypeliu pilnas  unsure.gif .

man atrodo, del sios kontroles ir ismeta sitas nuotrauka is internetinio albumo g.gif juk viena palieka.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 05 07, 16:05)
man atrodo, del sios kontroles ir ismeta sitas nuotrauka is internetinio albumo  g.gif juk viena palieka.

Ko gero. Vis delto gerai, kad kazkas rupinasi musu vaiku saugumu bent jau cia, supermamoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 05 06, 20:20)
2. Kokosinis/grikinis ciuzinukas lovyteje - jeigu issikraustet i kita kambari su visa lovyte ir pagerejo, tai gal ne kokosai/grikiai. Kazkada mamos rase, kad ranksluosti po paklode dar tiesia;
3. Lateksines musu pagalves (vaikas daznai su mumis miegodavo) - labai gali buti (ligonineje pasakojo, kad uzteko lateksiniam ciuziniui buti tevu lovoje - vaikas ant jo niekada nebuvo dedamas, o vis tiek reagavo), bet ar nenaudojate siu pagalviu kitame kambaryje?;
4. Gal koks is neseniai gamintos spintos besiskiriantis formaldehidas  g.gif - cia jau kas anksciau atsirado: spinta ar lelius;
5. Kambarines geles (dracena, keli kaktusai) - del geliu tai gali buti pacios geles, o gali ir vazonu zemeje esantis pelesis. Mano visos geles laiptine puosia  smile.gif

Lovyte su visu ciuziniu liko ten, kur buvo. Laikinai migdom manieze-kelioninej lovelej. Bet man kazkaip nesitiki, kad tas ciuzinukas galetu alergizuoti, nes jis pas mus i toki stora tvirta ivilkima ivilktas + dar keliagubai sulankstytas paklodes ant jo tiesiu.

Pagalves musu, ka tik issiaiskinau, ne lateksines. Raso, kad dormeo-memosan is viskozes elastines medziagos pagamintos, tai cia, kaip suprantu, ne tas pats? g.gif

Spinta ir lelius atsirado beveik tuo paciu metu smile.gif . Na tiesa spinta kokiu menesiu anksciau. Bet skaiciau, kad is naujo baldo formaldehidas apie 2 metus garuoja, stipriausiai pirmus 2 menesius.

Geliu pelesis? g.gif Labai gali buti, nes gelininke is manes tai doh.gif

Zodziu, didziausias itarimas krinta ant kaimynu-gyvuneliu myletoju ir ant tu apacioj, kur gyvunelius dichlofosu nuodijasi, o mes kvepuojam (tarsi ju rukalu dar butu negana doh.gif ) Na ir i itariamuju sarasa dar pateko spinta su dracena. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 07 gegužės 2009 - 16:43
QUOTE(ausru @ 2009 05 07, 15:21)
Ko gero. Vis delto gerai, kad kazkas rupinasi musu vaiku saugumu bent jau cia, supermamoj  smile.gif

ne ne, ne supermamoj. supermamoj gal, suprasdami nuotrauku ikelimo priezasti, ir neismestu.
nuotraukas pasalina jau is mano internetinio albumo (http://good-times.webshots.com).
Atsakyti
Labukas 4u.gif

nepamenu, kas rase apie galimus alergenus, nes kompas buvo nuluzes, tai citatos dingo doh.gif

gele Dracena, jei gerai pamenu g.gif , be visa ko dar ir nuodinga yra - na jei jos lapa suplesai...

Olgina, mergyte wub.gif tik vat mano kompe AD nesimato - baisus senelis tas mano PC biggrin.gif

Ausru, tu berods klausei, ar pas mus kas aplinkoj negali alergizuoti - gali aisku, bandau vis permesti kas, pamazinu, bet neina visu namu isnesti blush2.gif
bandau po truputi mintis worde rasineti, paskui permesiu mirksiukas.gif

o man siaip dar toks smalsus klausimas kirba blush2.gif Amica, o kodel tu tiek daug is LT siuntiesi, na mamyte siuncia, negi ESP mazas pasirinkimas g.gif man kazkaip vis toks ispudis, kad uz sienos kaip tik daugiau pasirinkimo, jau vien del to kad pas mus gyventoju mazai - rinka maza, todel ivairove neapsimoka ir monopoliai savo darba padaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 05 07, 16:48)
ne ne, ne supermamoj. supermamoj gal, suprasdami nuotrauku ikelimo priezasti, ir neismestu.
nuotraukas pasalina jau is mano internetinio albumo (http://good-times.webshots.com).

Tai ir saunu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mortele @ 2009 05 07, 16:49)
gele Dracena, jei gerai pamenu  g.gif , be visa ko dar ir nuodinga yra - na jei jos lapa suplesai...

Dracena tai dzin, atsikratysiu be vargo. Bet ka reikes daryt, jei kaltininkas spinta? Ot nelaimingas sitas mano pirkinys doh.gif, besilaukdama pirkau kai nestumo hormonai buvo prota ateme, dar taip brangiai mokejom Spintu Pasauly, o nepatenkinta as ja nuo pat pirmos dienos mad.gif Jei dar pasirodys, kad prie vaiko alergijos prisideda, tai jau is viso doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Olgina, čia tavo mergytei 4u.gif , o čia visų kitų vaikučiams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Turiu šiokios tokios info dėl skiepų. Užklausiau čia SM vieną gydytoją, ką ji mano apie 18mėn skiepo atidėjimą. Tai ji parašė, kad buvo atlikti tyrimai ir atsižvelgiant į juos atidėti trečią revakcinaciją mano vaiko atžvilgiu būtų gal net naudinga. Įmetu atsakymą smulkiau (jinai čia perteikė tų straipsnių esmę, nes pačių straipsnių nuorodų įdėti neišeina, jie iš mokamo portalo)

QUOTE(dange @ 2009 05 07, 16:49)
Mano minėto straipsnio esmė: tyrimo autoriai teigia, kad pailginus intervalą tarp antros ir trečios KDS dozės, arba atidedant pirmą KDS dviems mėnesiams, sumažėja bronchinės astmos vystymosi rizika.Kadangi jūsų vaikas serga atopiniu dermatitu, o šios ligos ryšys su bronhine astma yra gana tamprus, manau ši info jums būtų įdomi. Tiesa studija turi tam tikrų spragų ir trūkumų(pvz kaip tyrime tirti vaikai skiepyti ne aceliuline kokliušo vakcina)  mirksiukas.gif

Daddygirl, ką tu planuoji daryti su šita trečia revakcinacija? MMR skiepą aš jau atidėjau, tik nežinau dar kuriam laikui.

QUOTE(Mortele @ 2009 05 07, 16:49)
o man siaip dar toks smalsus klausimas kirba blush2.gif Amica, o kodel tu tiek daug is LT siuntiesi, na mamyte siuncia, negi ESP mazas pasirinkimas  g.gif man kazkaip vis toks ispudis, kad uz sienos kaip tik daugiau pasirinkimo, jau vien del to kad pas mus gyventoju mazai - rinka maza, todel ivairove neapsimoka ir monopoliai savo darba padaro  doh.gif

biggrin.gif Mortele, gal didžiuosiuose miestuose kitaip, bet mes gyvenam kurortiniam mieste ir čia vėl truputį kitaip. Supermarketų tikrai netrūksta, bet ne viską galiu rasti, ko reikia man. Pvz kad ir šokoladinių glaistytų sūrelių biggrin.gif . O kas liečia vaiko mitybą, tai čia aš apart visų tų beprotiškai saldžių košių nematau nieko paprasto g.gif . Pvz kaliaropės niekur neaptikau, tad mama siunčia. Grikius siunčia, manų kruopas su sėlenėlėm. Na, ir panašius dalykus, ko čia neatrandu. Tačiau jei bendrai imant, tai neabejotinai čia mes perkam žyyyymiai daugiau nei siunčia mama mirksiukas.gif
Atsakyti
Olgina jau tavo mergaitė kokia fainuolė wub.gif

Ir gerai,kad ant nuotraukų nesimato AD,nors gražių leliukiškų nuotraukų galime turėti ax.gif

Atsakyti