QUOTE(Amica @ 2009 05 09, 03:35)
LT neskiepijama nuo
vėjaraupių pagal skiepų kalendorių, pas mus skiepijama 11 metų.
LT galima vaika paskiepyti nuo vėjaraupių, tik tai bus mokamas skiepas (kaip ir roto). Tik uzsifiksave man, kad skiepyt reikia zymiai anksciau, bet nepamenu kada, knygute kazkur uzkisau
QUOTE(Lagūna @ 2009 05 09, 14:52)
Mus guldo pirmadienį į Antakalnio ligoninę dėl AD, tirtis.Labai jaudinuosi, nes mažiui darys įvairius skaudžius tyrimus.

Gal kam teko gulėti??? gal kas gali pasidalinti patirtimi.Baigiu iš proto išeiti.....
Na is proto tai dar neik

Ka vaikas su tokia mamaka darys
Didziausia intervencija i vaika - kraujo paemimas. Cia jau mamos parase kokie tyrimai, daugiau tikrai jokiu baisiu nedarys. Dar gali imti nosies gleiviu meginukus, bet cia su pagaliuku pamakaluoja ir viskas.
Mano vaikui labiausiai nepatiko tie tepliojimai kremais, bet tai ne del skausmo, o, kad svetimos tetos ciupineja, bet po keliu dienu ir prie to priprato.
Be tu gausiu patarimu da papildau - visada vezuosi staline lempike, nes sviesos tai paluby plieskia. O del tepliojimu hormonais - jei grieztai sakysi ne - ir neteps ir negirdys. Sekmes
QUOTE(Lince1 @ 2009 05 09, 15:39)
Mes gulejom prieš metus. Mums tai naudos nedavė, tyrimai netikslūs labai, tik pamačiau kaip tepa vaiką ir t.t.
O man tas labai padejo, kad pamaciau KAIP ir KIEK tepa vaika. Pati taip ,,riebiai,, nebuciau susigalvojus tepti
QUOTE(renaldinka @ 2009 05 09, 17:11)
pastebejau kad mano maziui kartu su prasidejusia sloga paastreja AD (kaip tik dabar), sloga tekanti ,nosyte uzburkusi, akys asaroja,kosuliukas tustinasi skystokai kiek su gleivem, ar sia galetu buti prasidejusi sienlige
LABAI patarciau kreiptis i medikus ir pasidaryti visus tyrimus - tikrai cia panasu i alergijos simptomus. Netvarkoma alergika gali progresuoti oir neduok die persimes i bronchine astma. Pasitikrinkit, kad issiaiskintumet kaip yra ir kontroliuotumet situacija
QUOTE(Piranij@ @ 2009 05 09, 20:10)
SOS - kas turit parasykit man Otaip mobilaus Nr. - istryniau AZ, o rytoj turiu jai skambint !
Atboi, aciu Laiskriste

- jau susisiekiau