Senokai jau čia lankiausi
laba diena
kiek daug kaimynių aplink atsirado
na gaila kad jau netenka pasivaikščioti su vežimėliu nes mano bičas jau užaugo, bet dar ne vakaras kažkada ir antras bus
O kiek kaimyniu!
Mes irgi Kavoliuko g. gyvename
labas mergaites
ar priimsite naujoke?
Papildyta:
su svente
Papildyta:
juk taip smagu kai mazajai metukai sueina
ar priimsite naujoke?
Papildyta:
QUOTE(alinale @ 2009 08 11, 12:32)
su svente
Papildyta:
Labukas mamytes,
gal norite kita savaite pasimokyti dekupazo? arba pasidekoruoti daikta jei jau mokate dekupazo technikos, bet gal neturite priemoniu info i az
gal norite kita savaite pasimokyti dekupazo? arba pasidekoruoti daikta jei jau mokate dekupazo technikos, bet gal neturite priemoniu info i az
QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 08 30, 23:33)
labas mergaites
ar priimsite naujoke?
Papildyta:
su svente
Papildyta:

ar priimsite naujoke?
Papildyta:
su svente
Papildyta:
labai aciu uz sveikinima:) negaliu patiketi kad jau metukai mazutei..atrodo kad tik vakar gima, tai greit laikas eina...
o cia jums
oho, koks sąrašas
mes savo karietą jau pardavėm,. dabar turim skėtuką, kuris jau beveik nebenaudojamas.
važinėjam su triratuku kolkas.
(prašau pabalsuoti maximum žvaigždelių- mano paraše nuorodos, dokoju labai labai
)
mes savo karietą jau pardavėm,. dabar turim skėtuką, kuris jau beveik nebenaudojamas.
(prašau pabalsuoti maximum žvaigždelių- mano paraše nuorodos, dokoju labai labai
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 09 02, 11:06)
oho, koks sąrašas
)
Maniškio skėtukas jau irgi tik migdymui balkone arba ilgesnei kelionei reikalingas, bėgioja vyrukas pats
Prabalsavau
QUOTE(Verdaina @ 2009 09 02, 12:44)
ačiū. garsiai nesakysiu kad kitiems irgi reikėtų... tik laaaaaaaaaaaaabai minimalai "padėti"
Sveikutes
Sveika prisijungusi
Prabalsavom
QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 08 30, 23:33)
Sveika prisijungusi
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 09 02, 11:06)
)
Prabalsavom
O man nuorodos neatidaro
QUOTE(irmusyte @ 2009 09 03, 10:55)
gal pabandyk su kita naršykle?
yara vėl naujas