Sveikutes
As ir gi prisijungsiu prie jusu. Tiesa, dar ne mamyte, bet jau geitai busiu, tad manau, kad tiksiu jusu kompanijai
Sveikutes, kaimyneles
Tiksi tiksi musu kompanijai
Sveika prisijungus
Tik kad musu kompanija kazko labai tyli
QUOTE(irmusyte @ 2009 07 15, 22:19)
Sveikutes
As ir gi prisijungsiu prie jusu. Tiesa, dar ne mamyte, bet jau geitai busiu, tad manau, kad tiksiu jusu kompanijai 
Tiksi tiksi musu kompanijai
Tik kad musu kompanija kazko labai tyli
Sveikutes
Sveikutė,
visai nedaug liko laukti iki atomazgos
Lauksim žinių
Sveiki
Gal kam idomu bus
http://www.sveikasva...?execution=e3s1
Sveika prisijungusi
Mazai jau liko laukti
Gal kam idomu bus
http://www.sveikasva...?execution=e3s1
Sveikutes
Sveika prisijungusi
Mazai jau liko laukti
Parsiradom namo
Išsiiatostogavom
, tai dabar jau vel aplink vaidensimės.
Žiūriu ir naujų mamyčių yra, bus dar smagiau
Sakykit, čia man vienai užkliūna tie palaidi šunys bėgiojantys ir besimėtančios nuorūkos vaikų žaidimo aikštelėse?
Ar čia toks laikotarpis, kad viską pastebiu, nes maniškis visur bėga ir viską renka?
Sakykit, čia man vienai užkliūna tie palaidi šunys bėgiojantys ir besimėtančios nuorūkos vaikų žaidimo aikštelėse?
Sunys ir man uzkliuna, ypac be antsnukiu
Anadien prileke toks vienas man iki juosmens - labai jau nejauku pasidare. O ka jau apie vaikus kalbet - tokia baime gali ivaryti, kad visa gyvenima nepamirs....
Verdaina, sveika sugrįžusi
Dėl šunų ir nuorūkų baisiai pikta, ypač mūsų parke. Juk yra ženklas, kad su šunimis draudžiama, bet žmonės to nepasaiso
.
Nuorūkas ir mano renka, ir ne tik
. Šiandien buvom prie ežero, tai beveik kiekvieną šiukšlę turėjo paimti ir apžiūrėt, o kai kurią (jeigu nespėjau sužiūrėt), tai kišo į burną. Kažkaip nelabai tvarkingi mūsų piliečiai, nes šiukšlių pilna
Dėl šunų ir nuorūkų baisiai pikta, ypač mūsų parke. Juk yra ženklas, kad su šunimis draudžiama, bet žmonės to nepasaiso
Nuorūkas ir mano renka, ir ne tik
Verdaina smagu,kad issiatostagavot
Del sunu ir as pasipiktinus
ir nuoruku pilna zaidimu aikstelese,o maniskis labai megsta jas rinkti
Del sunu ir as pasipiktinus
Sveikos karoliniškietės mamytės
Aš taip pat iš karoliniškių
Taip pagalvojau, reikia ir forume pasiciekavinti, kaip čia veiksmas vyksta. Žiūrau, kad labai jau tykiai tema einasi
Lyg ir nemažai mamyčių matau kiemuose, žaidimų aikštelėse, o čia tyluma.... Gal kad atostogų metas
Žodžiu, paišausi į kompaniją
Ir dar pažįstamų "veidų" matau (iš kitų temų, senai bebendrautų...) - ritukasx, kaip tu čia karoliniškėse atsidūrei
Dėl šunų ir nuorūkų žaidimų aikštelėse ir man pikta, mažė mano vis bando paragauti
Aš taip pat iš karoliniškių
Žodžiu, paišausi į kompaniją
Ir dar pažįstamų "veidų" matau (iš kitų temų, senai bebendrautų...) - ritukasx, kaip tu čia karoliniškėse atsidūrei
Dėl šunų ir nuorūkų žaidimų aikštelėse ir man pikta, mažė mano vis bando paragauti
Nu va, panašu, kad ne man vienai čia užkliūna, nes jau galvojau, gal čia nukvakau namie besėdėdama ir kabinėjuos dėl nesąmonių
Įdomu, ką galima padaryt būtų - čia gi seniūnijos rūpestis turėtų būt - o seniūnija tai šalia
Seikos mamytes, ziuriu naujienu nemazai, nauju mamyciu prisijunge, prasom cia jums
.
Vasara , amtyt toks metas, jau taip nesinori prie kompo sedeti!!!!
tai retai net isijungiu, o jei dar isvaziuojam kur nors visai nuo realybes atitrukstu. tai zodziu, visoms geru oru ir grazios vasaros. mes siandien vel i sodyba isrukstam, reikia naudotis kol silti orai.
p.s. del siuksliu labai sutinku. mano maze irgi viska renka ir i burna kisa.tai baisu cia kur nors ir iseiti, nes vien nuorukos aplink
ikis!
Vasara , amtyt toks metas, jau taip nesinori prie kompo sedeti!!!!
p.s. del siuksliu labai sutinku. mano maze irgi viska renka ir i burna kisa.tai baisu cia kur nors ir iseiti, nes vien nuorukos aplink
ikis!
Sveikutes
as ir uzsukau pasivaidenti
pagaliau sian buvo geras oras, net buvau pamirsus, kad vasara:)