Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

kur kazin stiklo sukiu torto receptas ? man rimtai jau gal okuliorius issirayt g.gif
Atsakyti
STIKLO SUKES
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 10 21, 14:16)




Aciukas..
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 10 21, 09:01)
Mergaites,to ganaso galit ir nedaryti,cia buvo mano ismislas juo aptepti,nes pirmiausia radau to torto recepta,o veliau beskaitinedama rusaiciu foruma,aptikau karamelinio ganaso recepta,ir pamaniau,kad jam kaip tik ten ir vieta thumbup.gif NU jis laabai skanus(jei issiplaka).

As visada perku double cream,issiplaka bet kada,tirsta,velnias zino is ko pagaminta,bet kremai skanus gaunasi,tik jei darau tortus su zelatinu,tai maisau per puse double+single,nes tada netaip riebu buna.
Nesuprantu,kodel neissiplaka,bet idejus zelatinos gaunasi skanus karamelinis musas,taigi neismetinekit laukan.

Tai suprantu kad galima ir nedaryt, bet kad anas bais skanus net i karamelini sviesta pavirtes blush2.gif (ranka nekiltu lauk ismest blush2.gif blush2.gif ) Dar karta siandien bandziau, sala dabar, ziuresiu kaip plaksis, si karta dariau is wipping cream ax.gif ( praeita bandziau su double, neisiplake). O tas double toks tirstas man atrodo del to, kad labai riebus ax.gif

QUOTE(gitule @ 2009 10 21, 11:37)
As visada naudoju Fresh Cream, suuuper issiplaka  biggrin.gif

As paskutini karta nuejus i parduotuve nusipirkau triju rusiu grietineles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 10 21, 10:48)
noriu pasitikslinti ar gerai supratau - tortui Rafaelo reikia "pasidaryti puse netoli puse litro sulaistymui skyscio: pora citrinu sulciu ir saukstelis cukraus" - o visas kitas skystis - vanduo?  g.gif

Is viso tau turi gautis apie 250ml skyscio,taip kad isspaudi citrinas,dedi cukraus ir dapili virinto vandenuko
Atsakyti
Atejau dar paspamint biggrin.gif
Sulaukiu nemazai klausimu i AZ, del torto OTELAS. Klausimai ivairus: ar tikrai cela stikline kakavos reikia, ar tikrai reikia kepti keptuveje, kokia temperatura, kokios konsistencijos t.b. tesla ir t.t. ir pan. Tai va kepiau cia pries menesi berodz, nufotkinau procesa.

Gal dabar bus aiskiau

Noriu pasakyti, kad recepte klaidos nera, tikrai reikia 1-os sklines nesaldzios kakavos.

Stai taip atrodo jau paruosta tesla
user posted image
Nustatom temperatura ir laukiam kol keptuve ikais
user posted image
Keptuve reikia tik patepti aliejum, plaukiajanciu riebalu neturi but
user posted image
Ipilam tesla, 26 cm keptuveje reikia 3 pilnu valg. saukstu teslos
user posted image
Su saukstu islyginam tesla keptuveje
user posted image
user posted image
Uzdengiam dangciu
user posted image
Kepam apie 4-5 min. Iskepto blyno pavirsius atrodo stai taip. Ji pakeliam kiek su sakute, kad lengviau nutu isimti.
user posted image
Ant keptuves as dedu lentute ir apverciu
user posted image
Viskas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 21, 18:22)
Is viso tau turi gautis apie 250ml skyscio,taip kad isspaudi citrinas,dedi cukraus ir dapili virinto vandenuko

aciuks.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 10 21, 19:18)
Atejau dar paspamint  biggrin.gif
Sulaukiu nemazai klausimu i AZ, del torto OTELAS.

torta jau kepiau - gavosi thumbup.gif tik nezinau ar perplakiau, bet siek tiek i "sviesta" susiplake kondensuotas virtas ir sviestas, bet siaip visai gerai persitepe ir buvo essen.gif skanesnis buvo ta pacia diena gamintas, nes del auksciau minetos priezasties, kita diena kremas buvo prisigeres i blynus, todel man norejosi daugaiu kremo blush2.gif bet blynu skonis thumbup.gif wub.gif vienus galeciau valgyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 10 22, 09:02)
torta jau kepiau - gavosi  thumbup.gif tik nezinau ar perplakiau, bet siek tiek i "sviesta" susiplake kondensuotas virtas ir sviestas, bet siaip visai gerai persitepe ir buvo  essen.gif  skanesnis buvo ta pacia diena gamintas, nes del auksciau minetos priezasties, kita diena kremas buvo prisigeres i blynus, todel man norejosi daugaiu kremo  blush2.gif  bet blynu skonis  thumbup.gif  wub.gif  vienus galeciau valgyti  thumbup.gif

Tikrai neperplakei. Kondensuoto pieno ir sviesto buvo ne vienoda temperatura. Del to tau taip gavosi. 100 proc. As verdu kondensuota piena , po to palieku ant stalo, ta pacia diena istraukiu sviesta. O jau kita diena tik darau krema. Per ta laika, ju temperatura susivienodina. Reikejo prazioje labai gerai, beveik iki baltumo, isplakti sviesta ir po sauksta tada i jau isplakta sviesta det kondensofke, nuolat plakant. Tada butu viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 22, 09:23)
Tikrai neperplakei. Kondensuoto pieno ir sviesto buvo ne vienoda temperatura. Del to tau taip gavosi. 100 proc. As verdu kondensuota piena , po to palieku ant stalo, ta pacia diena istraukiu sviesta. O jau kita diena tik darau krema. Per ta laika, ju temperatura susivienodina. Reikejo prazioje labai gerai, beveik iki baltumo, isplakti sviesta ir po sauksta tada i jau isplakta sviesta det kondensofke, nuolat plakant. Tada butu viskas gerai

oj, tikrai buvo nevienoda temperatura, nes kondensuotas dar buvo nepilnai atveses blush2.gif skubejau ax.gif
aciu uz konsultacija 4u.gif
reiskia, kita karta bus dar skaniau thumbup.gif
Atsakyti
DAUGIASLUOKSNIO ŠOKOLADINIO TORTO biskvitas jau iskeptas ax.gif vakare uzsiimsim pertepimo darbais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 10 22, 06:02)
aciuks.gif
torta jau kepiau - gavosi  thumbup.gif tik nezinau ar perplakiau, bet siek tiek i "sviesta" susiplake kondensuotas virtas ir sviestas, bet siaip visai gerai persitepe ir buvo  essen.gif  skanesnis buvo ta pacia diena gamintas, nes del auksciau minetos priezasties, kita diena kremas buvo prisigeres i blynus, todel man norejosi daugaiu kremo  blush2.gif  bet blynu skonis  thumbup.gif  wub.gif  vienus galeciau valgyti  thumbup.gif

Jei taip atsitinka(o man yra buve daznai),idek ta visa krema keliom sekundem i mikrobangine,bet tik keliom,arba i karsta vandeni,biski pasils,dar paplak ir gausis purus geras kremas-patikrinta ne karta.
Atsakyti
labas vakarelis smile.gif
Aciu Asseni uz fotosesija,tokie vaizdeliai,tikrai palengvina darba ir nuima blogas mintis,kad ka nors darai netaip 4u.gif
Dar turiu klausimuka,gal kas pades 4u.gif ,siandien noriu susitepti juoda miska,biskvitai jau sala,tik turiu klausimu ar galeciau grietinele maisyti su grietine,kad nebutu taip saldu?Ir dar,recepte nepamineta citrinos rugstis g.gif ar jos nereikia i grietinele?
Atsakyti