o tu įsitikinus kad ta ale Jennifer balsuoti eina? Man kaip ir į procedūrų kabiną neša, na kur šildymai visokie

QUOTE(Jennifer @ 2009 05 19, 00:54)
Čia tavo faktai ko gero iš praeitų rinkimų, nes šiandien sniego nėra, o ten atrodo kad yra, už lango šiandien saulytė švietė, o mano beretė bombordava va
, beje, gabaritų tokių nedaėjau dar, ačiū Dievui, bet jei ir toliau kepsiu bandeles bei jas ragausiu, ilgia netruksiu 

As gi minejau...ir patariu, gryzk prie ankstesnio dizainerio

QUOTE(sobieska @ 2009 05 18, 23:59)
Pasistojo klausimuks...o nuo kada tampama "suaugusiomis"...mano vyresnelio draugai mane "saveke" laiko, nors man gerokai virs ... 

Kai gali žanytis be daktarų leidimo

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 00:00)

OK, labanaktukas konkursantėms, lauksime rytojaus rezultatų

QUOTE(Jennifer @ 2009 05 19, 00:59)
o tu įsitikinus kad ta ale Jennifer balsuoti eina? Man kaip ir į procedūrų kabiną neša, na kur šildymai visokie 

Mielas kicius
Ramios nakties visoms.
Dar šiek tiek informacijos :
Prašyčiau neinterpretuoti balsavimo taisyklių. Ir tiksliai jų laikytis. Jeigu nerasiu trijų vieno asmens balsų iki balsavimo pabaigos, vienas balsas taip pat bus neskaičiuojamas. Balsuodami tik už vieną darbelį, iš kitų merginų atimate taškus, kurie gali lemti vietą.
Konkurso nuoroda mano paraše

Prašyčiau neinterpretuoti balsavimo taisyklių. Ir tiksliai jų laikytis. Jeigu nerasiu trijų vieno asmens balsų iki balsavimo pabaigos, vienas balsas taip pat bus neskaičiuojamas. Balsuodami tik už vieną darbelį, iš kitų merginų atimate taškus, kurie gali lemti vietą.

QUOTE(Lachesė @ 2009 05 19, 01:48)
Mielas kicius
Ramios nakties visoms.

Labas rytas
Rinkimu stabas jau atidarytas
Gal kavos

Uzteks ir vieno puodelio kavos, krize, reik taupyt
valstybe rinkimu neremia finansiskai

Ko cia tiek pazere 
Eina suvalkietis ir nešasi trilitrinį stiklainį. Sutinka kaimyną.
-Iš kur eini?
Tai va, poliklinikoje buvau, šlapimo tyrimus dariausi.
-Kodėl trilitrinis?
Kad negalvotų, jog suvalkiečiai skūpūs.
-Tai kam atgal nešiesi?
-Aha, cukraus rado!!!

Eina suvalkietis ir nešasi trilitrinį stiklainį. Sutinka kaimyną.
-Iš kur eini?
Tai va, poliklinikoje buvau, šlapimo tyrimus dariausi.
-Kodėl trilitrinis?
Kad negalvotų, jog suvalkiečiai skūpūs.
-Tai kam atgal nešiesi?
-Aha, cukraus rado!!!
QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 07:34)
Labas rytas, kol sistema išsibudina, dažnai taip būna, man jau ne vieną kartą pasitaikė

QUOTE(lebut @ 2009 05 19, 07:58)
Labas rytas, kol sistema išsibudina, dažnai taip būna, man jau ne vieną kartą pasitaikė 

Labas rytas
čia kilo diskusijų dėl balsavimo skaidrumo....tarkim aš - esu tik tyli dekupažo temų skaitytoja
nes šia technika susidomėjau visai neseniai. Kaip sakoma, semiuose teorinės patirties. Darbelius tik tik pradedu lipdyt
ir labai smagu buvo, kad galėjau sudalyvauti tokiam konkurse
kaip balsuotoja. Pasisemti idėjų ir pamatyti, kaip iš tokios manęs niekada neužkabinsiančios servėtėlės galima padaryti šitokių grožių

čia kilo diskusijų dėl balsavimo skaidrumo....tarkim aš - esu tik tyli dekupažo temų skaitytoja

QUOTE(markse @ 2009 05 19, 08:33)
Tikrai nereikia teisintis, viskas gerai