Sveikinu labai visas merginas dalivavusias konkurse.Tikrai saunus darbeliai.
Ir valio ! valio !!valio!!!! Lachesiukui uz saunia ideja ir sunku darba.

Man nerimą vis dar kelia Tallinos pasisakymas , norisi iki galo išgirsti

Ačiū visoms už sveikinimus
aga, atspėjai
tik vakar kažkaip buvo nei šeip nei taip... nei prispažint tik įpusėjus konkursui kad mano , o teigt , kad ne mano ir kažkaip kvaila pasirodė
todėl ir pasirinkau tylą....

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 19, 21:17)
sveikinu visas VERSUS gi pati pirma atspejau,kad tavo ta dezute
nors kai balsavau nezinojau,kad isvis dalyvauji,po to pamaciau postuose,kad dalyvauji,tai iskart suuodziau
PUIKUS DARBAS! visos kitos dezutes taip pat PUIKIOS!!!!!!!
mano trejetas ir nugalejo
saunuoles visos,lauksiu kito konkurso,gal ir man pavyks sudalyvaut
kas nelaimejo nenusiminkit,jusu dezutes taip pat vertos prizu

aga, atspėjai

QUOTE(versus* @ 2009 05 19, 23:50)
tyla gera byla

QUOTE(baltė @ 2009 05 19, 22:17)
o aš laukiu toooo foto aparato, kurį man kažkas žadėjo atsiųsti

Na mergaites tikrai didziausi sveikinimai, kad sudalyvavot, nepasikuklinot ir neissigandot:)paaiskejo pacios drasiausios:) tai jau kai turit patirties visos, sunku bus konkuruot sekanti karta:) nu bet visos saunuoles:)

Ech...gaila, kad aš negalėsiu sekančiame konkurse sudalyvauti...ir visuose kituose, kurie vyks vasarą..
..Tik rudenį tai jau tikrai prisijungsiu prie konkursų..nes tikrai tikiu, kad jie dar vyks..

Prisidedu prie kitų sveikinimų,
sveikinu visas dalyves, visų darbeliai skirtingi, visos dėžutės taip pat puikios
šaunuolės visos, lauksiu kito konkurso, gal ir man pavyks sudalyvaut
Didžiausi sveikinimai nugalėtojoms ir organizatoriai
nepabūgusiai surengti konkursą, (tikiuosi ne paskutinį)
. Kas nelaimėjo tikrai nenusiminkit, juk jau laimėjimas, kad nepabūgote sudalyvauti konkurse, jūsų darbeliai tikrai nuostabūs, taip pat vertos prizų

Didžiausi sveikinimai nugalėtojoms ir organizatoriai

Sveikutės, noriu pasveikinti nugalėtojas, visas dalyvavusias bei idėjos autorę, jos pagalbininkes. Čia jums mergaitės, visoms, be išimčių
.jpg)
Laukiame naujų idėjų, gal ir aš susigundysiu sudalyvauti, jei neapsikrausiu darbais
Kalbant apie tai jog šis konkursas tapatinamas su eurovizija, darome tada ir balsavimą online
.jpg)
Laukiame naujų idėjų, gal ir aš susigundysiu sudalyvauti, jei neapsikrausiu darbais

Kalbant apie tai jog šis konkursas tapatinamas su eurovizija, darome tada ir balsavimą online

QUOTE(Lachesė @ 2009 05 19, 23:49)

Man nerimą vis dar kelia Tallinos pasisakymas , norisi iki galo išgirsti

O kodėl kelia nerimą?