Mes geriam tik virinta vandenuka,jau 1.2m bet kazkaip nedrystu duoti nevirinto,ir mes suauge nevirinto negeriam

Visa gyvenima geriu nevirinta vandeni. O ko bijot? Bent LT vanduo yra patikrintas ir ji galima gert. O kai dantis valotes ir su virintu?
Vaikui pradejau nevirinta duot tada kai pradejau vandeni atsigert duot, gal nuo kokiu 7 men

Vaikui pradejau nevirinta duot tada kai pradejau vandeni atsigert duot, gal nuo kokiu 7 men

QUOTE(musik @ 2010 12 11, 16:11)
Visa gyvenima geriu nevirinta vandeni. O ko bijot? Bent LT vanduo yra patikrintas ir ji galima gert. O kai dantis valotes ir su virintu?

Tai vat ir pažiūrėkit mielosios trečiadienį(jeigu neklystu) Akistatos laidą, jeigu galvojate, kad vanduo iš čiaupo yra patikrintas ir ar tikrai jį gali gerti Jūsų vaikučiai

Pas mus po kriaukle stovi Osmoso filtrai ir mes geriame tik specialiu filtru filtruotą vandenį, nes kai pasidarėme tyrimus, tai oi oi ko tik nėra mūsų vandenyje.
Siūlau patiems išsitirti vandenį, kurį geriate.
Sėkmės

Tik virinta visada geriam...
Kai buname Lietuvoje, mes vandeni visuomet perkame is parduotuves ir tik vienos firmos. Is ciaupo as pati nedristu gerti. Karta ragavau, tai toks neskanus buvo. Man atrodo, kad arba perki vandeni is parduotuves, arba dediesi vandens filtrus namuose. Cia tik mano nuomone. O vaikui pradejau duoti kazkur nuo 7-8 menesio ir nevirinta vandeni. Kazkur skaiciau, kad virintas vanduo jau nebegyvas vanduo

As pati visa gyvenima geriu tik nevirinta vandeni. Na neatsigeriu as to virinto nors tu ka, negyvas jis man. Priesingai nei vyrui. Aisku, yra Vilniuje pora mikrorajonu, kuriuose vanduo baisus.....
Sukakus metukams, pradejome gerti pienuka, ir po menesio pradejome pratintis prie nevirinto vandens. Pas mano mama labai kalketas vanduo, tai arbatytem, ar siaip, vandeni perku parduotuveje.
Sukakus metukams, pradejome gerti pienuka, ir po menesio pradejome pratintis prie nevirinto vandens. Pas mano mama labai kalketas vanduo, tai arbatytem, ar siaip, vandeni perku parduotuveje.
QUOTE(Laurencijan @ 2010 12 13, 15:33)
Tai vat ir pažiūrėkit mielosios trečiadienį(jeigu neklystu) Akistatos laidą, jeigu galvojate, kad vanduo iš čiaupo yra patikrintas ir ar tikrai jį gali gerti Jūsų vaikučiai
Pas mus po kriaukle stovi Osmoso filtrai ir mes geriame tik specialiu filtru filtruotą vandenį, nes kai pasidarėme tyrimus, tai oi oi ko tik nėra mūsų vandenyje.
Sėkmės

Sėkmės

gal zinote kur Klaipedoje butu galima issitirti vandeni ir kokios kainos?

mum 1m 1men,nevirinto vandens esam ragave,ir nieko nenutiko
o ragaujam tada,kai sau darom gert.. o seip geria arbatas,sultis,seip virinta vandenuka su cukrum,piena...

Duodu tik virinta, nors yra gerus ir is krano

Savo vaikams nevirinto vandens nedaviau, neduodu ir neduosiu.
Geriam TIK virinta vandenuka.

Pati geriu tik virinta vandeni, ir vaikui duodu tik virinta