Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada duodate nevirintą vandenuką

Truputeli man cia mamos keista g.gif , ko jus to vandens "zalio" bijot duoti. Jusu vaikai tiek prisilaizo nuo grindu ir pan visko, kad tas vanduo tai juokas. Ar zinot, kad vaikucius negyvu vandeniu girdot blink.gif , va cia jums nebaisu. Savo mazylei nuo pat kai paragavo kosiu duodu nevirinta ir viskas SUPER smile.gif . Juk musu gruntiniai vandenys vieni svariausiu. Nebijokit, drasiai duokit, aisku kalbu taip, nes gyvenu Vilniuje. Bet jei tai neaiskaus sulinio vanduo tai nezinau blink.gif
Atsakyti
Mes geriam ,,Zalios girios" vandeni, o jeigu ne pirktini tai tik virinta.
Atsakyti
mano mažyliui jau tuoj 1 m 7 mėn, bet kaip tik šiandien susimąsčiau, kad jam dar vis duodu virintą vandenį... gal tikrai jau laikas pratintis prie paprasto vandenuko mastau.gif kažkaip neprisimenu nuo kada vyresnėliui daviau paprasto vandens blush2.gif
Atsakyti
duodu gal nuo 1 metų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 27 birželio 2009 - 21:37
Nuo 10 mėnesių. Nieko blogo neįvyko. Naudoju vandentiekio vandenį.
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 06 23, 14:29)
mano mažyliui jau tuoj 1 m 7 mėn, duodu virintą vandenį..

Maniškiui 2,5 m. ir jis geria tik virintą vandenį ax.gif nevirinto nei į burną neima schmoll.gif Pirktą vandenį geria, o vandentiekio vandens ne g.gif unsure.gif
Atsakyti
dar nesu davusi nevirinto ax.gif
jau pirmajam 2.5m
nes suaugusiems toks vanduo patikekit nieko gero schmoll.gif nuneskite istirti,gal tada noras praeis duoti maziesiems mirksiukas.gif

o siaip mes zadam statyti filtra, tada gal ir gersime is krano ax.gif
Atsakyti
daugiausia verdu kompotus, bet kai skiedziu koki sirupa ar saldzias sultis, tai naudoju virinta vandenuka vacation4.gif
Atsakyti
pradejau duoti nevirinto vandens paskutiniu metu, jei turiu virinto tai geriau duodu toki. bet nezinau ar gali taip but, kad dantukai nebe tokie balti pasidare, nes pas mus vanduo labai nesvarus g.gif
Atsakyti
As jau beveik menesi duodu ir nevirinto vandens-pirkto ar namuose filtruoto.Anksciau visada saziningai tik virintu girdydavau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2009 05 01, 23:41)
aš vis dr virintą duodu... bet galvoju nuo kada jau  galima būtų duoti paprastą vandenį?

Niekada nevirinau,duodu Tiche.
Atsakyti
QUOTE(benmama @ 2009 06 16, 16:40)
Truputeli man cia mamos keista g.gif , ko jus to vandens "zalio" bijot duoti. Jusu vaikai tiek prisilaizo nuo grindu ir pan visko, kad tas vanduo tai juokas. Ar zinot, kad vaikucius negyvu vandeniu girdot blink.gif , va cia jums nebaisu. Savo mazylei nuo pat kai paragavo kosiu duodu nevirinta ir viskas SUPER smile.gif . Juk musu gruntiniai vandenys vieni svariausiu. Nebijokit, drasiai duokit, aisku kalbu taip, nes gyvenu Vilniuje. Bet jei tai neaiskaus sulinio vanduo tai nezinau blink.gif

PRITARIU 100%
Atsakyti