Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Perskaičiau visą temą, o tokio šampūno, kuris bent kelis kartus būt paminėtas neradau unsure.gif Tai katrą rinktis:

Alterna
Joico
Tigi
Loreal proffesional linija
Paul Mitchel
Matrix

Visi išsirinkti tie, kuriuos galiu įsigyti internetu iš UK. Patarkit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 08 07, 12:57)
Perskaičiau visą temą, o tokio šampūno, kuris bent kelis kartus būt paminėtas neradau unsure.gif  Tai katrą rinktis:

Alterna
Joico
Tigi
Paul Mitchel
Matrix

o gal gali pasikyti is kuriu UK puslapiu?
Asmeniskai as, noriu TIGI......
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, o tokio šampūno, kuris bent kelis kartus būt paminėtas neradau unsure.gif  Tai katrą rinktis:

Alterna
Joico
Tigi
Paul Mitchel
Matrix

As kiek skaiciau atsiliepimu,tai rinkciausi kazka is Joico arba Alternos. Bet ziurekit dar ir kaip su kainom,nes pvz Loreal prof. Lt sampunai ~ 40 lt,o alterna tai net nezinau kiek tiksliai,bet virs 100 berods. smile.gif
Atsakyti

Alterna
Joico
Tigi
Paul Mitchel
Matrix

As tik Tigio nepirkciau... Kiek priemoniu turejau, tai be skanaus kvapo daugiau jokios naudos is ju. Uzsieny paprastuos prekybos centruos pardavineja (kaip maximose) Tik pas mus cia kaip stebukla pristato. Kaina nemaza ir salon+ pardavineja (kitiem jau cia sustrai atrodo). Man jie asmeniskai nerimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 07 rugpjūčio 2009 - 13:02
isbandziau siandien margaritos su alaus mielemis, visai neblogas sampunas, plaukai lengvai sukavosi, svelnus smile.gif
Atsakyti
as taip pat noreciau pagirti margaritos sampuna,nusipirkau dazytiems plaukams ir priedo balzama su alumi smile.gif plaukai tikrai atrodo ne prasciau nei naudojant kitus sampunus,lengvai ishsisukuoja ir yra svelnus mirksiukas.gif
Atsakyti
Visų pirma, ačiū visoms atsakiusioms ir pasisakiusios dėl tų keletos mane dominusių šampūnų 4u.gif

QUOTE(fuksė @ 2009 08 07, 13:02)
o gal gali pasikyti is kuriu UK puslapiu?
Asmeniskai as, noriu TIGI......

Kiek žiūrėjau gan geros kainos escentual.com, dar frangrancedirect.co.uk yra kai kurie produktai pigiau.
Bet aš, jaučiu, čia pas vieną mamytę nupirksiu to Tigio nedidelės talpos . Jei tiks tada siūsiuos didelius butelius. Labiausiai norėč Alterna pamėginti, na bet 80 Lt už 200 ml, tai ką aš žinau... Na jei stebuklą padarytų, tai jamčiau rolleyes.gif

Na va dar labai ant Joico gundaus ax.gif Gal kas pakomentuotų?
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 08 06, 11:32)
Kai noriu purumo plaukams, naudoju
user posted image

Kasdienai jis man netinka, bet kai kokia proga ir norisi daugiau plaukų turėti, man jis pats tas. ax.gif

Kur perkate?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2009 08 08, 00:10)
Kur perkate?wink.gif

Siunčiuosi iš užsienio per tarpininkę. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 08 07, 14:01)
As tik Tigio nepirkciau... Kiek priemoniu turejau, tai be skanaus kvapo daugiau jokios naudos is ju. Uzsieny paprastuos prekybos centruos pardavineja (kaip maximose) Tik pas mus cia kaip stebukla pristato. Kaina nemaza ir salon+ pardavineja (kitiem jau cia sustrai atrodo). Man jie asmeniskai nerimti.

Drisciau priestarauti 4u.gif naudojau tigi catwalk headshot, tai plaukai tikrai atsigavo, nes buvo labai issauseje nuo dazymo ir tiesinimo, panaudojus sita sampuna ir balzama nebereikia papildomo serumo galiukams. smile.gif dabar dovanu gavau tigi dumb blonde, mano plaukams jis irgi patinka. Tik jokiu budu sampunu nepirkciau lietuvoj, nes kokybe skiriasi kaip diena ir naktis nuo tu, kurie uzsienyje pardavinejami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 08 07, 14:01)

Taip tikrai nera, jeigu jums nepatinka sios priemones tai nebutina sneket tokiu marazmu. jei estae pastebejuis, ant visu Tigi pakuociu yra parasyta: Sold in professional salons only, tai reiskia kad paprastuose prekybos centruose sitos produkcijos niekas niekad nepardavines 4u.gif
Atsakyti
na o as naudoju pantene sampunus ir kondicionierius ax.gif man jie labai patinka... ir tikrai nesverbu, kad perku maximoje biggrin.gif manau svarbiausia, kas tinka mano palukams mirksiukas.gif
Atsakyti