Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras - gėjus?

O jei jie del sventos ramybes isigins? Liksiu apsijuokusi.
Atsakyti
QUOTE(Lora Palmer @ 2009 07 05, 19:53)

geriau taip, nei nieko nedaryti ir tyliai grauztis..
mano situacija buvo labai panasi.. susitikinejau su vaikinu, kuris visaip kaip issisukinejo, kad yra bisex, taciau as savo nuomones nepakeiciau. Per daug i toki panasus..smile.gif)) ir netgi su vyrais yra buciaviasis draugu vakareliuose. tipo ant bajerio.
Kazkoks nesusipratimas...
Atsakyti
QUOTE(Lora Palmer @ 2009 07 05, 19:53)

Papasakokit apie ateities planus, kuriuos su savo draugu planavote(o gal tie planai tik tarp kitko, tik dėl jūsų ramybės), o jo draugas nieko apie tai nežino... g.gif Atverkite ir sau ir jam akis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora Palmer @ 2009 07 05, 15:50)
As negaliu dar karta be svariu irodymu tai pasakyti, jau buvo apie tai  pora kartu kalbeta.

kaip supratau, jei gautum teigiama atsakyma nutrauktum rysius su juo? mano situacijoje taippat buvo dar vienas zmogus, jie kartu buvo 4 metus , jis irgi bendradarbis doh.gif bendraudavome kompanijoje lyg niekur nieko, tas draugas nujaute, kad jis bendrauja su manim ir po darbo, bet jokiu pavydo scenu nekele, viskas kazkaip savaime isisprende, kai mb visus savaitgalius pradejo leisti su manim.Toliau jie patys tarpusavyje viska issiaiskino ....
Atsakyti
Nezinau, galvoju dar stebeti ir kazkiek bandyti parodyti didesni demesi Aidui prie jo draugo. Nezinau, kaip reikes antradieni eiti i darba ir kartu dviese viename kabinete buti. Nei cia apsimesti, kad viskas gerai, nei tiesiog nerodyti jokiu jausmu, nes nera jegu ir paprasciausiai nieko neaiskinti, tipo PMS, krize ir t.t. Jis is kart supras, kad kazkas negerai, mes budami dviese ir dirbam ir pasibuciuojam ir seip viens kito glebyje pabunam. As jo negalesiu prisileisti, purto vien nuo minties... Buvo ne darbas, o pasaka, dabar bus pragaras.
Na as dar palauksiu vieno draugelio vizito, manau antradieni atleks. Juk jis kasdien pas mus trinasi. Tipo bedarbis, neturi ka veikti. Ir jei nors kiek aiskiau man pasidarys, parasysiu sms jam, kad nenuodytu Aido gyvenimo ir nedarytu jam blogos itakos, kad ji myliu ir jis mane, kad mes kartu dirbame ir tuojau gyvensime ir kad jis yra daugiau nepageidaujamas pas mus darbe. Nieko apie tai, kad jie pora tik prasymas buti samoningu ir pasitraukti. Net jei ir man pasimaise protas ir tarp ju nieko nera, galesiu tai paaiskinti, kad man pasirode, kad as jam nepatinku ir nepatinka, kad Aidas su manim bendrauja ir jis ji nuteikineja pries mane. O kad nepatinku, akivaizdu, nes visada ''traukia per danti'', erzina. Bet kuriuo atveju Aidas suzinos apie ta sms, nes jis tikrai sureaguos ir pasakys vienokia ar kitokia nuomone apie tai. Po to bus Aido reakcija.... Jei jiedu susipyks, ar begales ir Aidas su manim bendrauti? O ar ir man to reikes? Arba jis mane paliks del jo? Bet kuriuo atveju - pravalas....
Atsakyti
QUOTE(Lora Palmer @ 2009 07 05, 22:50)
man pasidarys, parasysiu sms jam, kad nenuodytu Aido gyvenimo ir nedarytu jam blogos itakos, kad ji myliu ir jis mane, kad mes kartu dirbame ir tuojau gyvensime ir kad jis yra daugiau nepageidaujamas pas mus darbe. Nieko apie tai, kad jie pora tik prasymas buti samoningu ir pasitraukti. Net jei ir man pasimaise protas ir tarp ju nieko nera, galesiu tai paaiskinti, kad man pasirode, kad as jam nepatinku ir nepatinka, kad Aidas su manim bendrauja ir jis ji nuteikineja pries

jau kvailiau kaip sms rašymas šitoje situacijoje negali būti doh.gif neteksi Aido 100 %....... reikia būti protingai, kantriai ir išlaukti tos dienos, kai viskas savaime paaiškės. daug paprasčiau būtų atvirai pasakyti jiems abiems esant, kad darbas yra darbas, o savo simpatijas reikėtų pailkti po darbo. man aplamai kažkaip keistai atrodo, kad ateina kada nori, daro ką nori ir pan g.gif ar tau pasirodė ar ne - jo jau tada nedomins, nes jis bus įskaudintas, pažemintas ir eilinį kartą nubėgs pas savo draugelį tiesiai į glėbį guostis. siūlau padaryti eksperimentą: prie to draugo būti kuo arčiau Aido, kartu eiti parūkyti, pasidomėti ko jie taip linksminasi prie kompo ir pan. juk yra daug variantų patikrinti situaciją, negu kad rašyti kvailas sms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora Palmer @ 2009 07 05, 21:50)

jei yra taip ,kaip as manau ir jei pasielgsi taip, kaip dabar aprasei prarasi ji ax.gif sitie zmones nekencia pavydo scenu ir pririsimo ... jie tiesiog dievina demesi, rupesti,svelnuma ir patys ta pati atgal duoda wub.gif biseksualus zmones buna dar keliu rusiu ... vieni is ju labiau homo kiti hetero treti tiesiog vienodai gali isimyleti tiek vyra tiek moteri ax.gif Homo labiau traukia vyrai, bet jie gali del akiu savo gyvenima sieti su moterimi arba tiesiog tureti kazkokius vienkartinius nuotykius,hetero labiau traukia moterys, vyrai jiems reikalingi nuotykiui, savo ego patenkinimui ....

Galiu issiplesti dar labiau, bet ar reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 05 liepos 2009 - 22:14
QUOTE(boruzka @ 2009 07 05, 23:13)
QUOTE(Lora Palmer @ 2009 07 05, 21:50)

jei yra taip ,kaip as manau ir jei pasielgsi taip, kaip dabar aprasei prarasi ji ax.gif sitie zmones nekencia pavydo scenu ir pririsimo ... jie tiesiog dievina demesi, rupesti,svelnuma ir patys ta pati atgal duoda wub.gif biseksualus zmones buna dar keliu rusiu ... vieni is ju labiau homo kiti hetero treti tiesiog vienodai gali isimyleti tiek vyra tiek moteri ax.gif Homo labiau traukia vyrai, bet jie gali del akiu savo gyvenima sieti su moterimi arba tiesiog tureti kazkokius vienkartinius nuotykius,hetero labiau traukia moterys, vyrai jiems reikalingi nuotykiui, savo ego patenkinimui ....

Galiu issiplesti dar labiau, bet ar reikia?

Kaip sakiau tarp ju nematau nieko bendro, metu skirtumas apie 15 metu. Maniskis mazo ugio, be galo svelnus, moteriskas. Tas vos ne dvieju metru, grubokas, izulokas. Kokie ten tarp ju santykiai ir kam jie viens kitam reikalingi - nesuprantu. Kas is ju gali buti viso to iniciatorius ir kuris is ju labiau prisirises ir kuriam labiau to reikia?
Atsakyti
[quote=Lora Palmer,2009 07 05, 22:21]

[/quote]
Kaip sakiau tarp ju nematau nieko bendro, metu skirtumas apie 15 metu. Maniskis mazo ugio, be galo svelnus, moteriskas. Tas vos ne dvieju metru, grubokas, izulokas. Kokie ten tarp ju santykiai ir kam jie viens kitam reikalingi - nesuprantu. Kas is ju gali buti viso to iniciatorius ir kuris is ju labiau prisirises ir kuriam labiau to reikia?
[/quote]

Pagal tavo aprasyta situacija Aidas galetu buti pasyvas g.gif bet as neteigiu nieko kategoriskai 4u.gif iniciatoriai dazniausiai buna aktyvai, pasyvai elgiasi taip, kaip moterys naturaliame gyvenime, labiau save prisiziuri, turi kazkiek manieru ...
Atsakyti
[/quote]
[/quote]

koks skirtumas - kas toje poroje yra kas??????????
tik tu pati viską gali išsiaiškinti ir susidėlioti taškus 4u.gif
tik be sms unsure.gif
Atsakyti
Prapultis... verysad.gif Reikia suimti save i rankas ir laukti antradienio. Matysim, kas bus. O pacios idomybes laukia penktadieni, bus Aido gimtadienis. As buvau nusiteikus padaryti jam svente, bet kazkodel visai nenoriu. Reikia pasiimti iseigine, tipo mamadieni.
Dar viena momenta prisiminiau: pries daugiau kaip savaite, as jo draugeliui, kai sedejo pas mus, Aidui kuriam laikui isejus, klausiau, gal ka nors sugalvojam Aidui gimtadienio proga, kokia nors pramoga, sakiau, kad noriu padaryti svente siam mielam zmoguciui, Tai jis atsake su tokiu sarkazmu ir pasaipa: nupirk auksini zieda, jis apalps ir galesi prie altoriaus nusitempti. Bus svente. Cia tipo bajeris hah.gif O as jam vel, klausyk, gal sugalvojam, bus smagu. Tai pokalbi nusuko kita linkme. Tipo jam nerupi. Tai jei jis draugas, kodel nenori kartu kazka padaryti. Jam matyt nepatinka per nelyg entuziastingos mano iniciatyvos.
Visas jo izulumas prasidejo pries 2 menesius, kai Aidas mano deka (aisku ir sugebejimu, bei darbstumo deka) pakilo pareigose. Matyt tada ir pajuto tikraja gresme.
Kuo daugiau prisimenu ivykiu, tuo labiau matau skaudzia tiesa.
Bet... Kaip Mamontovo dainoje "Kaip tiki, taip ir yra, kaip ziuri taip ir matai..."
Atsakyti
QUOTE(Lora Palmer @ 2009 07 06, 01:34)
Prapultis... verysad.gif Reikia suimti save i rankas ir laukti antradienio. Matysim, kas bus. O pacios idomybes laukia penktadieni, bus Aido gimtadienis. As buvau nusiteikus padaryti jam svente, bet kazkodel visai nenoriu. Reikia pasiimti iseigine, tipo mamadieni.
Kuo daugiau prisimenu ivykiu, tuo labiau matau skaudzia tiesa.
Bet... Kaip Mamontovo dainoje "Kaip tiki, taip ir yra, kaip ziuri taip ir matai..."

aš vietoj tavęs išsinerčiau iš kailio, bet šventę padaryčiau. ir nešiaip šventę, o pakviesčiau Aidą į kelionę. paprašyčiau išjungti telefoną, užriščiau akis, įsisodinčiau į automobilį ir nusiveščiau į kokią nuošalią, gražią vietelę - Lt jų yra begalės. išanksto paruošti užkandžiai, geras vynas ar kitas jo mėgiamas gėrimas, nuostabus horizontas, mėgiama muzika ir tik jūs du - be draugų šurmulio, be jo draugelio, be darbo ir pan. visa diena atsipalaidavimo ir lengvi pokalbiai. tik nereikia pradėti:" brangusis, aš įtariu, kad mes veliamės trikampyje" doh.gif nieko panašaus - kalba turi būti tik apie jūsų dviejų ateitį, bet lengva forma, neužgaunant, nesuerzinant. galima pažaisti žaidimuką - paprašyti, kad savo gimtadienio proga sugalvotų norus, kuriuos tu pasistengsi iki kito gimtadienio išpildyti. ir pamatysi, ar tuose noruose nors kiek figūruoji tu 4u.gif reikia truputėlio fantazijos, gerų norų - ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
ech, gaila, kad neturiu pati tokių galimybių unsure.gif
Atsakyti