
surenkame tortą


iš likusio biskvito formuojame galvą, galima tai daryti ir iš trupinių-grietinėlės masės, tik tada be galo sunku perkelti paskui į tortinę, geriau, jei lieka biskvito

tarp galvos ir kūno pridedame grietinėlės, kad turėtų sukibimo ir susiformuojame galvą kokia išeina iš likusio biskvito

o dabar peiliu padarome šniai iš šonų, pasidailinam viršų, kad nebūtų kampuotas tarpuakis ir t.t. pačią kaktą irgi stengiamės pasidaryti iš biskvito kuprelės

ir belieka smagiausi darbai, liejimas šokoladu pats sunkiausias, nes jis nenori lipti prie grietinėlės, išbandžiau jau kelis variantus ir labiausiai pasiteisino, liejimas per du kartus, kai pirmas sluoksnis jau apstingęs


o dabar boružiukas keliaus sutvirtėjimui į šaldytuvą, paskui mes jį ant plataus peilio perkelsime jau ant tikrojo padėklo, galite bandyti kelti iš karto, pusnormė dar persikels, bet jei sumanysite pilnos normos ir dar galva iš trupinių-grietinėlės masės, tai gali būti be galo sunku, nors su plačia plona lentute ir tas įmanoma, bet lengviau, kai apstingsta šaldytuve


na ir finito la komedia, imam antgalius į rankas ir liejam fantaziją

rezultate turime vabaliuką boružiuką


