Inocka,nedrisk daugiau sakyti,kad tau kazkas nepasiseke,nes tortas kaip paveiksliukas PO tokiu vaizdeliu,man nekyla noras savo tortus cia kelt,nes nublanksta visiskai. Cipciuk,labai grazus darbas,rozes labai grazios bet cia nieko naujo,pas jus visda viskas TOBULA Domi95,tavo tortukas mane pralinksmino,man labai patiko jo sypsena Einu dabar daryt savo torto bet nedesiu,nes bus geda
todėl, kad sakei, jog ta masė nevalgoma.. ir aš taip maniau, bet... klydau.. namų darbo masė valgoma, ir visai skaniai. o va UK tai masė mūsų skoniams nevalgoma. Todėl pagalvojau, kad ne LT gyveni.
Na želiuką tu gali padzibuoti tik plakta grietinėle .
Turiu tų šokoladų , man jie be galo patogūs ir tikrai skanūs , tik pas mane juodas ir sviesesnis , o dryžuoto , nemačiusi , jei ne paslaptis , kiek jis ten kainuoja , čia virš 5 litų - brangokas malonumas
Reikia padaryti tos pirmos zinutes, kur visos nuorodos atsakyti ir nukopinti i nauja langa, (kol dar supermama sitos temos neuzdare) kur atidarynesite nauja tema, tik paskui sitos temos reiktu ideti dar nuoroda. Galiu dabar atidaryti, bet neturiu laiko ieskoti tortu, nes esu ne namie o Utenoje. Jei ka, sakykit, ikelsiu tik nuorodas