o po to tuo paciu royal icing galima ir ornamentus pripaisyti o kai isdzius ant tortuko?
Inočka lapeliai vienas prie kito sunkiai lipo,dar prie pavirsiaus nedariau,vat uz tat ir klausiu,nes noriu tortuka is visu pusiu gelytem aplipdyti:)tai reikes ta aisinga daryti,kad nenukristu man ten nei viena gele
o po to tuo paciu royal icing galima ir ornamentus pripaisyti o kai isdzius ant tortuko?
o po to tuo paciu royal icing galima ir ornamentus pripaisyti o kai isdzius ant tortuko?
oho kiek daug
galvojau kokius 3
dar klausimas, kai tortą dzibuojam grietinėlė ir dedam cukraus 1/4 grietinėlės kiekio, tai kokį cukrų dedat:pudrą ar normalų. Ir jei normalų tai kada, kai jau praplakta grietinėlė
aš visad dedu pudrą
ir dar inočkos maršmelinę masę darydamos dedat citrinos rūgšties, nes receptuose pasimečiau, rusiškame žiūriu net pieno pila, o inoščka rūgštelės dėjo?
dar klausimas, kai tortą dzibuojam grietinėlė ir dedam cukraus 1/4 grietinėlės kiekio, tai kokį cukrų dedat:pudrą ar normalų. Ir jei normalų tai kada, kai jau praplakta grietinėlė
ir dar inočkos maršmelinę masę darydamos dedat citrinos rūgšties, nes receptuose pasimečiau, rusiškame žiūriu net pieno pila, o inoščka rūgštelės dėjo?
QUOTE(davija @ 2009 05 17, 19:29)
oho kiek daug
galvojau kokius 3
dar klausimas, kai tortą dzibuojam grietinėlė ir dedam cukraus 1/4 grietinėlės kiekio, tai kokį cukrų dedat:pudrą ar normalų. Ir jei normalų tai kada, kai jau praplakta grietinėlė
aš visad dedu pudrą
ir dar inočkos maršmelinę masę darydamos dedat citrinos rūgšties, nes receptuose pasimečiau, rusiškame žiūriu net pieno pila, o inoščka rūgštelės dėjo?
dar klausimas, kai tortą dzibuojam grietinėlė ir dedam cukraus 1/4 grietinėlės kiekio, tai kokį cukrų dedat:pudrą ar normalų. Ir jei normalų tai kada, kai jau praplakta grietinėlė
ir dar inočkos maršmelinę masę darydamos dedat citrinos rūgšties, nes receptuose pasimečiau, rusiškame žiūriu net pieno pila, o inoščka rūgštelės dėjo?
Aš visada dedu parastą cukrų, kristalinį. Jį pilu į indrą su grietinėle ir tuomet plaku...
is puses normos "Juodas miskas"


Papildyta:
arba per dideles arba per mazos foto


Papildyta:
arba per dideles arba per mazos foto
QUOTE(davija @ 2009 05 17, 19:29)
oho kiek daug
galvojau kokius 3
dar klausimas, kai tortą dzibuojam grietinėlė ir dedam cukraus 1/4 grietinėlės kiekio, tai kokį cukrų dedat:pudrą ar normalų. Ir jei normalų tai kada, kai jau praplakta grietinėlė
aš visad dedu pudrą
ir dar inočkos maršmelinę masę darydamos dedat citrinos rūgšties, nes receptuose pasimečiau, rusiškame žiūriu net pieno pila, o inoščka rūgštelės dėjo?
dar klausimas, kai tortą dzibuojam grietinėlė ir dedam cukraus 1/4 grietinėlės kiekio, tai kokį cukrų dedat:pudrą ar normalų. Ir jei normalų tai kada, kai jau praplakta grietinėlė
ir dar inočkos maršmelinę masę darydamos dedat citrinos rūgšties, nes receptuose pasimečiau, rusiškame žiūriu net pieno pila, o inoščka rūgštelės dėjo?
As dazniausiai dedu pudra, jeigu cukru det, tai reikia pacioje pradzioje, kitaip man kristaliukai lieka. Per greit issiplaka grietinele
O del saldainiu mases, taip INOCKA deda citrinos rugstele. Ipilu sauksteli vandenuko sudedu salsdainius, paskutiniu metu visus saldainius greitai apiplaunu vandenuku, kad dregnesni butu, ir tiesiai i bliudeli spaudziu citrina, tik per seteli, kad minkstimo nepatektu
Na rodausi ir aš ką pridirbau
Tortai buvo skirti liūdnai progai močiutės metinėms
Todėl atitinkamai rinkausi gėles kalijas - nežinau kaip kitiems, bet man jos asocijuojasi su liūdnom progom
Tortas - Cipciuko medutis, perteptas grietine+grietinėle+želatina (nedatepiau apie 2 cm iki kraštų), likę tarpai užtepti plakta grietinėle ir tada jau papuošta beze kremu. Gėlytės darytos iš cukrinės tešlos pagal Cipciuką, bet šį sykį minkant tešlą sviestavausi rankas, kaip patarė Meian - na, man labai patiko
tešla ištikro šiek tiek elastingesnė gaunasi, t. y. lengviau pasiduoda "lamdymui" pvz. norint kraštus pabanguoti


Kitas tortas pagal Glacee/Elžbietos receptą Labai šokoladinis tortas "Triufelis". Na neapsakomai skanus tortas šokoholikams
Kai kam net labiau patiko negu medutis
Jį labai norėjau papuošt šokoladinėm rožėm, bet kaip žinia - šį kart man jos nepasidavė
bet nėra to blogo, kas neišeitų į gera - pagaliau išbandžiau plėveles, skirtas šokoladui dekoruoti
Eina peklon kaip man jos patiko


čia dar įdedu kelias fotkes sumažintas, nes vienos fotkės tamsios, kitos šviesios (jose gal geriau viskas matosi), bet arčiau tiesos tos fotkės, kurios tamsesnės


Kitas tortas pagal Glacee/Elžbietos receptą Labai šokoladinis tortas "Triufelis". Na neapsakomai skanus tortas šokoholikams

čia dar įdedu kelias fotkes sumažintas, nes vienos fotkės tamsios, kitos šviesios (jose gal geriau viskas matosi), bet arčiau tiesos tos fotkės, kurios tamsesnės
rimami,kaip visada tavo tortai nuostabus
o tas sokoladinis isvis
padirbejai is peties
RiMami tortukai tai fantastiski kalijos kaip tikros 
o kas ten per pleveles tokios?
o kas ten per pleveles tokios?
RiMami
šaunuma, tortai puikūs
RiMami, zinok, man irgi kalijos asocijuojasi su liudna proga, bet galiu pasakyti, kad tavo kalijos tiesiog fantastiskos. Kaip tikros. O ypac mane suzavejo tu zaliu lapu naturalumas. Labai skoniga puokste.
O to sokoladinio gabaliuka labai noreciau, gal turi prapjauto nuotrauka, jau senokai i ji ziuriu, bet tik darbo ten labai daug
. Malacius tu.
Ir dabar tik greitai sakyk, kur gavai ta plevele sokoladui. Nejau gi Lietuvoje jos yra, visur ieskojau, niekur neradau
O to sokoladinio gabaliuka labai noreciau, gal turi prapjauto nuotrauka, jau senokai i ji ziuriu, bet tik darbo ten labai daug
Ir dabar tik greitai sakyk, kur gavai ta plevele sokoladui. Nejau gi Lietuvoje jos yra, visur ieskojau, niekur neradau





