Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

Nuuu, ką galiu pasakyti g.gif Šiaip tai Viilma turėtų būti dėkinga už pamoką. Kaip supratau, ana ir yra dėkinga, pasidarė išvadas ir savo prekės nesiūlo daugiau, jei mato, kad klausytojai "dar nepasiruošę".
man tai užkliuvo, kad ji vis pabrėžia, kad "protinga". Gal čia trupučiukas jumoro? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 21, 17:51)
Nuuu, ką galiu pasakyti g.gif  Šiaip tai Viilma turėtų būti dėkinga už pamoką. Kaip supratau, ana ir yra dėkinga, pasidarė išvadas ir savo prekės nesiūlo daugiau, jei mato, kad klausytojai "dar nepasiruošę".
man tai užkliuvo, kad ji vis pabrėžia, kad "protinga". Gal čia trupučiukas jumoro?  unsure.gif

Protas ir protingas pas ja kaip pravardziavimas smile.gif nes protas turi kita savo puse - kvailuma...kazkuo zmogus protingas, cia pat kvailas... smile.gif

tik ismintis neturi kitos puses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 21 gegužės 2009 - 19:22
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 21, 17:51)
Nuuu, ką galiu pasakyti g.gif  Šiaip tai Viilma turėtų būti dėkinga už pamoką. Kaip supratau, ana ir yra dėkinga, pasidarė išvadas ir savo prekės nesiūlo daugiau, jei mato, kad klausytojai "dar nepasiruošę".
man tai užkliuvo, kad ji vis pabrėžia, kad "protinga". Gal čia trupučiukas jumoro?  unsure.gif

Numiro, anos nebėr jau n metų doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 05 21, 20:23)
Numiro, anos nebėr jau n metų doh.gif

taip, mire 2002 m.
Atsakyti
Kviečiam Grabovojų
Atsakyti
lotuliukas.gif

a kodel jinai numire?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 05 21, 19:22)
Protas ir protingas pas ja kaip pravardziavimas  smile.gif nes protas turi kita savo puse - kvailuma...kazkuo zmogus protingas, cia pat kvailas... smile.gif

tik ismintis neturi kitos puses.

Ypac man patiko ta vieta,kur jinai pasiunte savo meile autobusui.......Cia protas ar ismintis?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 21, 23:46)

a kodel jinai numire?

cia tai idomiausiai apibudina josios rasinius..
Tiksliai nepamenu nuo kokios ligos(!),cia tikiuosi vel Gluosnis pateiks citatas.Taciau jau vien "liga"sako daug ka,jei ne viska..
Atsakyti
nebegaliu ilgiau laukt, einu trint savo krištolinio rutulio.
Papildyta:
patriniau.

avarijoje žuvo.
Atsakyti
mano saltiniai(tai ne is knygu ar internt...)sako kad ji sirgo veziu.
Atsakyti
o kokia dvasine vezio priezastis?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 22, 08:15)
o kokia dvasine vezio priezastis?

Kokia kokia...vis ta pati-nemeile sau,kaltinimai sau,saves "edimas",pyktis ir pan...... bigsmile.gif
Atsakyti