Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

Pamparam, console.gif
Suprantu tave iš asmeninės patirties. Tėvai visada linkę kaltint save dėl vaikų ligų. Aš irgi jaučiau kaltę dėl savo vaiko, mano tėvai irgi jaučia kaltę dėl anūko ir t.t. smile.gif
Aišku, priežastį gali sugalvot visada ir suprantu kaip ji rūpi. Bet gerai Urartu rašo kad kartais tai atsitinka ir viskas. O terorijų daug yra, įvairių įvairiausių. Pasirink sau tinkančią wink.gif Ir nekankink savęs 4u.gif
Atsakyti
Neskaičiau temos, nežinau ar nepasikartosiu. Taigi, bėda - blogas burnos kvapas. Tai galima kaip nors susieti su vidiniu pasauliu?
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 11, 18:48)
Neskaičiau temos, nežinau ar nepasikartosiu. Taigi, bėda - blogas burnos kvapas. Tai galima kaip nors susieti su vidiniu pasauliu?

Gali tekti daryti rentgeno nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 11, 18:53)
Gali tekti daryti rentgeno nuotrauką.

O aš galvojau, kad bus bėdos su skrandžiu, ir teks ryti ''žarną''.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 11, 18:54)
O aš galvojau, kad bus bėdos su skrandžiu, ir teks ryti ''žarną''.

Brrrr... Vien dėl to neinu pas gydytojus, nors žaizda tikriausiai jau didesnė už skrandį... Laikykitės..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 11, 19:01)
Brrrr... Vien dėl to neinu pas gydytojus, nors žaizda tikriausiai jau didesnė už skrandį... Laikykitės..

Ačiū smile.gif
Atsakyti

Многие страдают из-за дурного запаха изо рта, чем бы и как бы часто они ни чистили зубы. С точки зрения медицины, зубы, гайморовы пазухи, а также желудок у них в порядке, но иной раз запах идет такой, что человек сам его чувствует. Что это значит? Напомню, что состояние кожи отражает отношение человека к честности, а состояние слизистой оболочки – отношение ко лжи.

Неприятный запах во рту обусловлен состоянием слизистой оболочки и является сигналом опасности, предшествующим заболеванию слизистой. Запах предупреждает: не лги! Причиной лживости служит желание быть хорошим человеком, из-за чего человек скрывает свое плохое. Самая большая ложь – это когда человек говорит, что он не выносит лжи. В ком нет лжи, тот ясно видит чужую ложь и понимает ее причины, а значит, не вредит своему здоровью. Он относится отрицательно ко лжи, но не к лгуну.

jei dantys ir skrandis tvarkoje, haimorito nera, tada problemos su gleivine...
Atsakyti

Dvasineje plotmeje zmones, kurie kalba blogai apie kitus, arba galvoja blogai apie kitus, turi bedu su dantimis ir nemaloniu burnos kvapu
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 11, 18:01)

Eikite, nuoširdžiai patariu.Pasitampysite nuo žiaukčiojimų kokias 2-3 minutes ir sužinosite rezultatus. Dabartine gastoskopija daroma greitai ir palygynus neskausmingai, plius "žarna" nėra jau tokia stora kaip anksčiau. O ir mėginius paims kartu. Pagerist potokursą vaistų ir gyvenimas mielesnis pasidarys. Patikėkit.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 06 12, 15:22)
Patikėkit.

Aš tikiu. Tikrai tikiu. Bet aš vyras.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 12, 19:57)
Aš tikiu. Tikrai tikiu. Bet aš vyras.

Jūsų vyriškumas, būtent šiuo atveju, neturi didelės reikšmės. Bent aš jos niekaip negaliu apčiuopti. Reikšmės turi jūsų asmenybė. Gebėjimai. Norai. Pojūčiai.

Aš būsiu atvira. Šiemet mane užklupo dvi ligos, kurios buvo man gyvybiškai pavojingos. Abi gydžiausi be antibiotikų ir praktiškai be cheminių vaistų. Vis labiau pagalvoju apie tai, ko nežinau, bet ko gera, jaučiu. Savo šių metų ligas liaudiškom priemonėm gydžiau vejama nevilties, nes prieš tai buvę gydymo būdai jau buvo visapusiškai išbandyti. Jau ir prieš tai pamąstydavau, kodėl epidemijos metu kai kas suserga, o kai kas ne... Man poliklinikose (kur yra sergančiųjų susibūrimai) tenka lankytis dažnai. Bet gripas mane aplankė tik šiemet... Kitais kartais jis mane aplenkdavo. Gal liga aplanko tuomet, kai jos apsilankymui yra terpė.

Kažkada rijau ir žarną. Negaliu pasakyt ar dabar to nedaryčiau. Viskas priklauso nuo daugelio dalykų, su kuriais susiduriu kai aplanko liga. Aš savęs klausiu: "ar tai yra gyvybinės indikacijos?" Tariuosi su savimi. Tam reikia laiko ir dėmesingumo. Jei gyvybinės, ko gera, imčiausi ir kraštutinių priemonių. Vaistų, kitokių gydymo priemonių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 13 birželio 2009 - 01:36
QUOTE(LinguLingu @ 2009 06 11, 20:20)
Dvasineje plotmeje zmones, kurie kalba blogai apie kitus, arba galvoja blogai apie kitus, turi bedu su dantimis ir nemaloniu burnos kvapu

Na nezinau, nezinau, kiek cia tiesos. Tai ant kiek blogai turi galvot, kad imtu smirdet is burnos? unsure.gif Nes yra kurie ir negraziai galvoja ir sneka apie kitus negraziai, ale jiems visiskai nesmirda, gal jiems per kitus galus islenda kitos blogybes. g.gif
Atsakyti