nieko nebijo. tiksliai ne žuvis 
žinok mums pofik koks ženklas, svarbu, kad ne žuvis būtų.
Papildyta:
man tik truputi neramu, kad mūsų vyriausioji išbandytoja kažkur dingo. kas jį išbandys dabar????
Papildyta:
nebandyto, gi neimsi.

Papildyta:
man tik truputi neramu, kad mūsų vyriausioji išbandytoja kažkur dingo. kas jį išbandys dabar????
Papildyta:
nebandyto, gi neimsi.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 16:31)
nieko nebijo. tiksliai ne žuvis 
Papildyta:
Papildyta:
nebandyto, gi neimsi.

Papildyta:
Papildyta:
nebandyto, gi neimsi.
del zenklo tai pacios spekit...cia jus ar as burtais uzsiiminejat

nuo kada tau žiurkės žvėreliai??????
***, chiro, jis galvoja, kad mane gali kažkoks gyvenimo būdas dar nustebint 
nors manau, kad čia taip jis tik atsargiai teiraujasi, ar kažką niekingo apie jį sužinojus, jo nemesiu
***, kur aiškiarege Urartu????

nors manau, kad čia taip jis tik atsargiai teiraujasi, ar kažką niekingo apie jį sužinojus, jo nemesiu

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 16:34)
o kas jie pagal tave? jei tau palaidas suo kelia fobija ir ji norisi migdyt kaip ir seimininka tai gal pats seimininkas yra zverelis?

žiurkė yra šlykštus ir niekingas gyvulys.
klausyk, o tu valgyt mėgsti? a?
klausyk, o tu valgyt mėgsti? a?
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 16:35)
***, chiro, jis galvoja, kad mane gali kažkoks gyvenimo būdas dar nustebint 

tokio dalyko kaip atsargumas neturiu ir greiciausiai jis pas mane nbeissivystis jei tau idomu paklausk tiesiai gal ir atsakysiu

o kas del valgymo...tai kaip tau atrodo is kur normalus zmones semiasi energija?

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 15:34)
Prie ko cia tos ziurkes-tegu sau triedzia,jei nusipelne...Cia ogiska grandine-jei atseke is sunu skyriaus,vadinasi ten lankosi,o jei lankosi,tai myli zverelius (manes gi,tarkim,suristos i nerimo-mezgimo skyriu nenutysi)
alia, tai gerai mąstai, manęs irgi ne.