Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

Pas Milkintaite as lankiaus su pirmu nestumu, kadangi mano ginekologe ja labai rekomendavo.Ji dirba Avimedoj birutes gatvej.Nesciuju pas ja tikrai daug kartais net po dvi i ta pati laika uzrasytos.tai laukti reikedavo kartais po valanda pusantros nors ateidavai laiku. Avimedoj yra vienas blogumas ji ikurta mazame kotedziuke kur priimamajame sedi ir nesciosios ir pas terapeuta laukiantys sergantys zmones, tai pora kartu buvo ateini kokiu tyrimu priduot ziurek ir grizti kokia bacila pasigaves.taip pora kartu ir sirgau.
Siaip Milkintaite Avimedoj dirba viena diena i savaite pirmadieniais, bent jau taip buvo, bet kaip ir visi gydytojai vaziuoja i visokius seminarus daznai. Tai visas nesciaisias vis tiek reikia sukisti i ta viena diena.Dar budavo taip kad Milkintaite i Avimeda ateidavo po paros budejimo gimdymo namuose, tai nezinau ar nenukencia darbo kokybe ir demesingumas nesciajai.Siaip antra nestuma manau pas Milkintaite neisiu, nes kai gimdziau kai tik buvo jos budejimas ir kai reikejo rinktis gimdyti tik su akusere ar ir su akusere ir gydytojos prieziura, as pasakiau kad noriu gimdyti kad butu ir gydytoja (akusere nebuvo labai patenkinta tuom). Nezinau kaip ten supilde dokumentus ar kad gimdau ir su gydytoja ar tik su akusere. Bet Milkintaite maciau kai kakleli man apziurejo ir kai gimdymo metu suleke gal šeši medicinos darbuotojai kaip vyras sake nes vienu metu pradejo vaikeliui tonai kristi .Po gimdymo gydytoja nebuvo uzejus.
Po gimdymo turejau komplikaciju nes gimda blogai isvale.grizus namo penkta diena po gimdymo pradejo kilti temperatura iki 38.5. Kadangi buvo penktadienis mano gydytoja jau nebedirbo.gerai kad nuejau pasitikrinti pas ginekologe privaciai ir nelaukiau tu 6 savaiciu kaip rekomenduojama.Visa gyvenima busiu dekinga gydytojai Karpaviciutei ji mane istrauke is ligos.Norejo iskart guldyti i ligonine, bet as savo maziuke maitinau krutim o to nebuciau galejus daryt guledama ligoninej. Tai negulde tik todel kad pasakiau kad bus kas suleidzia jos israsytus vaistus namie.Lankiaus pas ja gal kokius 4 kartus po to kol ji galutinai isitikino kad man viskas ok.
Siaip buvau pas Karpaviciute pries gimdyma pasitikrinti nes jau buvo terminas gimdyti o Milkintaite buvo isvaziavus i seminara, tai kol laukiau laukiamajam girdejau(durys nera labai sandarios) kaip Karpaviciute tikrina nesciaisias, kaip viska isisklausineja kaip tyrimus patikrina viena nescioji turbut kokia valanda isbuvo kol laukiau.
Atsakyti
Labukas,gal ką girdėjote apie gyd Šlepavičienę.Rūpi gydymas.Gal kas pas ją gydėtės?
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 11 26, 20:37)
o kaip kainytes pas ja?

Jei lankysites gimdymo namų ambulatoriniam arba "Avimedoj" mokėt nereikės.Vyturio gatvėj apžiūra + tepinėlis man kainavo 110 lt.
Ambulatoriniam Milkintaitė dirba vieną kart savaitėje,kiek pamenu trečiadieniais,nepasakyčiau kad reik labai ilgai laukt eilėje.
Atsakyti
QUOTE(Alapllaja @ 2009 11 28, 21:27)

Siaip buvau pas Karpaviciute pries gimdyma pasitikrinti nes jau buvo terminas gimdyti o Milkintaite buvo isvaziavus i seminara, tai kol laukiau laukiamajam girdejau(durys nera labai sandarios)  kaip Karpaviciute tikrina nesciaisias, kaip viska isisklausineja kaip tyrimus patikrina viena nescioji turbut kokia valanda isbuvo kol laukiau.

o kur karpaviciute dirba? as noreciau pabandyti nueiti ir pas ta ir pas kita smile.gif pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 11 30, 11:35)
o kur karpaviciute dirba? as noreciau pabandyti nueiti ir pas ta ir pas kita  smile.gif  pabandymui.

Kuncu klinikoje - Vetrungeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2009 11 30, 22:21)
Kuncu klinikoje - Vetrungeje  mirksiukas.gif

Ten Kuncu klinikoje kainytes tai doh.gif Jau lankiausi, tai uz viena apsilankyma palikau 250lt... Bet gydytojai geri. As buvau pas Konciute
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 11 30, 11:35)
o kur karpaviciute dirba? as noreciau pabandyti nueiti ir pas ta ir pas kita  smile.gif  pabandymui.

Karpavičiūtė taipogi dirba gimdymo namų ambulatoriniam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2009 11 28, 23:15)
Labukas,gal ką girdėjote apie gyd Šlepavičienę.Rūpi gydymas.Gal kas pas ją gydėtės?

ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Gal kas esate girdėjusios apie Aldoną Butkutę (dirba Vaisingumio klinikoj ir Jurininku lig.). Darysiuos echoskopiją pas ją VK.
Iš anksto dėkui už info newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2009 12 01, 15:28)

Zinau,kad gera gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2009 12 02, 21:50)
Zinau,kad gera gydytoja

Ačiū 4u.gif dabar ir aš žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Klausiau apie Aldoną Butkutę... ir teko pačiai įsitikinti, kas per žmogus... Atsiminkite šitą pavardę ir nebandykite pas ją kelti kojos... doh.gif doh.gif doh.gif Moki pinigus, bet ko paklausis, to negausi... Buvome su vyru echo pasidaryti, tai tas pasibaisėjęs...
Atsakyti