Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

QUOTE(La pluie @ 2011 09 02, 09:22)
Poliklinikoje registratorė man jau ne kartą aiškino, kad talonų pas šią gydytoją praktiškai neįmanoma, kadangi ji juos paskirsto pati. Kadangi pas ginekologę lankausi nedažnai, tai sumokėtų pinigų negaila. Jei tektų lankytis dažniau nei kartą per metus, turbūt tarčiausi su gydytoja, kad ji "rezervuotų" taloną poliklinikoje.

Teisybė, yra toks dalykas su kai kuriomis medikėmis. Iš tikrųjų, tai reikėtų apie tai pranešti tos įstaigos vadovui.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 09 02, 10:22)
Poliklinikoje registratorė man jau ne kartą aiškino, kad talonų pas šią gydytoją praktiškai neįmanoma, kadangi ji juos paskirsto pati. Kadangi pas ginekologę lankausi nedažnai, tai sumokėtų pinigų negaila. Jei tektų lankytis dažniau nei kartą per metus, turbūt tarčiausi su gydytoja, kad ji "rezervuotų" taloną poliklinikoje.

Pati paskirsto. blink.gif "Super". Apskritai kaip tai suprasti? Kaip gauti toki talona? Sutinku, kad reikia pranesti istaigos vadovui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 02 rugsėjo 2011 - 14:00
QUOTE(Lyre @ 2011 09 02, 14:56)
Pati paskirsto.  blink.gif "Super". Apskritai kaip tai suprasti? Kaip gauti toki talona? Sutinku, kad reikia pranesti istaigos vadovui.

ne ji viena taip daro, daugelis gyd taip daro, ir nemanau, kad be vadovybės žinios ax.gif , žinoma jei atsirastų tokių , kurios bandytų sukelti kipišą tai gal ir trumpam kas nors pasikeistų , bet manau tik trumpam ... labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 09 02, 15:50)
ne ji viena taip daro, daugelis gyd taip daro, ir nemanau, kad be vadovybės žinios  ax.gif , žinoma jei atsirastų tokių , kurios bandytų sukelti kipišą tai gal ir trumpam kas nors pasikeistų , bet manau tik trumpam ... labai gaila  verysad.gif

Dalinai sutinku. Bet va čia ir yra viena iš priežasčių visų LT blogybių, kuriomis piktinamės. Nes nėra nei laiko, nei sveikatos "kelti kipišą" ilgai ir nuobodžiai, kol viskas susitvarkys.
Atsakyti
As nesuprantu, kaip gydytojai patys gali skirstyti talonus? Jiems reikia skambinti tiesiogiai? Bet nebuna tiek "savu" pacientu, kad is anksto "nesavi" negali gauti talonu.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 09 02, 19:23)
Dalinai sutinku. Bet va čia ir yra viena iš priežasčių visų LT blogybių, kuriomis piktinamės. Nes nėra nei laiko, nei sveikatos "kelti kipišą" ilgai ir nuobodžiai, kol viskas susitvarkys.

na matot kaip yra, čia vienas du žmonės nepadarys, galų gale juk tai nebe vadovų žinios , jau čia reiškinys yra , na pakelsi vėją, priims norima gydytoja, bet per tokį kraują atėjus nemanau, kad dar norėsis lankytis pas ją , o nesusitvarkys, kol valdžia leis tą daryti, ir čia nepadės niekas nei aš nai kitas, liaudies sukilėlis nei dar kas nors,

QUOTE(Lyre @ 2011 09 02, 20:20)
As nesuprantu, kaip gydytojai patys gali skirstyti talonus? Jiems reikia skambinti tiesiogiai? Bet nebuna tiek "savu" pacientu, kad is anksto "nesavi" negali gauti talonu.

paprastai, jei gydytojas savaitėje dirba tik dvi dienas po dvi valandas, tai reikia manyti, kad priima po kelias tik pacientes per dieną , o jei dar prižiūri nėščiąsias tai juokų darbas užsipildyti keliems mėnesiams į priekį...tik ale pusiau privatiems klientams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2011 02 05, 23:37)
Aš abu nėštumus lankiausi pas Raubą, pasitikiu tuo gydytoju, mokėjom visada į kišenę, bet pats niekada neprašė, kiek norėjom tiek davėm, abejoju ar būtų prasčiau žiūrėjęs, jei būtų negavęs. Geru žodžiu galiu paminėti Drulytę, Sąlygienę.

Va tas visu isgirtasis Rauba, yra mano galva, tik graziai i popieriuka ivyniotas saldainukas patiklioms moterytems, geras labai tik toms kurios is anksto duoda zinoti, kad ikis i kisene. Turejau patirties jo neprofesionalumo, gerai kad neklausiau, kazi kaip butu pasibaige...
Atsakyti
Argi visi ginekologai priziuri nescias? Visada maniau, kad ne. Pvz., lankaisi pas gyd., pastoji, ir lieki pas ta pacia gyd.?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 09 02, 12:55)
Teisybė, yra toks dalykas su kai kuriomis medikėmis. Iš tikrųjų, tai reikėtų apie tai pranešti tos įstaigos vadovui.

Aš, tiesą sakant, dėl to nejaučiu jokios nuoskaudos. Šiai gydytojai kažin ar kada pajėgsiu atsidėkoti už viską, ką ji dėl manęs padarė. Ji poliklinikoje dirba vieną dieną per savaitę po kelias valandas, tad šiaip ar taip priimti visų norinčių ji neturėtų galimybės.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 09 03, 14:01)
Aš, tiesą sakant, dėl to nejaučiu jokios nuoskaudos. Šiai gydytojai kažin ar kada pajėgsiu atsidėkoti už viską, ką ji dėl manęs padarė. Ji poliklinikoje dirba vieną dieną per savaitę po kelias valandas, tad šiaip ar taip priimti visų norinčių ji neturėtų galimybės.

Vardo, pavardes nepasakysit? Skusti nesiruosiu wink.gif, siaip idomu.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 09 03, 14:47)
Vardo, pavardes nepasakysit? Skusti nesiruosiu wink.gif, siaip idomu.

Rašiau ankstesnėje žinutėje - gydytoja, verta didelės mano pagarbos - V. Mačiulionytė smile.gif
Atsakyti
Mano manymu, gydytojas, kuriam labai rupi gauti i kisene, nevertas pasitikejimo ir pagarbos. Jei gyd. man geras, as ir taip atsilyginsiu. Bet jei tai, kaip taisykle, nesilankyciau pas toki(ia).
Atsakyti