Ai, prie bažnyčios įteikėme du baltus balandžius, jauniesiems tai buvo didelė staigmena, nes tikrai nesitikėjo. Gamtoj dar buvau sugalvojus, kad jaunie ant gražių lapų surašytų savo mintis, lūkesčius ir šiaip vestuvių dienos svajones. Buvau paruošusi gražų stiklainiuką, ten reikėjo sudėt lapus ir užvakuot. Šito nespėjom padaryt, tai įdaviau jauniesiems, kad per medaus mėnesį užsivakuotų ir atidarytų paskaityt per kokias nors metines.
Prie stalo:
Atėję radom užsėstą stalą, muzikantai buvo atsivežę daug rūbų ir perukų, tai užsėdėjai atrodė labai gerai. Turėjau nusipirkus, mažus buteliukus tekilos ir granto, tai davem buteli tekilos ir viskio, taip pat buvau prisidarius saldainiu ir makaronu karoliu, po staltiese buvo padėta jaunuju nuotrauka, davem i absoliuto buteli supilto pieno (tas kur su raudonu blizganciu apvalkalu) Na, bet uzsedejams reikėjo kazko daugaiu. Tai buvom pasiruose desros 6 metrus. Ten buvom sudėję įvairių gėrybių: alaus bambalį, makaronų, kruopų, koncervų, aliejaus, obuolių, apelsinų, degtinės ir t.t. Visiems labai patiko. Dar gavo nuo mūsų pora bonkiu ir mes išsipirkom, tada išsipirko poros.
Vyko sveikinimai. Mes sveikinom pirmieji, padovanojom gražią dėžutę sveikinimams ir vokeliams su pinigais susidėti. O pradžioj jaunieji pagalvojo, kad jau dovaną atnešame musu buvo susitarimas, kad dovanos nedovanosime, dovana bus vestuvės.
Susėdom prie stalo, pradžioj mūsų su MB prisistatymas, papasakojom ka veikėm ir iteikėm netikrą santuokos liudijimą. Paleidom žmonėms per rankas. Mūsų jaunieji tuokėsi tik bažnyčioje, o netikras buvo civilinis liudijimas...bet NIEKAM NEUŽKLIUVO. Visi leido per rankas, kuždėjosi, jaunikiui namiokus leido (o jis vargšas nieko nesuprato). Kai atėjo liudijimas iki tėvų, jie pastebėjo jaunikio pavardėj klaidą (specialiai buvom padarę), pradėjo aiškintis kaip čia klaida įsivėlė. Vėlaiu pamatė , kad pasirinko jaunosios pavardę. Na, galiausiai visi suprato, kad piršlys melagis Sis bajeris visiems labai patiko, iteikeme jauniesiems kaip atsiminima. Antrą dieną kalbu su vienu svečiu, o ji manes ir klausia, kaip teveliai reagavo, kad ju sunus istekejo, as galvoju, kad ant bajerio, prisimine vakaryksti poksta taip kalba. O pasirodo, kad rimtai mat neišgirdo, kaip aiskinomes, kaip veliau tikraji dokumenta iteikeme.