Įkraunama...
Įkraunama...

Statybiniai blokeliai

QUOTE(zojux @ 2009 05 05, 22:08)
Galiu pasakyti, kad 238 cia ne dugnas 24 cm ir 12 cm blokeliams  mirksiukas.gif

Man Moki-Veži pasiūlė už 24 berods 309Lt už kubą, o už 12 271Lt blink.gif Nu tai čia jau kosmosas tada, dar + užstatas už padėklus doh.gif
Atsakyti
Siaip, kaip suprantu Fibo blokeliai yra lietuviski, o latviski keramzitbetonio blokeliai vadinasi BBR. Cia ziuriu visi ir lietuviskus ir latviskus Fibo vadina. Fibo blokeliu silumos laidumas mazesnis truputuka, ir BBR sunkesni.Man rodos Fibo ir BBR nera identiski, tai ir kainu nereikia i viena sumalti ax.gif . Kiek ziurejau BBR mazesne kaina nei Fibo, Fibo praktiskai nekrenta kainos doh.gif
O siaip tai as ziurinejausi viena diena tuos latviskus blokelius, tai buvau radusi geresne kaina, nu bet vis tiek ne stebuklai..dabar net nepamenu kiek ten tu latu, reik kitam kompe paziuret smile.gif
Atsakyti
o tai gal tie fibo blokeliai blogi , kad niekas apie juos nekalba. gal čia mums reikia keist mintį kol ne vėlu?
Atsakyti
QUOTE(odalija @ 2009 05 08, 22:49)
o tai gal tie fibo blokeliai blogi , kad niekas apie juos nekalba. gal čia mums reikia keist mintį kol ne vėlu?

Nieks apie juos nekalba, nes mazai kas is ju stato. O mazai kas is ju stato, nes jie dabar patys brangiausi. Velniai zino, kodel... Gal pardavejai pasirinko strategija "kvailiu paieska" smile.gif

O siaip - blokeliai kaip blokeliai. Nebijokit, laikykites gamintojo nurodytos murijimo technologijos ir namas nenugrius.
Atsakyti
Mes issirinkome situos blokelius, jie tikrai nera blogi, atvirksciai, musu galva vieni geriausiu thumbup.gif Bet va kaip pelius sake, pardavejai pasirinko strategija "kvailiu paieska " biggrin.gif Kita vertus ne kazin kiek ten susitaupytu perkant pigesnius..kokie 2-3 tukstanciai..aisku pinigai ir uz juos galetum kanors nupirkti doh.gif Mums sie blokeliai patinka del savo savybes lengvai atiduoti dregme, kadangi musu namukas ziemos "neapgrengtas", tai mums labai aktualu .. Kadangi musu statybos truputuka nusikelia, ziuuuresim, gal pardavejai pakeis savo pardavimo strategija biggrin.gif
Atsakyti
Na čia tai tikrai maža kaina,nežinau,kur dar būtų žemiau.Bet išsiaiškinkit,kame reikalas ,kad pigūs.
Atsakyti
Dar neperku skaitineju vis, bet uz menesiuko imsim Arko M18 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 05 09, 22:41)

Kur randat geriausią kainą? Kiek jums reikia kubų ,kokios kvadratūros namas? Klausiu dėlto,kad mums paskaičiavo vienaip,o aš suskaičiavau mažiau. Pvz arko m 18 -4700 vienetus ,84 padėklus ? blink.gif namas 10/10plius garažas 5/8. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 10 gegužės 2009 - 07:35
QUOTE(Rendi @ 2009 05 09, 22:41)

mums irgi panasiu laiku reikes Arko18 (as taip tikiuisi, kad iki to laiko su pamatais busim jau sisisuke), bet as irgi tik skaitineju, nes kazkaip nekyla ranka ju is anksto uzsipirkineti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TeQuiLa: 10 gegužės 2009 - 14:00
QUOTE(airise @ 2009 05 09, 20:59)
Nu,tai kokius perkat blokelius? Keliu temą į viršų.

Pirksim Arko, derinuosi dabar kaip tik, tik dėl kiekio "galų" nerandam. Aš paskaičiavau tiek, pardavėjai tiek, bet jie paskaičiavo mažai, o aš daugiau ir gaunasi toks balaganas lotuliukas.gif Nors manau, kad tai juk išsiaiškinama, tiesiog kažkas "pasiklydo" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes jau nusipirkom Rokų keramikos blokelius. Šią savaitę turėtų atgabenti iki sklypo.
Atsakyti
Mes ir planuojam jau siom dienom uzsakineti thumbup.gif Pagaliau jau doh.gif Tai vat sprendziam klausima g.gif pirmai eilei blokeliu ismuryti, islyginti pagal auksti reikia skiedinio, ne kliju. Kad ta skiedini paruosti riekia specialaus zvyriuko. Kaip jus darete, pasidalinkyt patirtimi. Ar sijojote paprasta zvyriu, ar uzsakinejote ta specialu? As bijau, kad musu berniukas (kur visad uzsakinejame zemes) tokio gali netureti ir atvezti paprasta zvyriu su akmenim, tai siaip ar taip tektu sijoti unsure.gif Jaigu sijojote, tai kokio tinkliuko reikia?

DainaM, kokia kaina suderejote? mirksiukas.gif
Atsakyti