Kaip manot, mergaitės, kada gi vasara prasidės?

manyk ne manius, prasidės ji kada pati norės
Nuo ko apetitas pasidaro žvėriškas? PMS atmetus?

Nuo ko apetitas pasidaro žvėriškas? PMS atmetus?
Geriant vitamina C

Šiandien padariau du medaus masažus- kojų ir nugaros. Nugaros labai smagu daryti...
Ar skiedi medu, ar darai su naturaliu?
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 05, 20:25)
Ar skiedi medu, ar darai su naturaliu?
Darau su natūraliu kaimyno bitininko duotu medum... Kad visai nedaug jo reikia.
Ne del to klausiu. Ne del kiekio. Su neskiestu medum gaunasi labai stiprus masazas, jautresniems zmonems geriau ipilti truputi aliejaus. Taip sake kursuose.
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 05, 20:35)
Ne del to klausiu. Ne del kiekio. Su neskiestu medum gaunasi labai stiprus masazas, jautresniems zmonems geriau ipilti truputi aliejaus. Taip sake kursuose.
Nesiruošiu šio masažo daryti žmonėms, kurie iki tol nesimasažavo. Moteriai, kuriai masažavau kojas, tai buvo berods 8-as masažas. Todėl ji reagavo normaliai. Be to, juk masažuojant galima reguliuoti stiprumą.
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 05, 21:07)
Gali nuo bet kokiu vitaminu ar papildu!
Mano apetitas visada 'zveriskas'!
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 05, 22:38)
Nesiruošiu šio masažo daryti žmonėms, kurie iki tol nesimasažavo. Moteriai, kuriai masažavau kojas, tai buvo berods 8-as masažas. Todėl ji reagavo normaliai. Be to, juk masažuojant galima reguliuoti stiprumą.
Sakei sio masazo nesiruosi daryti klientams?!....tik siaip mokinaisi, savo malonumui?

Susidomėjus, ačiū už patarimą dėl aliejaus.
Lotta, turiu nuolatinių klientų, kurie mielai sutiko pabūti mano "bandomaisiais triušiais". Rezultatu esu patenkinta. Matyt, šį masažą reikės pasiūlyti ir kitiems klientams.
Lotta, turiu nuolatinių klientų, kurie mielai sutiko pabūti mano "bandomaisiais triušiais". Rezultatu esu patenkinta. Matyt, šį masažą reikės pasiūlyti ir kitiems klientams.
QUOTE(naura14 @ 2009 06 02, 22:08)
Sveikutes
O as baigiu galva nusilauzti nuo galvojimo, ka tevams perliniu vestuviu proga padaryti??? Kadangi megstu daryti siurprizus, o apie metines buvau visai pamirsusi.. Gal jus kazkuri turite pasiulymu, ar esate kuri ka nors idomaus girdejusi? Nesiruosiu daug pinigu isleisti, bet noriu kazka originalaus padaryti. Galvojau apie mamos vestuvines sukneles nukopijavima is kazkokios papigeiskos medziagos, apie didelio puodo perliniu kruopu koses virima ir volgos nuoma..
Gal sakiau dar ju kuniga gyva kazkur surasiu.. Patarkite kazka, jei turite minciu.. Aciu

O as baigiu galva nusilauzti nuo galvojimo, ka tevams perliniu vestuviu proga padaryti??? Kadangi megstu daryti siurprizus, o apie metines buvau visai pamirsusi.. Gal jus kazkuri turite pasiulymu, ar esate kuri ka nors idomaus girdejusi? Nesiruosiu daug pinigu isleisti, bet noriu kazka originalaus padaryti. Galvojau apie mamos vestuvines sukneles nukopijavima is kazkokios papigeiskos medziagos, apie didelio puodo perliniu kruopu koses virima ir volgos nuoma..

Nupirkome su seserimi kelione i Sankt Peterburga, siandien issiunciau jiems per viena zmogu idejusi i geliu vazoneli, laukiu reakcijos

QUOTE(naura14 @ 2009 06 05, 23:54)
Nupirkome su seserimi kelione i Sankt Peterburga, siandien issiunciau jiems per viena zmogu idejusi i geliu vazoneli, laukiu reakcijos
Baisu, kad ir ten nuvaziavus jiems kokiu lepsusu nebutu, jei vaziuotu i Turkija ar Egipta, buciau tikra del servizo kokybes, bet dabar.... Nors baltosios naktys tikiuosi viska kompensuos 

Kokia šauni idėja...
Labas rytas