Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 11, 23:21)
Atsakiau pilnai.
Kai serga vaikas, gydyti reikia mamą. Kai mama pakeičia mąstymą, pasveiksta vaikas.

Tai kaip tu tai visa apibudintum?

Ismintim, samanavimu, religija, 'medicina' ar tavo pacios sugalvotom teorijom?

Kazkaip jau man cia viskas per daug juokinga darosi! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 06 11, 23:28)

Kazkaip jau man cia viskas per daug juokinga darosi!  biggrin.gif

Jeigu juokinga, tai juokis. Tavo vaikas dūsta, ne mano. Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 11, 23:11)
Na, kiniečių išmintį ir aš studijuoju smile.gif

Nesupratau blink.gif , tai tu čia kiniečių išmintim remiesi?

Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2009 06 11, 23:28)

Kazkaip jau man cia viskas per daug juokinga darosi!  biggrin.gif

Jei juokinga, tai nueik į ezoterikos skyrių, ten yra tema "dvasinės ligų atsiradimo priežastys", pasiskaityk bus dar "juokingiau" smile.gif
Atsakyti
Kinija didele, gal daug ten tu isminciu wink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Yra trijų kategorijų žmonės: miegantys, bundantys ir pabudę. Pirmiesiems viskas juokinga. Antrieji mėgina atskyti į klausimą, kas jie yra ir kodėl čia yra. Tretieji žino atsakymus į šiuos klausimus...
Viskas vyksta savo laiku...
Atsakyti
Na jei jau visai nukrypom i lankas, tai as dar dasidesiu ir palinkesiu jums visoms gero savaitgalio! mirksiukas.gif

Nepersidirbkit!!! 4u.gif
Juk savaitgalis!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vaziuoju su MB i Oxforda savaitgaliui, viesbuty yra spa, bandysiu 'isispraust' kokiom procedurom, nes savaitgalis, gali kartais ir nepavykt!

mmm wub.gif wub.gif wub.gif

Iki! mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ilsiuosi šiandien ir rytoj, o dirbsiu sekmadienį...Bet tas darbas bus malonus...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 12, 00:54)
Jeigu juokinga, tai juokis. Tavo vaikas dūsta, ne mano. Labanakt.

Vaizgante, susimaisei, as klausiau del laringito, o ne lotta.... Del savo vaiko galeciau ne tik kartoti... Nors is apibudinimo, mano vaiko mamai del tu dalyku, kur tu parasei, del kuriu prasideda laringitas, kazkaip nemanau, kad reiketu keisti mastyma, nebijau as save isreiksti ir nebijau savo nuomone pasakyti.. Taip, kad ta vieta pritailyta ne man. Bet vis tiek aciu, tik kita karta pries uzvozdama paskaityk kam vozi.. Nes tavo zodziai del dusimo tai labai negraziai skamba verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2009 06 12, 11:52)
Na jei jau visai nukrypom i lankas, tai as dar dasidesiu ir palinkesiu jums visoms gero savaitgalio!  mirksiukas.gif

Nepersidirbkit!!! 4u.gif
Juk savaitgalis!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Vaziuoju su MB i Oxforda savaitgaliui, viesbuty yra spa, bandysiu 'isispraust' kokiom procedurom, nes savaitgalis, gali kartais ir nepavykt!

mmm wub.gif  wub.gif  wub.gif

Iki!  mirksiukas.gif

Sekmes 4u.gif Gerai, kai gali atsipalaiduoti, o as einu ruostis i darba , vaziuosiu nakciai, o paskui sestadienio vakare pusantros paros, taip, kad sis savaitgalis nebus man ramus..
Papildyta:
Na jei jau visai nukrypom i lankas, tai as dar dasidesiu ir palinkesiu jums visoms gero savaitgalio!  mirksiukas.gif

Nepersidirbkit!!! 4u.gif

Iki!  mirksiukas.gif

Sekmes 4u.gif Gerai, kai gali atsipalaiduoti, o as einu ruostis i darba , vaziuosiu nakciai, o paskui sestadienio vakare pusantros paros, taip, kad sis savaitgalis nebus man ramus..
Papildyta:

Nepersidirbkit!!! 4u.gif

Iki!  mirksiukas.gif

Atsakyti
gero savaitgalio visoms mirksiukas.gif
Daug smagiau skaityt tokias diskusijas, nei apie tai, jog kažkas eilinį kartą masažą darėsi mirksiukas.gif Prašau nepriimti asmeniškai rolleyes.gif
Aš buvau sporto salėj, tik ko tais galvą skaudėjo, tad treniruotė nebuvo labai efektyvi. Tikiuosi tas mano užsikrėtimas sportu nebus trumpalaikis doh.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet elgiuosi nekrikščioniškai: kokiu tonu man rėžia, tokiu ir aš atsakau. Tai jau giliai persiprašau visų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 12, 14:42)
Atsiprašau, bet elgiuosi nekrikščioniškai: kokiu tonu man rėžia, tokiu ir aš atsakau. Tai jau giliai persiprašau visų.

Tik, jei jau taip kalbame, tai atrezei ne tam, kam norejei.. unsure.gif
Papildyta:
Be to, lotta vaiku net neturi, tai jai sitas atrezimas visai ne prie ko..

Ir dar klausimas be pesiojimusi, nuo ko kyla temperatura po masazu?? Viena pazistama man pasiskunde, kad negali del to darytis
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 13, 00:30)

Ir dar klausimas be pesiojimusi, nuo ko kyla temperatura po masazu?? Viena pazistama man pasiskunde, kad negali del to darytis

Negirdėjau tokio dalyko... Jei po mano masažo tempa pakiltų, nesistebėčiau, nes reiki energija paskatina detoksikaciją ir t.t.
Atsakyti