Aš masažuoju dukros kambaryje ir niekam tai netrukdo...
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 15, 14:52)
Aš masažuoju dukros kambaryje ir niekam tai netrukdo...
O kaip paskui? Stala sudedi nakciai? Nes man jo taip gaila, kad turedamas normalu kambari, negali jame normaliai zaisti.
QUOTE(naura14 @ 2009 08 15, 13:57)
O kaip paskui? Stala sudedi nakciai? Nes man jo taip gaila, kad turedamas normalu kambari, negali jame normaliai zaisti.
Jei kitą dieną masažuosiu, nesudedu. Tiesiog pastumiu iki pat sekcijos, kad netrukdytų. Mano dukra kol kas miegamajame žaidžia, todėl pretenzijų nereiškia dėl jos kambario užėmimo. Pusė balkono jos žaislais užkrauta.
Vakar dariau iskrovos diena pagal menuli (-2kg..), o siandien avizu kose valausi ,tai tokia lengva, kaip pukelis jauciuosi
Gal kuri bandete monodietomis valyti organizma? Ikeliu istrauka : Čia jums siūlome gydytojos Filomenos Taunytės rekomenduojamas monodietas (Iš f.Taunytės knygos " 9/10 laimės"), kai tam tikrą laiką valgomas tik vienas produktas. Lengviausiai toleruojamos grūdinės monodietos, beje, jos ir sveikiausia mūsų organizmui. Propoguojamos gyvulinio baltymo - mėsos dietos - tinka tik visai sveikiems jauniema žmonėms, norintiems numesti svorio.
Avižinių dribsnių dieta Avižinius dribsnius pavirti arba (geriau) užpilti verdančiu vandeniu (1 stiklinė dribsnių - 3 stiklinės vandens). Valgoma, kiek norima, tris dienas. Gerai išvalo žarnyną.
Grikių dieta. Vandenį su grikais užvirti arba sausus grikius pamirkyti vandenyje. Valgoma 5-7 paras, kiek norima. Gerai išvalo kraujo indus. Po šios dietos rekomenduotina
Sorų dieta Sorų kruopas reikia virti 20 min. Valgyti šią košę ne ilgiau kaip 3-5 dienas. Po šios dietos rekomenduotina
Ryžių ir miežių kruopų dieta Ryžius užpilti šaltu vandeniu, užvirti, vandenį nupilti, užpilti naujo ir vėl užvirti. (1 stiklinei ryžių - 3 stiklinės vandens). Valgyti 3-5 dienas.
Grūdų dieta nėra alinanti net labai liesiems žmonėms. Šias rekomenduojamas grūdines monodietas kūrybingai pritaikius savo reikmėms, tikrai padėsime savo sveikatai.
Dar ryt jei ryt liposažo porciją gausiu, tai iš vis jega bus.
P.S. sekanti gera diena issikraudineti, gerianti tik vandeni, 08.17
Papildyta:
Balkonas tai jau mano tvirtove,supynes, gelytes, pomidorai
kazkada jame darydavau, bet dabar man vietos per mazai. Estetiskai tai tikrai geresne vieta,kazdada butent tam ir taikiau as ji, bet mano darbo atzvilgiu, tai as labai riboti savo judesius turiu, nebent veido ar pedu masaza darau. Tai kas belieka, vyras is svetaines veja, miegame pat nenoriu, tai kol vaikas nepajiegia manes nugalet, gyvenu pas ji kambary.

Avižinių dribsnių dieta Avižinius dribsnius pavirti arba (geriau) užpilti verdančiu vandeniu (1 stiklinė dribsnių - 3 stiklinės vandens). Valgoma, kiek norima, tris dienas. Gerai išvalo žarnyną.
Grikių dieta. Vandenį su grikais užvirti arba sausus grikius pamirkyti vandenyje. Valgoma 5-7 paras, kiek norima. Gerai išvalo kraujo indus. Po šios dietos rekomenduotina
Sorų dieta Sorų kruopas reikia virti 20 min. Valgyti šią košę ne ilgiau kaip 3-5 dienas. Po šios dietos rekomenduotina
Ryžių ir miežių kruopų dieta Ryžius užpilti šaltu vandeniu, užvirti, vandenį nupilti, užpilti naujo ir vėl užvirti. (1 stiklinei ryžių - 3 stiklinės vandens). Valgyti 3-5 dienas.
Grūdų dieta nėra alinanti net labai liesiems žmonėms. Šias rekomenduojamas grūdines monodietas kūrybingai pritaikius savo reikmėms, tikrai padėsime savo sveikatai.
Dar ryt jei ryt liposažo porciją gausiu, tai iš vis jega bus.
P.S. sekanti gera diena issikraudineti, gerianti tik vandeni, 08.17
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 15, 15:06)
Jei kitą dieną masažuosiu, nesudedu. Tiesiog pastumiu iki pat sekcijos, kad netrukdytų. Mano dukra kol kas miegamajame žaidžia, todėl pretenzijų nereiškia dėl jos kambario užėmimo. Pusė balkono jos žaislais užkrauta.
Balkonas tai jau mano tvirtove,supynes, gelytes, pomidorai

Nesuprantu, kodel bute dirbti nelegalu? Savo bute dirbti legalu, o kitame- nelegalu? Kitas dalykas, kad skaiciau, kad masazistas privacia praktika negali uzsiimti. Rase laikrastyje. Bet namuose galima teikti kosmetines paslaugas, netgi galima jas teikti kliento namuose. Tai kodel butas netinka? Ar turi buti reikalavimai kliento namams dar? Juk ir gydytojai vaiksto pas pacientus i namus ir teikia savo paslaugas visai oficialiai. Kazkas man sake, kad Klaipedoj kazkur yra grozio salonas bute be jokiu iskabu ir viskas gerai. Svarbiausiai tureti klientu ir moketi mokescius.
QUOTE(susidomejus @ 2009 08 15, 16:14)
Nesuprantu, kodel bute dirbti nelegalu? Savo bute dirbti legalu, o kitame- nelegalu? Kitas dalykas, kad skaiciau, kad masazistas privacia praktika negali uzsiimti. Rase laikrastyje. Bet namuose galima teikti kosmetines paslaugas, netgi galima jas teikti kliento namuose. Tai kodel butas netinka? Ar turi buti reikalavimai kliento namams dar? Juk ir gydytojai vaiksto pas pacientus i namus ir teikia savo paslaugas visai oficialiai. Kazkas man sake, kad Klaipedoj kazkur yra grozio salonas bute be jokiu iskabu ir viskas gerai. Svarbiausiai tureti klientu ir moketi mokescius.
Ai, suprasi cia

Papildyta:
Vaizgante, temute jau i pabaiga

Namuose galima teikti paslaugas, jokio cia nusizengimo, jeigu nesteigi grozio salono oficialiai. Kai ejau pirktis verslo liudijima, tai darbuotoja paklause, kodel adreso neuzrasiau, kur teiksiu paslaugas, paskui pati i tai atsake - vaziuosit pas klientus i namus...
Yra tokie dalykai visam pasauly. Svarbu mokescius moket ir viskas.
As tai is ryto su drauge kokius 6 km miestu nuvaiksciojom. Dabar kibsiu i knyga "Vienatve tinkle"
Jinai paskolino. Sake, kad visai nieko. Mus lietus uzklupo dailes galerijoj, tai pasiprasem kavos, pavaisino, buvo smagu.

As tai is ryto su drauge kokius 6 km miestu nuvaiksciojom. Dabar kibsiu i knyga "Vienatve tinkle"

QUOTE(susidomejus @ 2009 08 15, 16:27)
Namuose galima teikti paslaugas, jokio cia nusizengimo, jeigu nesteigi grozio salono oficialiai. Kai ejau pirktis verslo liudijima, tai darbuotoja paklause, kodel adreso neuzrasiau, kur teiksiu paslaugas, paskui pati i tai atsake - vaziuosit pas klientus i namus...
Yra tokie dalykai visam pasauly. Svarbu mokescius moket ir viskas.
Jinai paskolino. Sake, kad visai nieko. Mus lietus uzklupo dailes galerijoj, tai pasiprasem kavos, pavaisino, buvo smagu.

Tai tada

Cia tokia knyga yra? Rimtai 
Siandien raudonu megztiniu apsiredziusi Kalmanoviciu Laisves alejoj maciau. Paziurejo ir i mane
Chi chi
Dar ne visi milijonieriai nukabinti, liko laisvu?

Siandien raudonu megztiniu apsiredziusi Kalmanoviciu Laisves alejoj maciau. Paziurejo ir i mane

Papasakosiu, kokios mano "dietos". Bent iki 11 val kasdien geriu tik vandenį (2 -3 stiklines po 250 ml). Kas kelios dienos vandenį geriu iki 14 val. ir tik tada pusryčiauju. Taip įpratau, kad anksčiau 11-os pusryčių ir nenoriu. Išties aš ir valgau nedaug...
O as noriu valgyt, ir valgau, aiskiai per daug. Greit reiks susiimt. Dabar nenoriu saves prievartaut kol atostogos nuo kito darbo.
Greit liksim be namuciu, vaizgante
Greit liksim be namuciu, vaizgante

QUOTE(susidomejus @ 2009 08 15, 16:35)
Cia tokia knyga yra? Rimtai 
Chi chi

Niu tikiuosi, kad yra