Vakar grizau is sanatorijos, buvau i visu isgirta Baltarusijos "Sosny" nusibeldusi, galvoje jokios krizes neliko ir siaip jauciuosi
Sveikos visos
Vakar grizau is sanatorijos, buvau i visu isgirta Baltarusijos "Sosny" nusibeldusi, galvoje jokios krizes neliko ir siaip jauciuosi
Spjoviau i visus savo darbus ir pareigas ir isvaziavau.. Kol kas net nejaudina tai, kad kuri laika turesiu vien kruopomis buti gyva
Kaip Jums visoms sekasi?
QUOTE(naura14 @ 2009 05 13, 10:50)
Sveikos visos
Spjoviau i visus savo darbus ir pareigas ir isvaziavau.. Kol kas net nejaudina tai, kad kuri laika turesiu vien kruopomis buti gyva
Kaip Jums visoms sekasi?
Pirma karta girdziu tokia
Gal galima smulkiau? Kiek kainavo? Ka gavot uz ta kaina? Kaip kelialapi gavot....
QUOTE(Lahja @ 2009 05 13, 10:11)
Pirma karta girdziu tokia
Gal galima smulkiau? Kiek kainavo? Ka gavot uz ta kaina? Kaip kelialapi gavot....
Paskambinau pora men. pries ir uzsirezervavau vietas
Jei nori pasiziureti, internete www.sosny.su Ten proceduru per daug nera nurodyta, bet nusivezi savo tyrimus ir daktaras nukreipia tave proceduroms. Bet tyrimus daro ir jie. Uz ta pati apgyvendinimo mokesti, gauni 4 kartus maitinima su svedisku stalu ir jei neklystu 8 nemokamas proceduras (cia iskaityta ir baseinas su sauna)
P.S. ju 1000 rubliu lygu musu 1 Lt
Na va- grįžau išmasažuota
QUOTE(naura14 @ 2009 05 13, 14:24)
Paskambinau pora men. pries ir uzsirezervavau vietas
Proceduru nors vezimu vesk ir tikrai ne prasciau nei pas mus, as dariausi viska, kas susije su stuburu, nugara ir nervu ramybe
Net akupunkturas dare..
Jei nori pasiziureti, internete www.sosny.su Ten proceduru per daug nera nurodyta, bet nusivezi savo tyrimus ir daktaras nukreipia tave proceduroms. Bet tyrimus daro ir jie. Uz ta pati apgyvendinimo mokesti, gauni 4 kartus maitinima su svedisku stalu ir jei neklystu 8 nemokamas proceduras (cia iskaityta ir baseinas su sauna)
Super!
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 13, 17:22)
as irgi siandien viso kuno masaza apturejau ir dar nugaros sveitima su kauke. Nuostabu!
Pirmadieni mano veidukui proceduras dare, o siandien as kitai studentei, ir dar su Darsonvaliu pacirskinau spuogelius
. Buvo smagu
Ryte pabudau ir pirmiausiai prisiminiau, kaip vakar buvo gerai per masažą... Kai draugė masažuoja, tai gali pasakyti, ir kokių judesių noriu, ir kur kaip pamasažuoti... Man labai patinka, kai kryžkaulį čiupinėja...Toks geras pakasymas...
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 13, 23:22)
Pirmadieni mano veidukui proceduras dare, o siandien as kitai studentei, ir dar su Darsonvaliu pacirskinau spuogelius
. Buvo smagu
O man nevisada patinka kai kiti mano veida ciupineja...As vat cia vienus kursus apturejau, tai veido visokias proceduras darem, mokinomes, tai mano partnere man nepatiko...as net savo viduje purciausi
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 14, 09:57)
Ryte pabudau ir pirmiausiai prisiminiau, kaip vakar buvo gerai per masažą... Kai draugė masažuoja, tai gali pasakyti, ir kokių judesių noriu, ir kur kaip pamasažuoti... Man labai patinka, kai kryžkaulį čiupinėja...Toks geras pakasymas... 
Taip, ypac zmones kurie turi problemu (nesakau, kad tu turi) su apatine nugaros dalim, ta laabai megsta
Problemų turiu su kakline dalimi- osteochondrozė.
Kazkaip neteko man patirti tokio veido masazo, kad labai nemalonu butu. Ir nenoreciau. Brrrrr Baisiausiai, jeigu rukalais kosmetikes rankos smirdetu... 
Zinot, kartais labai pasidziaugiu, kad turim tokia saugia temele, kurioje niekas nieko nepuldineja, neizeidineja, tolerantiskos visos. Buvo visko, bet dabar to nera. Man cia gera
Zinot, kartais labai pasidziaugiu, kad turim tokia saugia temele, kurioje niekas nieko nepuldineja, neizeidineja, tolerantiskos visos. Buvo visko, bet dabar to nera. Man cia gera
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 14, 19:17)
Labas rytas.
Na, pradedam naują dieną. Mano masažinis stalas paruoštas, klijuote užtiestas... Pradėsiu nuo pilingo...
Na, pradedam naują dieną. Mano masažinis stalas paruoštas, klijuote užtiestas... Pradėsiu nuo pilingo...