Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

Sveikos visos 4u.gif
Vakar grizau is sanatorijos, buvau i visu isgirta Baltarusijos "Sosny" nusibeldusi, galvoje jokios krizes neliko ir siaip jauciuosi thumbup.gif Spjoviau i visus savo darbus ir pareigas ir isvaziavau.. Kol kas net nejaudina tai, kad kuri laika turesiu vien kruopomis buti gyva biggrin.gif Kaip Jums visoms sekasi?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 05 13, 10:50)
Sveikos visos 4u.gif
Vakar grizau is sanatorijos, buvau i visu isgirta Baltarusijos "Sosny" nusibeldusi, galvoje jokios krizes neliko ir siaip jauciuosi thumbup.gif  Spjoviau i visus savo darbus ir pareigas ir isvaziavau.. Kol kas net nejaudina tai, kad kuri laika turesiu vien kruopomis buti gyva biggrin.gif Kaip Jums visoms sekasi?

Pirma karta girdziu tokia g.gif
Gal galima smulkiau? Kiek kainavo? Ka gavot uz ta kaina? Kaip kelialapi gavot.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2009 05 13, 10:11)
Pirma karta girdziu tokia g.gif
Gal galima smulkiau? Kiek kainavo? Ka gavot uz ta kaina? Kaip kelialapi gavot.... rolleyes.gif

Paskambinau pora men. pries ir uzsirezervavau vietas biggrin.gif Proceduru nors vezimu vesk ir tikrai ne prasciau nei pas mus, as dariausi viska, kas susije su stuburu, nugara ir nervu ramybe ax.gif Net akupunkturas dare..
Jei nori pasiziureti, internete www.sosny.su Ten proceduru per daug nera nurodyta, bet nusivezi savo tyrimus ir daktaras nukreipia tave proceduroms. Bet tyrimus daro ir jie. Uz ta pati apgyvendinimo mokesti, gauni 4 kartus maitinima su svedisku stalu ir jei neklystu 8 nemokamas proceduras (cia iskaityta ir baseinas su sauna)
P.S. ju 1000 rubliu lygu musu 1 Lt
Atsakyti
Na va- grįžau išmasažuota wacko.gif
Atsakyti

QUOTE(naura14 @ 2009 05 13, 14:24)
Paskambinau pora men. pries ir uzsirezervavau vietas biggrin.gif  Proceduru nors vezimu vesk ir tikrai ne prasciau nei pas mus, as dariausi viska, kas susije su stuburu, nugara ir nervu ramybe ax.gif  Net akupunkturas dare..
Jei nori pasiziureti, internete www.sosny.su Ten proceduru per daug nera nurodyta, bet nusivezi savo tyrimus ir daktaras nukreipia tave proceduroms. Bet tyrimus daro ir jie. Uz ta pati apgyvendinimo mokesti, gauni 4 kartus maitinima su svedisku stalu ir jei neklystu 8 nemokamas proceduras (cia iskaityta ir baseinas su sauna)
P.S. ju 1000 rubliu lygu musu 1 Lt

Super! thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 13, 17:22)
Na va- grįžau išmasažuota  wacko.gif

as irgi siandien viso kuno masaza apturejau ir dar nugaros sveitima su kauke. Nuostabu! ax.gif
Atsakyti
Pirmadieni mano veidukui proceduras dare, o siandien as kitai studentei, ir dar su Darsonvaliu pacirskinau spuogelius biggrin.gif. Buvo smagu
Atsakyti
Ryte pabudau ir pirmiausiai prisiminiau, kaip vakar buvo gerai per masažą... Kai draugė masažuoja, tai gali pasakyti, ir kokių judesių noriu, ir kur kaip pamasažuoti... Man labai patinka, kai kryžkaulį čiupinėja...Toks geras pakasymas... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 13, 23:22)
Pirmadieni mano veidukui proceduras dare, o siandien as kitai studentei, ir dar su Darsonvaliu pacirskinau spuogelius biggrin.gif. Buvo smagu

O man nevisada patinka kai kiti mano veida ciupineja...As vat cia vienus kursus apturejau, tai veido visokias proceduras darem, mokinomes, tai mano partnere man nepatiko...as net savo viduje purciausi mirksiukas.gif Galbut kartais isankstine nuomone apie zmogu susidarai arba tiesiog 'netas prisilietimas' ax.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 14, 09:57)
Ryte pabudau ir pirmiausiai prisiminiau, kaip vakar buvo gerai per masažą... Kai draugė masažuoja, tai gali pasakyti, ir kokių judesių noriu, ir kur kaip pamasažuoti... Man labai patinka, kai kryžkaulį čiupinėja...Toks geras pakasymas...  wacko.gif

Taip, ypac zmones kurie turi problemu (nesakau, kad tu turi) su apatine nugaros dalim, ta laabai megsta mirksiukas.gif
Atsakyti
Problemų turiu su kakline dalimi- osteochondrozė.
Atsakyti
Kazkaip neteko man patirti tokio veido masazo, kad labai nemalonu butu. Ir nenoreciau. Brrrrr Baisiausiai, jeigu rukalais kosmetikes rankos smirdetu... sad.gif

Zinot, kartais labai pasidziaugiu, kad turim tokia saugia temele, kurioje niekas nieko nepuldineja, neizeidineja, tolerantiskos visos. Buvo visko, bet dabar to nera. Man cia gera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 14 gegužės 2009 - 19:19
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 14, 19:17)
Zinot, kartais labai pasidziaugiu, kad turim tokia saugia temele, kurioje niekas nieko nepuldineja, neizeidineja, tolerantiskos visos. Buvo visko, bet dabar to nera. Man cia gera biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Na, pradedam naują dieną. Mano masažinis stalas paruoštas, klijuote užtiestas... Pradėsiu nuo pilingo...
Atsakyti