klausimeles zeliku ekspertems
sakote, jog zele neuzstengsta su mango vaisium, o jei jis butu konservuotas?tai gal kitaip, kaip ir su ananasau?
QUOTE(*dew* @ 2009 12 11, 22:13)
klausimeles zeliku ekspertems
sakote, jog zele neuzstengsta su mango vaisium, o jei jis butu konservuotas?tai gal kitaip, kaip ir su ananasau? 
Dariau su konservuotu mangu, sustingo
QUOTE(mykolina @ 2009 12 11, 21:17)
saunu, nes nusipirkau konservuotu mangu, o paskui perskaiciau, kad nestingsta, tai galvoju pasikonsultuosiu
QUOTE(*Karamelia* @ 2009 12 11, 18:55)
tai tu pili i salta jogurta karsta zelatina?
As taip darau,jau pradedama ruostis daryti,jogurta laikau kambario temperaturoje,o vakar kai gaminau,tai bijodama,kad nesutrauktu,sekundei ikisau jogurta i mikrobange,ne minutes nepakaitinau,jis nebuvo siltas bet tikrai jau nebesaltas
r viskas puikiai gavosi
pabandyk,arba istatyk jogurto inda i kita inda su karstu vandeniu,vos vos tegul pasyla ir tikrai nebus jokiu nesusipratimu:)
As taip darau,jau pradedama ruostis daryti,jogurta laikau kambario temperaturoje,o vakar kai gaminau,tai bijodama,kad nesutrauktu,sekundei ikisau jogurta i mikrobange,ne minutes nepakaitinau,jis nebuvo siltas bet tikrai jau nebesaltas
Cia pirmi kartai man tokie buvo
[attachmentid=189736][attachmentid=189735]
Vakar vakare ant greicio sumasciau seses atvykimo proga suregsti zeliuka. Mazai laiko buvo, tai neturejau laukti, kol normaliai uzstings, sluosniai truputi isplauke.
Virsus zelatina su konservuotu mandarinu skysciu, toliau kiviu zele, baltas sluoksnis 100 ml riebios grietineles, 250 ml jogurto, cukraus ir zelatinos. Paskutinis sluoksnis citrinu zele.
Vakar vakare ant greicio sumasciau seses atvykimo proga suregsti zeliuka. Mazai laiko buvo, tai neturejau laukti, kol normaliai uzstings, sluosniai truputi isplauke.
Virsus zelatina su konservuotu mandarinu skysciu, toliau kiviu zele, baltas sluoksnis 100 ml riebios grietineles, 250 ml jogurto, cukraus ir zelatinos. Paskutinis sluoksnis citrinu zele.
LABAI GAIVUS ZELIUKAS
QUOTE(laurindre @ 2009 12 12, 15:09)
[attachmentid=189736][attachmentid=189735]
Vakar vakare ant greicio sumasciau seses atvykimo proga suregsti zeliuka. Mazai laiko buvo, tai neturejau laukti, kol normaliai uzstings, sluosniai truputi isplauke.
Virsus zelatina su konservuotu mandarinu skysciu, toliau kiviu zele, baltas sluoksnis 100 ml riebios grietineles, 250 ml jogurto, cukraus ir zelatinos. Paskutinis sluoksnis citrinu zele.
Vakar vakare ant greicio sumasciau seses atvykimo proga suregsti zeliuka. Mazai laiko buvo, tai neturejau laukti, kol normaliai uzstings, sluosniai truputi isplauke.
Virsus zelatina su konservuotu mandarinu skysciu, toliau kiviu zele, baltas sluoksnis 100 ml riebios grietineles, 250 ml jogurto, cukraus ir zelatinos. Paskutinis sluoksnis citrinu zele.
jatau, koks grozis, kaip supratau tai mandarinai konservuoti?bet galima ir naturalius deti?nes seip kiek darius ir dejus taivisada sustenkdavo
QUOTE(*dew* @ 2009 12 12, 22:44)
jatau, koks grozis, kaip supratau tai mandarinai konservuoti?bet galima ir naturalius deti?nes seip kiek darius ir dejus taivisada sustenkdavo 
QUOTE(laurindre @ 2009 12 13, 12:23)
QUOTE(*dew* @ 2009 12 13, 12:53)
Tik ananasa konservuota naudok, nes sviezias neleis stingti zele
Dariau sendiena ir as zeliuka,bet nepavyko kaip norejau.Vienas sluoksnis kuriame buvo braskes uzpiltos kiviu zele gavosi gerai sustingo,o vat poto jau nesigavo kaip reikejo.Naudojau varske,jogurta,kondensuota piena ir gabaliukus avietines zele,taivat man tas dalykas ne visiskai sustingo
toks vaizdas kad jauciu zelatina sutraukta ar kaip,net nemoku papasakot,siaip tai skanu jau baigem suvalgyt
tai gerai kad ne sveciam dariau,o savam naudojimui
nesuprantu ar tai zelatinos buvo permazai,ar per silta ji buvo,nebuvo karsta,buvo ciut drungna,bet gal negerai,gal turejo buti visai salta
QUOTE(laurindre @ 2009 12 13, 13:31)
aga butinai







