QUOTE(*dew* @ 2010 01 06, 13:58)

sakes, kaip noriu

reiks butinai pasidaryti, turiu dar indeli saldytu braskiu trintu

jeigu galima issamiau paaiskinkit kaip daret balta sluoksni
Į kambario temperatūros jogurtą (apie 700 ml) pyliau 2 pakelius grietinėlės skonio želė pagamintą ir atvėsintą (tirpinau 0,5 l vandens), bet man per saldu, tiesiog norėjau išbandyti grietinėlės skonio želė

o braškes sutryniau blenderiu ir užuliau irgi 2 oakeliais skoninės žemuogių želė tirpintos taip pat 0,5 litro vandens...į jogurtą būtų buvę skanu vaisių, ale buvo gerai ir be jų

patį žiedą TW žiede dariau, o viduriuką iš likučių pudingo indelyje paskui įverčiau į vidurį
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...