QUOTE(shrekiuke @ 2009 06 26, 10:15)
Merginos, reikia konsultacijos. Noriu daryti tortą "Margaitą", valgysim sekmadienį, kada jį geriau daryti šnd ar ryt, kažkaip baisu biški dėl braškių. Ir dar klausimas, noriu dengti cipciuko dengimo mase, rašytą, kad reikia patepti pirma kremu, nes kitaip nelips, tai sakykit, ar tinka ta pati grietinėlė iš torto ar reikalingas sviesitnis kremas? Ir dar klausimas jei dalį grietinėlės pakeisčiau naturaliu jogurtu? Noriu tokio lnegvo tortuko, nes susirenka visi dietininkai
Aš ne Cipsiukas, bet pagal save pasakysiu
Daryk tiktai šiandien, man jis 3 dieną daug skanesnis nei antrą buvo

šaldytuve iš šviežių braškių nieko neatsitiks jam.
Aptepti prieš masę reiktų sviestiniu kremu, kiek žinau, bet čia gal Cipsiukas dar pasakys

Aš su svietiniai kremais kažko nedraugauju
Drasiai gali jogurtu keist, tik tada želatinos gal truputį padidinti

man irgi riebiai nepatinka, tai aš su varške trinta maišiau grietinėlę, vistiek labai skanu buvo