pagaliau prisiruošiau ir aš padaryt medutį, bet beveik fiasko (žiūrėsim, koks bus skonis, kai padarysiu pertepimus)
turiu klausimėlį:
ką ne taip padariau, jog apipjauti paplotėliai susitraukė dar prieš juos įmetant kepti į orkaitę? visi išėjo kreivi-šleivi, mažiukai..

ir ar jie turi būti tokie storoki? ar įsigers jogurtas (žadu su juo daryti).
kažkaip mes anksčiau darydavo panašiai, tik į tešlą įmaišydavom kelis šaukštus miltų ir tik tada statydavom ant garų kaitint, kol iš tešlos pradėdavo burbuliukai kilt.
žodžiu, kažką ne taip padariau. sudėjus sodą tešla man nesuputojo, tikriausiai per anksti ar per vėlai ją dėjau. be to, buvo sunkoka kočiot (gal miltų padauginau, ir tešla kažkaip per greit ataušo

)
