Cipciukai, labai reikia profesionalaus patarimo
Ketinu savaitgali kepti "Juoda miska". Priskaiciau visokiu komentaru, o noriu paklausti stai ko:
1.Ar galiu pertepima daryti ne formoje, o naudoti tik sonine dali? Tuomet galeciau pradeti tepti tiesiai ant tortines? Beje, labai idomu, ar imanoma pertepta torta perkelti?????
2.Kadangi su puosimu nedraugauju visiskai, net maisto i lekstes graziai nemoku sudet

tai man kyla daug klausimu del torto uzbaigimo. Noriu pasirinkti lengviausia varianta - aptepti sokoladu. Bet prisiskaiciau, kad neteisingai tirpinant sokolada jis susoka i guzus ir pan..

Bet kai as dariau
bea austriska sokoladini pyraga ir sokolada tirpinau su sviestu - na labai graziai istirpo ir jokiu bedu nebuvo. Ar galima torta apipilti tokiu sokoladu, tirpintu su sviestu?? Beje, kaip sonus graziai "apipilti"?
Och, kaip norisi nors ka nors graziai padaryti, tevu vestuviu sukaktis...