Ponia tobulybe,kur mano pasisakymuose,radote,kad skundziuosi savo blogu vaiku(informuoju, mano vaikas nera blogas,o turi,kaip ir visi sio amziaus vaikai oziukus)?ar,kad jauciuosi savo vaiko auka?ar dar kazkokiu nesamoniu,apie kurias snekate?Mano vaikas yra nuostabus,pats nuostabiausias man.
o jums neatrodo,kad is paprasto kito zmogaus pasisakymo,toki burbula ispuciat?ir,kad pati megstate dakurti,kad dar ir ta daro,ir ana,ir dar ta padarytu,ar padarys.Ir nereikia pulti zmoniu savo klausimu lavina,nes vis tie patys klausimai pas jus kartojasi. O kodel darote taip,o ne anaip,o kodel manote,taip,o ne anaip.O todel,kad ne visi su jumis cia linke sutikti,o Jus tai be galo erzina.Rasete,kad gerbiate kitu nuomone,bet ne veiksmus,kur ta jusu pagarba pasireiskia???
Beje, galetumete kitaip savo klausima suformuluoti:Kodel nedarote,taip kaip as?,juk as tokia tobula mama,o visos kitos tik isterikes, bukos ir nemylincios savo vaiku.
Patinka provokuoti zmones,va jums ir atsakas i jusu provokacijas.
[/quote]
Papildyta:
QUOTE(reniuks @ 2009 05 23, 18:23)
Na perskaiciau Mylimukes pasisakymus ivairiose temose ir priejau tik vienos isvados, kad nuostabesnes , kantresnes ir supratingesnes mamos nerasite visame pasaulyje

. Tik neradau vienos , aiskios auklejimo koncepsijos. Ji, tai be galo kantri ir supratinga, arba bekompromisu tvarko esama padeti.Veliau paaiskinsiu kaip.Pati jokiu patarimu niekada neklausia, dalyvauja forume tik , kad pamokyt kitas. Tiksliau tariant leidzia beveik visom pasijust kokios jos netinkamos mamos

. Kaip mus visas kamuoja nepasitikejimas savimi, kaip nesugebam aukleti vaiko, kaip pavydime ir t.t Net neisiskaito i nuomone, ka noreta pasakyti vienu ar kitu atveju. Tuoj ima pilt savo pastebejimus ,ir gink die, jus jai dar papriestarausit, tai gausit tiek bylos kiek nusikaltes vaikas.
Na , o apibendrinant siulau Mylimukei nebeskaityt daugiau knygu, o parasyti savo. Garantuoju taps bestseleriu Lietuvoje. Nes tiek daug nieko neismanciu mamu aplink jus. Trys pagrindines mintys , kurias isskirsiu, is ivairiu temu, pagal jusu auklejimo pricipus:
1.Kaip atpratinti vaika nuo ciulptuko? Jusu atsakymas-
Kokie dar klausimai neduodi ir viskas.
2. Kai vaikas oziuojasi parduotuveje ar sveciuose! Patarimas-
Bekit kuo greiciau lauk is parduotuves, ir stenkites su vaiku i ja neit (nueisit, kai vaikui bus 18, o jei taip ir nespejot nieko nusipirkt,tai prekiu sarasiuka palikt kasininkei. Po darbo ji prekes pristatys jum pati) ir gink dieve neveskit vaiko ten kur daug ivairiu pagundu.
3.Jei vaikas pradejo oziuotis sveciuosi
ta pati taktika. Kojas i rankas ir namo. Auginkit vaika vakume, sterilioje aplinkoje ir siukstu nebarkit. Laukit, kol svetimi zmones perspes,jei ka daro ne taip.
Zinoma nenoriu pasakyt, kad ji rase vien nesamones. Bet budas, kuriuo si mamyte pratusi reikst savo nuomone, man tiesiog nepriimtinas. Nors ir labai issimokslinusi esat, bent taip manot. Supratimas, tolerancija, vidine inteligencija, sie principai daro zmogu grazu ir kaip jus pati sakot civilizuota. O jusu ,bukas "as viska zinau" principas, man tik kelia juoka. Ir nebijokit, niekas jum cia nieko nepavydi. Ateityje ismokite ne tik perskaityti, bet ir isgirsti ka zmones nori pasakyti.