Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko ožiukai

QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 26, 14:17)
matot, gal ir galima sutikt, kad užvožimas vaikui diržu ar rykštele nėra pats blogiausias dalykas ką gali padaryti tėvai. bet tai tikrai nėra gėris mirksiukas.gif

Net nesiginciju. Zinoma reikia ieskoti visu imanomu budu, kad tik to isvengt. Zinoma, kad tai nera gerai. Ir nemanau, kad kas laikytu, tai auklejimo norma(normalus Tevai). 4u.gif Bet visaip nutinka. Tik patys tevai gali atsakyti ar reikejo tos ryksteles, ar ne (tik i subinike).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reniuks: 26 gegužės 2009 - 18:48
QUOTE(gugikis @ 2009 05 26, 19:03)
2,5metuku.musa ja del menkniekiu, netycia isliejo arbata, valgydama susitepe drabuziukus ir dar daug tokiu smulkmenu.....net oziuku vaikas neturi, gera mergaite ir klauso ir viska, bet ne atranda del ko must.ziauru

Nu *** butu cia mano kokia pazistama,pasakyciau as jai pora zodziu uz toki vaiko musima blink.gif ,gaila mergytes labai,net sirdi suspaude verysad.gif
Atsakyti
mano mergaitei irgi prasidejo oziukai, buna uzeina porai dienu atrodo net velniukai akyse matyti. visus daiktus svaisto i visas puses, neklauso, o jei subaru tai taip ziuri tiesiai i mane, zvilgsni laiko, net man sunku atlaikyti. kartais ir i siknyte uzduodu, bet ka ten su pampersu nieko praktiskai nejaucia, verkia tik delto matyt, kad sirdele skauda, kad mama jai uzplojo. kartais net nezinau kaip elgtis. atrodo esam normali seima, nei rekaujam vienas ant kito nei musames, gyvenam ramiai is kur tie vaikai tokie "raguoti" ir isdyke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 05 26, 15:56)
mano mergaitei irgi prasidejo oziukai, buna uzeina porai dienu atrodo net velniukai akyse matyti. visus daiktus svaisto i visas puses, neklauso, o jei subaru tai taip ziuri tiesiai i mane, zvilgsni laiko, net man sunku atlaikyti. kartais ir i siknyte uzduodu, bet ka ten su pampersu nieko praktiskai nejaucia, verkia tik delto matyt, kad sirdele skauda, kad mama jai uzplojo. kartais net nezinau kaip elgtis. atrodo esam normali seima, nei rekaujam vienas ant kito nei musames, gyvenam ramiai is kur tie vaikai tokie "raguoti" ir isdyke verysad.gif

Manau, kad musu maziukai visai nera nieko nesuprantatys, mazyciai sios zemes vabaliukai. Jie gudrauja, jaucia, kad gali pabandyti naujus dalykus. Turiu omenyje, kas viena diena negalima, gal kita diena jau galima. Ir taip tyrineja pasauli, naujas leidziamas ribas ir galimybes. Lygiai kaip ir mes suauge, ir niekas manes neitikins , kad vaikiukai, tai tik mazi bejegiai padariukai, pries mus suagusiuosius. Kai reikia tai jie taaaaip moka valdyt situacija, kad neklausk. biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reniuks: 26 gegužės 2009 - 20:49
QUOTE(reniuks @ 2009 05 26, 19:04)
Zinoma as jus suprantu ,nes viska rasot is savo patirties. Todel ir esat sitaip pries rykstele, nes pati buvot auginama tikrai (nepykit ) nenormaliu tevu. Cia, man atrodo, niekas net nekalbejo apie davima vaikui per veida , ar pan.  Ivairus psichologai neprieina vienos nuomones , del fiziniu bausmiu. Tik visi pabrezia , kad vaiko negalima must nei ranka, nei dirzu. Jei jau kitos iseities nematot, rykstele ir tik per uzpakali. O ne kitas vietas. Beje ir as esu gavus, bet ne per veida , o per sedine ir keleta kartu, bet ir siandien galiu paskyt , kad buvo uz ka. Manes tai netraumavo, o gal jus lupdavo kiekviena diena.????Ir tokia pikta uzaugot?????

Mano mama nėra nenormali. Ji kitaip auklėt nemokėjo ir negalvojo, kad smurtas prieš vaiką yra blogai. Be to, neturėjo ant ko emocijų išliet. Per veidą gavau ne visai maža, man jau buvo virš 10m, vėliau kai buvau paauglė. Manęs nelupo kasdien, gal net suskaičiuot galėčiau, kiek kartų gavau, bet nė vieno atvejo nepateisinu, nors ir buvau nusikaltus daugiau ar mažiau.

QUOTE(Bonifacija @ 2009 05 26, 19:41)
manykit is naujo. Ne mano vienos nuomone, kad jai grifka netinka, tai neduok Die jei apkirpciau ir ji isgirstu tokio nesupratingo suaugusio komentara, kuris galvoja, kad jai vienodai, kad buvo graziau.

Jums grožis ir mados svarbiau nei vaiko gera savijauta? Ar auginat kokį mažą modeliuką, kad kitų komentarai šitokie jau svarbūs?
Papildyta:
QUOTE(gugikis @ 2009 05 26, 19:01)
o tavo nesiskiria?mano nuomone pazeminimo jausmas skirtingas.

Kaip galit žemint savo vaiką?

QUOTE(gugikis @ 2009 05 26, 19:03)
2,5metuku.musa ja del menkniekiu, netycia isliejo arbata, valgydama susitepe drabuziukus ir dar daug tokiu smulkmenu.....net oziuku vaikas neturi, gera mergaite ir klauso ir viska, bet ne atranda del ko must.ziauru

O dėl ko jūs mušat?

QUOTE(aureku @ 2009 05 26, 20:56)

Tai nesimušat, sakot g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 05 26, 21:21)
Jums grožis ir mados svarbiau nei vaiko gera savijauta? Ar auginat kokį mažą modeliuką, kad kitų komentarai šitokie jau svarbūs?

taip, mano vaikui svarbus kitu komentarai kas ka pasakys apie jos apranga ir buda. ar as tureciau jai tai uzdraust?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 05 26, 17:21)
Mano mama nėra nenormali. Ji kitaip auklėt nemokėjo ir negalvojo, kad smurtas prieš vaiką yra blogai. Be to, neturėjo ant ko emocijų išliet. Per veidą gavau ne visai maža, man jau buvo virš 10m, vėliau kai buvau paauglė. Manęs nelupo kasdien, gal net suskaičiuot galėčiau, kiek kartų gavau, bet nė vieno atvejo nepateisinu, nors ir buvau nusikaltus daugiau ar mažiau.

Kaip galit žemint savo vaiką?

O dėl ko jūs mušat?

Tai nesimušat, sakot  g.gif

schmoll.gif Neturiu net ka sakyt, diskusija su jumis tas pats, kas kova su vaiko oziukais. Kalbi kalbi kalbi. O jum kaip buvo juoda balta , o balta juoda ir viskas. Nieko nepakeisi doh.gif . Matyt , kad nei musimas jusu pakeite, nei ikalbinejimai jus pakeis. Kaip buvot su oziukais, taip ir likot. Akivaizdu, kad jienevisada isaugami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reniuks: 26 gegužės 2009 - 21:40
QUOTE(reniuks @ 2009 05 26, 21:48)
Manau, kad musu maziukai visai nera nieko nesuprantatys, mazyciai sios zemes vabaliukai. Jie gudrauja, jaucia, kad gali pabandyti naujus dalykus. Turiu omenyje, kas viena diena negalima, gal kita diena jau galima. Ir taip tyrineja pasauli, naujas leidziamas ribas ir galimybes. Lygiai kaip ir mes suauge, ir niekas manes neitikins , kad vaikiukai, tai tik mazi bejegiai padariukai, pries mus suagusiuosius. Kai  reikia tai jie taaaaip moka valdyt situacija, kad neklausk. biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(reniuks @ 2009 05 26, 22:36)
schmoll.gif  Neturiu net ka sakyt,  diskusija su jumis tas pats, kas kova su vaiko oziukais. Kalbi kalbi kalbi. O jum kaip buvo juoda balta , o balta juoda ir viskas. Nieko nepakeisi  doh.gif . Matyt , kad nei musimas jusu pakeite, nei ikalbinejimai jus pakeis. Kaip buvot su oziukais, taip ir likot. Akivaizdu, kad jienevisada isaugami.

Galime jai ir pritarti,pasakyti,kad ji teisi,bet manau ji vis tiek rastu prie ko prikibti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 05 26, 17:40)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Galime jai ir pritarti,pasakyti,kad ji teisi,bet manau ji vis tiek rastu prie ko prikibti biggrin.gif

Na itariu, kad tai atrodytu panasiai taip: O kam??? O kodel???? O kaip????
Jus negerbiate!!!!! Ir taip be galoooooo!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(reniuks @ 2009 05 26, 22:45)
Na itariu, kad tai atrodytu panasiai taip: O kam??? O kodel???? O kaip????
Jus negerbiate!!!!! Ir taip be galoooooo!!!!!!

Kad pas ja klausimai ir frazes tos pacios,tai cia matosi,nuobodi jau darosi,bet svarbiausia,kad ji yra pati "nuostabiausia" mama,o mes mamos "blogietes" doh.gif ,cia pagal ja aisku....
Atsakyti
NA MAMOS PAGALIAU PAMATET KA AS APIE MYLIMUKE SAKIAU JAU ANKSCIAU... JI TURUT LAIKOSI PAGRINDINIO KREDO: NIEKAM NEPRITARTI.
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 05 26, 21:56)
Kad pas ja klausimai ir frazes tos pacios,tai cia matosi,nuobodi jau darosi,bet svarbiausia,kad ji yra pati "nuostabiausia" mama,o mes mamos "blogietes" doh.gif ,cia pagal ja aisku....

ale jei vaiko nemusi, tai vistiek blogai biggrin.gif
Atsakyti