Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko ožiukai

QUOTE(timona @ 2009 06 08, 11:22)
Mylimuke, gal žinai, ar būna darželiuose psichologų? Girdėjau, kad prieš kelis metus kiekvienoje mokykloje toks etatas turėjo būt, bet apie ikimokyklinukus nieko nežinau..  g.gif

Nežinau, ar visuose, bet paprastai yra psichologas, logopedas... Jeigu nėra, galima kreiptis į miesto psichologines/pedagogines tarnybas.
Atsakyti
Mano dukrytei metukai ir 7 men. Va, siandien baisia isterija apturejom - nusprede lauke batus nusiauti, po to megztukas nepatiko. Labai, labai reke. As vis pakabindama ramiai laukiau kol praeis, bet tai priejo tokia moteriske ir prasidejo - Oi, kokia tu negera, mamyte isies, paliks tave ir pan.
Vaikutis bo biski nurimo jau vien tik nuo to, kad svetimas zmogus kalbino, bet kaip man tai nepriimtina, kai tokioj situacijoj, vaikas klykia su bobulem gincytis tikrai neiseina. As tikrai nenoriu, kad kas nors, ypac svetimas, vaikui perduotu zinia, kad jis bogas (vadovaujuosi principu kad poelgiai blogi, o vaikas geras) ar - dar blogiau - kad mama iseis. Mano vaikas turi zinoti, kad mama niekada neiseis. Tai va, moteriske gal ir gero noredama kazkaip net suerzino. Ir kodel vyresnio amziaus bobutes amzinai vaikus gazdina kad mama iseis, kad jis blogas ir mamai nereikalingas ir pan.?
Ir ka as daryusiu, kai kita syki dukryte nuspres batus nusiauti ir megztinius ismetyti, tai bobulei dzin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dobiliukai: 21 rugsėjo 2009 - 15:11
mano berniukui 1.9 menesiai, tai oziuku mes turime jei ko nors negauna pradeda mustis, krinta ant zemes. manau, laikui begant isaugs tokius ozius, o jei ne reiks griebtis atitinkamu priemoniu, kad tokiu oziu nebutu.
Atsakyti
Oi jau ko turim tai turim ožiukų, visokių rūšių lotuliukas.gif Griūt negriūna, bet zebia jei ko nors nori ... Bandžiau nekreipti dėmesio , ankščiau tai padėdavo , dabar jau eina iš paskos ir į akis rėkia "mama! mama!" , tai dabar aš jam atgal tipo verkiu "Adai! Adai!" , tai juoktis pradeda lotuliukas.gif Na ne visada pavyksta šis fintas, bet kartais padeda bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus kolkas dideliu ožiu nera,jei tik ko negauna,tai pradeda rekti,bet jei prades darytis mažoji princese panasi i jaunesniji broliuka ,tai tada doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ,dabar jam 6 metai,o dar vis kovojam doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurge3: 21 rugsėjo 2009 - 21:15
o pas mus oziukai ateina kai neleidziu daryt ka nori...kas negalima... i mano draudimus reaguoja verkimu(pvz. kai draudzia mano brolis susigesta.. nuleidzia galvyte.. ir jokio verksmo)..bandau gydyt dzelius g.gif kartais palaukiu nereaguoju ir suveikia rolleyes.gif bepigu taip daryt nes iki 17val. viena name mirksiukas.gif ir uztareju nera unsure.gif
Atsakyti
Yra gera knyga, kur daug patarimų, kaip tvarkytis su panašiomis problemomis - T. Vicki Soltz, Rudolf Dreikurs "Laimingi vaikai. Iššūkis tėvams" 4u.gif Vis pasivartau, situacijas pasižiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2009 04 23, 17:52)
Tokiam amziuje manau tai visai normalus dalykas. Visiems maziukams patinka numesti zaisla arba koki daikta ir stebieti kaip mama arba tevelis pakelia doh.gif  ir vel meta doh.gif .  Abidvies mano panikes tai isdarinejo  blink.gif  nieko paskui praejo. Tiesiog tai reikia ramiai priimti su mintim kad greit praeis rolleyes.gif
Sekmes mirksiukas.gif  ir istvermes smile.gif

QUOTE(loretam @ 2009 04 23, 18:59)
tai kad jiegu nerektu tai viskas super butu, bet ji klykia ir rekia ir draskosi....

Pas mus prasidejo naujas etapas. Krenta ant grindu ir reke, seiliojasi baisiai blink.gif . Daro taip ne tik prie manes namuose, bet ir viesose vietose. O pas aukle elgesi graziai doh.gif
Atsakyti
SVEIKI, 4u.gif

Vilniuje, ketvirtadieniais, po darbo, Liauksmino g. 3

organizuojami grupiniai tėvų užsiėmimai

AUGINKIME LAIMINGUS VAIKUS 4u.gif

Vieno užsiėmimo trukmė: 1,5 val.
Numatytas 10 užsiėmimų ciklas, kuris baigsis prieš kalėdas.

Kiekvieno užsiėmimo metu bus aptariamios šios temos: besąlyginė meilė, dėmesio, artumo poreikio patenkinimas, brolių - seserų santykiai, tėvų - vaikų santykiai, reikalavimai vaikams ir kitos aktualios grupės dalyviams temos.

Rudeninėje grupėje dar yra 4 laisvos vietos.

Jei yra poreikis dieninei grupei, kai mamytė nedirba dar, taip pat rašykite smile.gif

Susidomėję gausite tikslią info:

psichologe.ramuneETAgmail.com

Iš arčiau su manimi, užsiėmimų vadove, galite susipažinti:

http://vaikopasaulis.blogas.lt

Esu 2 metukų Augustino mama, savo auklėjimo koncepcija pati sau įrodžiau, kad vaikai, gyvenimas su jais ir apskritai - MAMYSTĖ - yra nuostabu. Psichologės profesija padeda įgyvendinti daug gražių tikslų ir šviesti žmones.

Nuoširdžiai,
Ramunė

Atsakyti

mano irgi dar budama mazute jei kas negerai budama ant ranku pradejo lostis atgal ir rekti tada pora kartu uzteko paguldyt ant grindu ir palikt... tuom ir baigesi
[/quote]
Va, reiks taip padaryt... Nes grynai ta pati situacija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yoyo75 @ 2009 04 23, 18:00)
Vaikai turi vieną didelį rūpestį-ieškoti pas savo auklėtojus silpnųjų vietų ir jas suradus tuo naudotis.(Ž.Labriuieras)
Pas mus kol kas ne taip baisu,būna,kad ko užsiožiuoja,įremia galva kaip strutis į žemę,taip ir stovi kurį laiką  lotuliukas.gif bet bus dar visko manau.
Visad prisimenu tokią reklamą-mama ir vaikas parduotuvėj.Vaikas užsiožiuoja,prieš prasidedant isterijos priepoliui mama pirma krenta ant žemės,rėkia,spardosi(visiškai taip elgtusi vaikas).Vaikas žiūri akis išpūtęs,kas tai mamai užėjo  blink.gif Mama atsistoja,abu susikimba rankom ir eina kaip nieko nebuvę.Įdomu ar realiam gyvenime taip suveiktų?
Sėkmės visoms tramdant ožiukus smile.gif

biggrin.gif Nu ir prajuokinot thumbup.gif Oi, patiko thumbup.gif
O maniškiui 1 m. 10 mėn., tai irgi be ožių neapsieinam... Jei kas nepatinka, tai jis pradeda kandžiotis, pešioti, zyzti ir pan. Bet tikiuosi, kad tai laikinas etapas doh.gif Bėda tik, kad dažnai nežinai, kaip elgtis... g.gif
Atsakyti
As turiu lygiai tokias pat problemas su maziukes oziukais doh.gif Buna ir namie ir parduotuvese nukrenta ant zemes ir i isterijas puola.Bet mes pradejom nekreipt demesio...tiesiog apsisukam ir nueinam,o mano vyras tai isvis pabega nuo jos ir ji tada atsistoja ir pradeda juoktis ir kaip mat visi oziai praeina.Jis visada tokiose situacijose stengiasi padaryti kazka ko ji nesitiki,pradeda sokti ar dainuot ir ji tada pradeda su juo sokt ir dainuot wub.gif
Atsakyti