Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

Viliuteee, nerealiai, esat auksarankė 4u.gif
Atsakyti
ačiū dar kartelį už pagyrimus mažiems rūbeliams,o čia dar vienas naujas darbelis norinčiai pasipuošti mamytei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 12:23)
ačiū dar kartelį už pagyrimus mažiems rūbeliams,o čia dar vienas naujas darbelis norinčiai pasipuošti mamytei
user posted image

wub.gif thumbup.gif nu eilini karta be komentaru...
o jus gal visa para mezgat? kad bevek kasdien kazkas naujo buna? rolleyes.gif nes as vien sijona kokias 3 savaites narplioju, bet neriu tik po kokia pora valandu i diena vakarais po darbo... tai man tokie greiciai kosmosas 4u.gif
Atsakyti
Ai, net negirsiu irnesakyk.gif Viskas pribloškiamai nuostabu bigsmile.gif
Ir man klausimas kilo kada Jūs viską spėjat. Nes aš jau geri du mėnesiai kankinuosi su vienu megztinuku ir niekaip negaliu pabaigt, nes vis laiko nėra. Na bet gal greitu laiku ir aš turėsiu kuom pasigirti tongue.gif
Atsakyti
ačiū Brela 4u.gif

Šitas rūbelis buvo nertas pernai tik nebegavau tokių siūlų ir liko nebaigtas,o dabar gavau siūlų ir reikėjo tik dienelės užbaigimui.Šiaip ir aš mezgu tik po darbo,bet skiriu tam kartais ir po 10 val per dieną(5 iš jų dažnai būna natktinės) biggrin.gif

Nelinkėčiau nei vienai tokia sunkia liga susirgti.Lengva forma galima,bet taip kaip aš sergu-NE.,,Suryja"mezgimas visą mano laisvalaikį,darbe vos ištveriu.Gal kas žinot kokių vaistų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 13:23)

Nu fantastika bigsmile.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 13:58)

Nelinkėčiau nei vienai tokia sunkia liga susirgti.Lengva forma galima,bet taip kaip aš sergu-NE.,,Suryja"mezgimas visą mano laisvalaikį,darbe vos ištveriu.Gal kas žinot kokių vaistų.  ax.gif

Nėra vaistų - niekas nepadeda. Aš sau vis pasižadu, kad pasidarysiu vieną išeiginę per savaitę - rankom pailsint. Tai tą dieną taip sunku būna, kad nors sienom lipt. Ir vis tiek neištveriu iki vakaro. Arba jei kokią dieną neišeina pamegzt, tai doh.gif
Bet šiemt jau viskas - pasižadėjau, kad išvažiuodama atostogaut mezginio neimsiu. Gulėsiu bambą išvertus kaip ir priklauso per atostogas.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 12:58)
ačiū Brela 4u.gif

Šitas rūbelis buvo nertas pernai tik nebegavau tokių siūlų ir liko nebaigtas,o dabar gavau siūlų ir reikėjo tik dienelės užbaigimui.Šiaip ir aš mezgu tik po darbo,bet skiriu tam kartais ir po 10 val per dieną(5 iš jų dažnai būna natktinės) biggrin.gif

Nelinkėčiau nei vienai tokia sunkia liga susirgti.Lengva forma galima,bet taip kaip aš sergu-NE.,,Suryja"mezgimas visą mano laisvalaikį,darbe vos ištveriu.Gal kas žinot kokių vaistų.  ax.gif

na, as kol kas naktim dar neneriu, bet irgi pakankamai liga man... nes buna, kad nesinori pas jokius draugus, tvarkytis ar valgyt daryt, o tik megzt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 11, 14:19)
na, as kol kas naktim dar neneriu, bet irgi pakankamai liga man... nes buna, kad nesinori pas jokius draugus, tvarkytis ar valgyt daryt, o tik megzt  blush2.gif

va čia jau aiškiai matosi.kad ne pirma stadija.Man tai naktų negaila,baisiausia,kad nieko daugiau nebenori,aš pati sau tokia visai nepatinku. verysad.gif
Atsakyti
Na man irgi jau darosi liga,ir manau jeigu neimsi kokio mezginio,tai būtinai ten kur būsi,tai nusipirksi visko,ko mezginiams reikia lotuliukas.gif,o be darbo sėdėt,ypač jei blogas oras doh.gif ,oi pamiršau va mano dar vienas darbelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 10, 19:38)
Laba  4u.gif  noriu pasigirti nors ir nebaigtu, bet jau netoli pabaigos sijonu Tik mastau, kaip man apacia graziai padaryt  g.gif  gal kas minciu turit?  rolleyes.gif

Labai gražus darbelis 4u.gif Ir man atrodo taip sudėtingai nerias doh.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 10, 22:12)
noriu paigirti

Ir kaip gali nesigrožėti wub.gif Aš tai dar nepasiekiau tokios stadijos - dar norisi paskaityti, dar gėlės ir dar katė, kuri būtinai turi įsitaisyti ant kelių arba ant pamatuoti patiesto mezginio doh.gif Na ir dar visokio plauko nesėkmės doh.gif Pavyzdžiui jau tris kartus doh.gif ardžiau bandaną, kurios idėja pasidalino panelė Prym. Pačios neriama suknelė laukia kada jai laiko rasiu g.gif O panelei Prym patarsiu, patikėkit, geriau jau ką nors megzt įsidėkit, o tai gali būti sugadintos atostogos mirksiukas.gif

Zuzana* labai dailus megztukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 10, 20:38)
Laba  4u.gif  noriu pasigirti nors ir nebaigtu, bet jau netoli pabaigos sijonu Tik mastau, kaip man apacia graziai padaryt  g.gif  gal kas minciu turit?  rolleyes.gif

Tikrai grazus sijonukas, Sveikinu dar vos vos ir tu galesi puostis 4u.gif O va mano panasus guli jau nuo praeitos vasaros negaliu jo pabaigt nezinau kodel doh.gif , gal taviskis pades susikaupt dideliems uzbaigimams blush2.gif http://img31.imagesh...2/pict8082g.jpg
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 10, 23:12)
noriu paigirti
user posted image

O cia kas per angeliukas ant zemes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif apdaras angeliskas, Viliuteee tavo rankos kuiria stebuklus
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 10, 20:38)

oho blink.gif ir kaip visas šitas grožis padaromas? čia tiesiog neri kaip į galvą šauna, ar yra kažkokia tvarka g.gif negi labai jau įdomiai ir gražiai gaunas thumbup.gif
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 10, 23:12)
noriu paigirti

fantastika user posted image
tokiems angeliukams tik tokias lengvas suknutes-pūkelius ir nešioti. o dar spalvytės wub.gif groooooožis
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 14:23)

o čia tai už tempus 4u.gif nors ir suknutė (ar čia tunika?) visai miela, tokia paprastutė.

QUOTE(zuzana* @ 2009 06 11, 15:28)
Na man irgi jau darosi liga,ir manau jeigu neimsi kokio mezginio,tai būtinai ten kur būsi,tai nusipirksi visko,ko mezginiams reikia lotuliukas.gif,o  be darbo sėdėt,ypač jei blogas oras  doh.gif ,oi pamiršau va mano dar vienas darbelis

visiems ligoniams drinks_cheers.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
na ir megztuką priglausčiau mielai į savo spintą ax.gif

o kaip pastebėjau tikrai ne visos užsuka į suknelių temą, tai pasidemonstruosiu ir čia, nors jau pabaigti senokai blush2.gif
user posted image
Atsakyti