QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 12:23)
ačiū dar kartelį už pagyrimus mažiems rūbeliams,o čia dar vienas naujas darbelis norinčiai pasipuošti mamytei

o jus gal visa para mezgat? kad bevek kasdien kazkas naujo buna?

Ai, net negirsiu
Viskas pribloškiamai nuostabu
Ir man klausimas kilo kada Jūs viską spėjat. Nes aš jau geri du mėnesiai kankinuosi su vienu megztinuku ir niekaip negaliu pabaigt, nes vis laiko nėra. Na bet gal greitu laiku ir aš turėsiu kuom pasigirti

Ir man klausimas kilo kada Jūs viską spėjat. Nes aš jau geri du mėnesiai kankinuosi su vienu megztinuku ir niekaip negaliu pabaigt, nes vis laiko nėra. Na bet gal greitu laiku ir aš turėsiu kuom pasigirti

ačiū Brela
Šitas rūbelis buvo nertas pernai tik nebegavau tokių siūlų ir liko nebaigtas,o dabar gavau siūlų ir reikėjo tik dienelės užbaigimui.Šiaip ir aš mezgu tik po darbo,bet skiriu tam kartais ir po 10 val per dieną(5 iš jų dažnai būna natktinės)
Nelinkėčiau nei vienai tokia sunkia liga susirgti.Lengva forma galima,bet taip kaip aš sergu-NE.,,Suryja"mezgimas visą mano laisvalaikį,darbe vos ištveriu.Gal kas žinot kokių vaistų.

Šitas rūbelis buvo nertas pernai tik nebegavau tokių siūlų ir liko nebaigtas,o dabar gavau siūlų ir reikėjo tik dienelės užbaigimui.Šiaip ir aš mezgu tik po darbo,bet skiriu tam kartais ir po 10 val per dieną(5 iš jų dažnai būna natktinės)

Nelinkėčiau nei vienai tokia sunkia liga susirgti.Lengva forma galima,bet taip kaip aš sergu-NE.,,Suryja"mezgimas visą mano laisvalaikį,darbe vos ištveriu.Gal kas žinot kokių vaistų.

QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 13:23)
ačiū dar kartelį už pagyrimus mažiems rūbeliams,o čia dar vienas naujas darbelis norinčiai pasipuošti mamytei
Nu fantastika

QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 13:58)

Nėra vaistų - niekas nepadeda. Aš sau vis pasižadu, kad pasidarysiu vieną išeiginę per savaitę - rankom pailsint. Tai tą dieną taip sunku būna, kad nors sienom lipt. Ir vis tiek neištveriu iki vakaro. Arba jei kokią dieną neišeina pamegzt, tai

Bet šiemt jau viskas - pasižadėjau, kad išvažiuodama atostogaut mezginio neimsiu. Gulėsiu bambą išvertus kaip ir priklauso per atostogas.
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 12:58)
ačiū Brela

na, as kol kas naktim dar neneriu, bet irgi pakankamai liga man... nes buna, kad nesinori pas jokius draugus, tvarkytis ar valgyt daryt, o tik megzt

QUOTE(Brela @ 2009 06 11, 14:19)
na, as kol kas naktim dar neneriu, bet irgi pakankamai liga man... nes buna, kad nesinori pas jokius draugus, tvarkytis ar valgyt daryt, o tik megzt 

va čia jau aiškiai matosi.kad ne pirma stadija.Man tai naktų negaila,baisiausia,kad nieko daugiau nebenori,aš pati sau tokia visai nepatinku.

QUOTE(Brela @ 2009 06 10, 19:38)
Laba
noriu pasigirti nors ir nebaigtu, bet jau netoli pabaigos sijonu Tik mastau, kaip man apacia graziai padaryt
gal kas minciu turit? 

Labai gražus darbelis

QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 10, 22:12)
Ir kaip gali nesigrožėti

Zuzana* labai dailus megztukas

QUOTE(Brela @ 2009 06 10, 20:38)
Laba
noriu pasigirti nors ir nebaigtu, bet jau netoli pabaigos sijonu Tik mastau, kaip man apacia graziai padaryt
gal kas minciu turit? 

Tikrai grazus sijonukas, Sveikinu dar vos vos ir tu galesi puostis

Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 10, 23:12)
O cia kas per angeliukas ant zemes

QUOTE(Brela @ 2009 06 10, 20:38)
Laba
gal kas minciu turit? 

oho

QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 10, 23:12)
noriu paigirti
fantastika

tokiems angeliukams tik tokias lengvas suknutes-pūkelius ir nešioti. o dar spalvytės

QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 11, 14:23)
o čia tai už tempus

QUOTE(zuzana* @ 2009 06 11, 15:28)
Na man irgi jau darosi liga,ir manau jeigu neimsi kokio mezginio,tai būtinai ten kur būsi,tai nusipirksi visko,ko mezginiams reikia
,o be darbo sėdėt,ypač jei blogas oras
,oi pamiršau va mano dar vienas darbelis

visiems ligoniams

na ir megztuką priglausčiau mielai į savo spintą

o kaip pastebėjau tikrai ne visos užsuka į suknelių temą, tai pasidemonstruosiu ir čia, nors jau pabaigti senokai