Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 15, 09:22)
Naujas vasarinukas rožinukas  ax.gif
Siūlai Yarn Art Summer 2,5 kamuoliuko. Virbalai Nr.4 Raštas "iš galvos"

user posted image

Oho, nebloga galva blink.gif Gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 06 14, 20:29)
o pvz internetu perkant,kaip zinot koks storumas to siulo...? blush2.gif

Klajokle, kaip matau esi iš Klaipėdos - tai siūlų parduotuvių tikrai yra, bet kurioj tau patars dėl siūliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos - rodau ir aš neseniai pabaigtą paprastutę liemenę blush2.gif http://www.public.fo...iemenirmai.html
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2009 06 15, 11:36)
Sveikos gyvos - rodau ir aš neseniai pabaigtą paprastutę liemenę  blush2.gif  http://www.public.fo...iemenirmai.html

Labai faina.
Atsakyti
Graži liemenė thumbup.gif ,va radau dar vieną darbelį:

user posted image
Atsakyti
ne mano vienos dėmesys vėl megztukams atitenka.Kada pagaliau galėsim juos padėti į šoną. g.gif
user posted image
Atsakyti
Giriuosi savo paskutiniu darbu, skirtu vasaros pajūriui 4u.gif

Papynai biggrin.gif
user posted image

Padalkės bigsmile.gif
user posted image

Vyyyyyyyyyyyyyyyyyyysas vaizdzialis rolleyes.gif
user posted image

Tarybinių kefyra bonkų runkenuks į kompliektą (pasak muna vyrelia lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 15, 16:09)
ne mano vienos dėmesys vėl megztukams atitenka.Kada pagaliau galėsim juos padėti į šoną. g.gif

Mylimiausias mano raštas wub.gif Visą laiką turiu ką nors tuo raštu, kaip ligonė doh.gif Bet man jis labai labai wub.gif

QUOTE(Capricorn @ 2009 06 15, 17:18)

Tarybinių kefyra bonkų runkenuks į kompliektą (pasak muna vyrelia lotuliukas.gif )

Įspūdingas komplektas thumbup.gif O vyrelis tai jau primiršęs tarybinį kefyrinį sietkelį lotuliukas.gif Anas toks skystas buvo ir be jokio kvietko schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 06 15, 17:41)
Mylimiausias mano raštas wub.gif Visą laiką turiu ką nors tuo raštu, kaip ligonė doh.gif Bet man jis labai labai wub.gif
Įspūdingas komplektas thumbup.gif O vyrelis tai jau primiršęs tarybinį kefyrinį sietkelį lotuliukas.gif Anas toks skystas buvo ir be jokio kvietko schmoll.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 06 15, 16:18)

Taigis taigis, kaipgis. Va tik vasarą atrast reikia kur nors. Bo su tokiu grožiu kol kas ir šaltoka gali būt smile.gif
Va galvoju, gal sesutei būsimų išleistuvių proga kokį paltą narpliot g.gif O tai sušals jie tame vasariškame pajūry saulės pasitikt eidami (ir kodėl gi klaipėdiečiai saulės pasitikt prie jūros eina, a? Ji gi ten leidžiasi... Na, mes irgi tą patį darėm savo laiku blush2.gif )
Atsakyti
visi darbeliai thumbup.gif
o as rodau savo paskutini darba, kepuryte mergytei, tik modelis buvo sunus ir jam biski didele ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žana B: 15 birželio 2009 - 18:42
Žanaana, kokia nematyta kepurytė thumbup.gif
Atsakyti