Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

QUOTE(Capricorn @ 2009 06 15, 17:18)
Giriuosi savo paskutiniu darbu, skirtu vasaros pajūriui 4u.gif

Super thumbup.gif
Ir man "staiga" prireikė rankinuko blush2.gif lotuliukas.gif Jau ir rankenas nusipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2009 06 17, 16:16)
Super  thumbup.gif
Ir man "staiga" prireikė rankinuko  blush2.gif  lotuliukas.gif  Jau ir rankenas nusipirkau  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kiek mokėjai už jas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 06 17, 16:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kiek mokėjai už jas mirksiukas.gif

Nagi 12 lt. Už dvi dideles. Buvo ir mažesnių. Va pamatavau - skersmuo rankenų 20 cm.
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2009 06 17, 12:00)
4u.gif AUSRYTYJA labai grazus ir tuoke spalvingi megztukai thumbup.gif  wub.gif

labai ačiū 4u.gif na jūs irgi merginos šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kokie rankinukai dailūs... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrytyja @ 2009 06 17, 17:02)
labai ačiū 4u.gif  na jūs irgi merginos šaunuolės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kokie rankinukai dailūs... bigsmile.gif

tai dar vienas mano darbelis iš daugelio, bet juk visų nesukelsi ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2009 06 17, 16:36)
Nagi 12 lt. Už dvi dideles. Buvo ir mažesnių. Va pamatavau - skersmuo rankenų 20 cm.

pigiai nukalei drinks_cheers.gif

Ką tik pabaigta skraistė 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 06 17, 17:34)
pigiai nukalei drinks_cheers.gif
Ką tik pabaigta skraistė 4u.gif

grazu 4u.gif
papasakok, kaip pradejai (uzmetei akis) ir kaip pabaigei, kai toks lygys krastelis, pas mane tai garbaneles gaunasi... kai nepatingesiu nufotografuosiu ir ikelsiu:)
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 06 17, 18:44)
grazu 4u.gif
papasakok, kaip pradejai (uzmetei akis) ir kaip pabaigei, kai toks lygys krastelis, pas mane tai garbaneles gaunasi... kai nepatingesiu nufotografuosiu ir ikelsiu:)

pirmos dvi, ir paskutinės dvi eilės megztos vien gerom akim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Jau man net baisu uzeit i mezgimo-nerimo temas,nes tiek grozybiu,ir visko uzsimanau,o paroj valandu per mazai lotuliukas.gif Labai labai grazus jusu darbeliai wub.gif Atejau ir as pasigirt blush2.gif
user posted image
user posted image
Sorry jei istempiau puslapi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LKMama: 17 birželio 2009 - 18:04
QUOTE(LKMama @ 2009 06 17, 19:02)
Sveikutes 4u.gif Jau man net baisu uzeit i mezgimo-nerimo temas,nes tiek grozybiu,ir visko uzsimanau,o paroj valandu per mazai lotuliukas.gif Labai labai grazus jusu darbeliai wub.gif Atejau ir as pasigirt blush2.gif
user posted image
user posted image
Sorry jei istempiau puslapi smile.gif

Labai gražu ir manekenas gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LKMama @ 2009 06 17, 19:02)
Sveikutes 4u.gif Jau man net baisu uzeit i mezgimo-nerimo temas,nes tiek grozybiu,ir visko uzsimanau,o paroj valandu per mazai lotuliukas.gif Labai labai

OHO bigsmile.gif labai dailu...ir pamušalą pati siuvai? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2009 06 17, 19:13)
Labai gražu ir manekenas gražus  biggrin.gif

Aciukas 4u.gif
QUOTE(Capricorn @ 2009 06 17, 19:15)
OHO bigsmile.gif labai dailu...ir pamušalą pati siuvai? thumbup.gif

aciuks.gif Pamusala biskuti chalturinau blush2.gif Pirma numezgiau,paskui pridejus juos medziaga kirpau hihihi.gif Bet visumoj neblogai gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LKMama @ 2009 06 17, 19:19)
Aciukas 4u.gif

aciuks.gif Pamusala biskuti chalturinau blush2.gif Pirma numezgiau,paskui pridejus juos medziaga kirpau hihihi.gif Bet visumoj neblogai gavosi rolleyes.gif

tą ir noriu pasakyt, kad labai dailiai matosi padarytas tas pamušaliukas drinks_cheers.gif
Atsakyti