Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

Aciu, bet as su tom pynelem vargau ilgiau negu su visu mezginiu ir vistiek likau nepatenkinta rezultatu...
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 06 30, 01:23)
labai nepeikit, cia mano pirmasis ir turbut paskutinis bandymas prisijaukinti airiskus nerinius

Labai gražus.
Atsakyti
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 06 29, 22:48)
fantastika  wub.gif

ačiū 4u.gif

Ligvita, tikrai labai gražu...kodėl sakai paskutinis...niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ilgai vargau su juo ir nesu patenkinta rezultatu... Ir ištiesu neįsivaizduoju kaip galėčiau sekanti gaminį patobulinti.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 06 30, 10:04)
Labai ilgai vargau su juo ir nesu patenkinta rezultatu... Ir ištiesu neįsivaizduoju kaip galėčiau sekanti gaminį patobulinti.... sad.gif

Na sekantis tai tikrai gautųsi geriau,nes žinai prie ko vargai ir nedarytum tokių klaidų kurias matai tik tu,nes aš klaidų nematau visai,gal akla blink.gif
Atsakyti
labai nepeikit, cia mano pirmasis ir turbut paskutinis bandymas prisijaukinti airiskus nerinius
user posted image

va jej kai pgrazu blink.gif blink.gif blink.gif nu super superiskiausiai thumbup.gif ir per keik laiko tai pagaminta??? nu labai grazu - noriu noriu noriu doh.gif ir man tokio reikia cool.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės.
kaip jau kitoj temelėj minėjau patį megztuka per 3 dienas numezgiau. O gėlytes sunėrinėjau dar 4 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 06 29, 17:45)
Mano šviežutėlis Šampaninis projektas

wub.gif thumbup.gif wub.gif Ir aš tokio noriu blush2.gif Čia kokie siūliukai g.gif

QUOTE(Ristina @ 2009 06 29, 20:08)

pasigirsiu ir aš neseniai baigtu nertinuku 

wub.gif wub.gif

Ir aš noriu blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 06 30, 14:59)
Ačiū, mergytės.
kaip jau kitoj temelėj minėjau patį megztuka per 3 dienas numezgiau. O gėlytes sunėrinėjau dar 4 dienas.

Labai labai grazu. thumbup.gif tik butu faina ant modelio pamatyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2009 06 30, 15:37)
wub.gif  thumbup.gif wub.gif  Ir aš tokio noriu  blush2.gif Čia kokie siūliukai  g.gif

Tulip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliukas @ 2009 06 30, 14:38)
Labai labai grazu. thumbup.gif tik butu faina ant modelio pamatyti. 4u.gif

na, jei modelis atsius foto... nes čia ne man, o pati pademonstruoti negaliu, ne puses manes į tokį dydį netilps
Atsakyti