Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

QUOTE(Capricorn @ 2009 07 07, 19:34)
Prym, pastebėjau tavo fotkėse nebūna visai fono, tik rūbas iškirptas, kaip tu tą padarai???su kokia programa? blush2.gif

Gimp. Labai panaši į Photoshopą, tik nemokama. Su ja visokių pribumbasų pridaryt galima, rėmelių, papuošimų pridėt, ir su užrašais pasižaist.
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 07 01, 14:16)
user posted image

katik baigtas, gal kas turit minciu kaip susegima padaryt?

labai grazu, o kaip tuos rutuliukus reikia sujungti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 07, 19:45)
Gimp. Labai panaši į Photoshopą, tik nemokama. Su ja visokių pribumbasų pridaryt galima, rėmelių, papuošimų pridėt, ir su užrašais pasižaist.

iš interneto siunteisi?
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 07 07, 20:16)
iš interneto siunteisi?

Aha. Programa ir priedai. Man atrodo, čia lietuviška. Čia yra kelios pamokėlės lietuvių kalba.
Ir kai parsisiųsi, paieškok šepetukų (gimp brushes, photoshopo irgi tinka), su jais visokių burbuliukų, drugelių, gėlyčių galima pridėliot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 07 liepos 2009 - 19:33
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 07, 20:28)
Aha. Programa ir priedai. Man atrodo, čia lietuviška. Čia yra kelios pamokėlės lietuvių kalba.
Ir kai parsisiųsi, paieškok šepetukų (gimp brushes, photoshopo irgi tinka), su jais visokių  burbuliukų, drugelių, gėlyčių galima pridėliot.

ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 07, 20:28)
Ir kai parsisiųsi, paieškok šepetukų (gimp brushes, photoshopo irgi tinka), su jais visokių  burbuliukų, drugelių, gėlyčių galima pridėliot.

o aciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nors nezinau ar turesiu laiko siems zidimams, bet gal g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 07 07, 18:46)
labai grazu, o kaip tuos rutuliukus reikia sujungti? blush2.gif

iskart neriant prinert prie jau isnerto rutuliokio: duri vaseli pro sena rutuliuka ir istrauki naujojo klipute, ir toliau neri... stai nuorodele su pavyzdukais, gal bus suprantamiau:)
http://picasaweb.goo...inyte/Zurnalas#
Atsakyti
Mergaites, urmo bazej 10salej siulu akcija. Labai patrauklios kainos
Atsakyti
[quote=pikkolo,2009 07 07, 09:23]
Pagaliau ir aš galiu pasigirti savo pirmu rimtu darbu.

Super gražus nertinukas thumbup.gif o kiek ir kokių jam reiktų siūlų? nerealiai užsimaniau kažko panašaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2009 07 07, 14:16)
Alacka33, pikkolo   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nuostabus gaminiai
user posted image

o cia mano naujausias darbelis
ax.gif

4u.gif Labai grazi ir daili suknute su kepuriuku thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytev @ 2009 07 08, 11:18)
Super gražus nertinukas thumbup.gif  o kiek ir kokių jam reiktų siūlų? nerealiai užsimaniau kažko panašaus ax.gif

Ačiū. Aš nėriau iš Maxi, sunaudojau du matkelius ir man dar truputį pritrūko, tad teko pirkti trečią, kurio aišku dar daug liko. Nu bet ką padarysi. Manau dar priklauso nuo tavo dydžio, nes aš nėriau gana laisvai, nes kitaip būčiau netilpusi į šį nėrinį.
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2009 07 07, 13:16)
Alacka33, pikkolo   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nuostabus gaminiai
user posted image

o cia mano naujausias darbelis
ax.gif

labai grazu wub.gif
Atsakyti