Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

palaidine. 4u.gif vyras sako jog storina siek tiek. nezn gal jo ir tiesa, bet keista atrodo kad turetu plonint kaip tik juk juoda spalva. g.gif
user posted image
user posted image
ir
http://www.supermama...;#entry28629573
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 07 16, 20:29)
palaidine.  4u.gif  vyras sako jog storina siek tiek. nezn gal jo ir tiesa, bet keista atrodo kad turetu plonint kaip tik juk juoda spalva.  g.gif
ir
http://www.supermama...;#entry28629573

Paprasta ir originali palaidinė thumbup.gif Nežinau, bet man tai nepasirodė, kad storintų schmoll.gif Juk nedaug jos ten tėra, nėra net kam storinti, o vyrui tai ir apsivilktas voratinklis storintų lotuliukas.gif
Ir suknelė tobulai atlikta drinks_cheers.gif Ir jei tik pirmas bandymas, tai įdomu koks bus 10 g.gif
Atsakyti
4u.gif KRISTUKASS labai daili palaidine,ir piekis idomiai nunertas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
man tai lb grazi ta gelyte wub.gif lb puosia bliuskute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaKatytė: 17 liepos 2009 - 08:15
QUOTE(kristukass @ 2009 07 16, 19:29)
palaidine.  4u.gif  vyras sako jog storina siek tiek. nezn gal jo ir tiesa, bet keista atrodo kad turetu plonint kaip tik juk juoda spalva.  g.gif

nu man tai labai graziai thumbup.gif tiksliau visa grozi duoda ta gele prieky thumbup.gif thumbup.gif ir tikrai nestorina schmoll.gif cia tiesiog kai kuriu zmoniu isitikinimai, kad megztas daiktas storina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 07 16, 20:29)

Aš irgi jungiuosi prie pagyrų...
Tikrai ta gėlytė yra VINIS, t .y paprastą palaidinę padaro nepaprasta:)
O šiaip tai nestorina, bet manau kad vyras nori matyti kaip nulietą palaidinę pagal tavo kūno linijas, o šita matau neįliemenuota, gula ties liemeniu raukšlytės:)
Ach tie vyrai...jie nori moteris matyti su visais išlinkimais ir iškilimais..
LABAI GRAŽUS RŪBAS ir idėja
Atsakyti
Kristuk, tavo palaidinikė liuks thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mielosios kad patiko. 4u.gif labai labai malonu man. Kaip pradedanciai.
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 17, 09:45)
Aš irgi jungiuosi prie pagyrų...
Tikrai ta gėlytė yra VINIS, t .y paprastą palaidinę padaro nepaprasta:)
O šiaip tai nestorina, bet manau kad vyras nori matyti kaip nulietą palaidinę pagal tavo kūno linijas, o šita matau neįliemenuota, gula ties liemeniu raukšlytės:)
Ach tie vyrai...jie nori moteris matyti su visais išlinkimais ir iškilimais..
LABAI GRAŽUS RŪBAS ir idėja

siaip as ja iliemenavau zinok, bet turbut nepakankamai. blush2.gif o be to nelabai daug ir eina nes neilisciau paprasciausiai, nes ir dabar sunkiai jau eina ilist. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 07 17, 10:25)
Aciu mielosios kad patiko.  4u.gif  labai labai malonu man. Kaip pradedanciai.

siaip as ja iliemenavau zinok, bet turbut nepakankamai.  blush2.gif o be to nelabai daug ir eina nes neilisciau paprasciausiai, nes ir dabar sunkiai jau eina ilist.  blush2.gif

tokiu atveju reiktų užtrauktuko įkomponavimo šone...
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 07 17, 09:25)
Aciu mielosios kad patiko.  4u.gif  labai labai malonu man. Kaip pradedanciai.

siaip as ja iliemenavau zinok, bet turbut nepakankamai.  blush2.gif o be to nelabai daug ir eina nes neilisciau paprasciausiai, nes ir dabar sunkiai jau eina ilist.  blush2.gif

mastau.gif o tas sniuriukas aplink kakla... jis uzsirisa ar kaip?... g.gif
Atsakyti
Labai grazi, nuotraukose nesimato kad storintu. Siaip kartais buna kad storina del to kad trumpa...
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 07 17, 11:37)
mastau.gif o tas sniuriukas aplink kakla... jis uzsirisa ar kaip?...  g.gif

aha uzsirisa. 4u.gif
Atsakyti