Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietija. Pramogos vaikams.

Gal kas galėtų plačiau papasakot apie tuos VIP praėjimus Heidės parke? Pirmą kartą kai buvau nei žinojau, kad taip galima, nei užmačiau kur nusipirkt, dabar noriu būt gudresnė lotuliukas.gif

Ir serengeti parke ko gero nėr skirtumo ar pirkt internetu bilietus, ar on-line? Arba aš ieškot nemoku doh.gif
Atsakyti
Ar yra ką veikti Heide parke 100 ir 108 cm vaikams?
Pernai Serengeti parke praleidome vieną dieną, bet visiškai nespėjome pasisupti ant tų paprastų atrakcionų. Tai šiemet svarstau ar verta į Heidę vienai dienai nuvažiuoti, jei ten mažiems vaikams yra ką veikti ar geriau paimti papildomą dieną Serengeti.
Atsakyti
QUOTE(Meiduke @ 2014 06 26, 15:00)
Ar yra ką veikti Heide parke 100 ir 108 cm vaikams?
Pernai Serengeti parke praleidome vieną dieną, bet visiškai nespėjome pasisupti ant tų paprastų atrakcionų. Tai šiemet svarstau ar verta į Heidę vienai dienai nuvažiuoti, jei ten mažiems vaikams yra ką veikti ar geriau paimti papildomą dieną Serengeti.

Man ir šis klausimas aktualus, tik maniškiai 140 ir 120 cm rolleyes.gif
Atsakyti
Mes jau grįžom iš savo kelionės po Vokietiją smile.gif
Buvom Heide parke ir Serengeti parke, kadangi į Heide ėjom sekančią diena po Serengečio ir Heidėj buvom dvi dienas, tai tas Serengeti mums visiškai nublanko blush2.gif Vienos dienos Serengeti parke pakanka pilnai. Mano didelis patarimas į patį parką, žiūrėt gyvūnų važiuot TIK savo mašina. Mes dėl tam tikrų priežaščių važiavom su parko autobusu (žmogui 5 eur), tai dalies malonumo nepajutom, autobusas yra autobusas... verysad.gif Eilių prie supynių Serengeti parke nebuvo visiškai, kai kuriose supomės mes vieni bigsmile.gif
Dvi dienas skyrėm Heide parkui, va čia tai tikras rojus mūsų šeimai thumbup.gif Gyvenom, jau čia rekomenduotame kempinge, tokiose va bačkutėse thumbup.gif
http://www.auf-dem-s...eep-barrel.html
geresnės nakvojimo vietos ir negalėjau įsivaizduot, grynas oras, zuikiai lakstė, mėlynės avietės miškelyje augo thumbup.gif Bilietus į Heide pirkom kempinge su nuolaida. Pats parkas jau kaip ir minėjau, mums labai patiko. Buvom aš, vyras ir vaikas 7 su puse metų, virš 120 cm ūgio, tai veiklos turėjo abiem dienom. Rizikavom ir melavom dėl amžiaus blush2.gif leidosi kalneliais, kurie skirti nuo 8 metų blush2.gif Eilių didelių išvengėm, matyt dėl permainingų orų; pirmą dieną ryte palynojo, antrą dieną vidurdienį perkūnas išgąsdino doh.gif Net prie tų populiariųjų atrakcijonų, beveik nelaukėm eilėse. Mūsų patarimas esant galimybei Heide praleisti dvi dienas.

Atsakyti
Sveikos mamytės,
noriu ir aš savo nuomonę išsakyti apie parkus, gal kam pravers smile.gif
Mūsų šeimoje vaikai visi 5 su puse metų, todėl Heidės parką atidėjom vėlesniam laikui. Per savaitę aplankėm Legolendą Berlyne, Paukščių parką, Dinozaurų parką, Serengeti, Brėmeną ir Celę. Viskas patiko be galo... Serengeti ypač, gal kad važiavom savo automobiliu, tai įspūdžių buvo tikrai daug. Vežėmės savo batono ir salotų, tai buvo smagumo vaikams šeriant gyvūnus biggrin.gif
Labai rekomenduoju Vogelpark, tikrai labai gražus ir pats parkas, ir paukščių daug įvairių, vaikams žaidimų aikštelės ir t.t. visko net nespėjom apeiti, nes atvažiavom tik po pietų, reikia visos dienos ten. Pačioje pabaigoje parko įspūdinga žaidimų aikštelė, bet mes nebespėjom...
Iš Dinozaurų parko tikėjausi kažko įspūdingesnio, bet vaikams tai patiko biggrin.gif
Jei kam įdomu miestai, tai Brėmenas man nublanko prieš Celės senamiestį wub.gif Karo metu miestas pasidavė, todėl nebuvo sugriautas, išsilaikė autentiški pastatai, labai labai gražu...ir pasišopinti yra kur bigsmile.gif
Jei kas domina smulkiau, klauskit, atsakysiu smile.gif
Atsakyti
Galiu padovanoti lankstinuką, kuris suteikia 28 eurų nuolaidą į Serengeti parką (tiek kainuoja bilietas suaugusiam žmogui). Taip pat Heidės parko žemėlapį, jei iš ankto norite pasinagrinėti. 4u.gif
Kaune reiktų pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2014 07 17, 19:11)
Galiu padovanoti lankstinuką, kuris suteikia 28 eurų nuolaidą į Serengeti parką (tiek kainuoja bilietas suaugusiam žmogui). Taip pat Heidės parko žemėlapį, jei iš ankto norite pasinagrinėti. 4u.gif
Kaune reiktų pasiimti.

Lankstinukas jau pažadėtas.
Atsakyti
O aš lankstinuką, kuris suteikia 28 eurų nuolaidą į Serengeti parką, keičiu į šokoladą biggrin.gif Kaune
Atsakyti
Planuojamės ir mes kelionę ax.gif Gražina30 - man patiko jūsų planelis rolleyes.gif , tai juo pasinaudosiu kaip pagrindu ax.gif Planuoju atplaukti į Kielį, tada į Hamburgą, į Heides parką. Ten praleisti kelias dienas, tada skirti 1 d Vogelspark, Serengeti. Dar vieną diena Celei ir keliauti į Brėmeną. Ten apsistoti nakčiai, o tada jau atgal į Kylį. Dar mintis yra prieš Kylį nuvažiuoti iki Flensburgo (priežasties nėra, tiesiog šiaip).
Galvoju apsistoti http://www.auf-dem-simpel.de/en/ bačkutėje kelioms naktims ir iš ten važiuoti į Vogelspark ir Serengeti smile.gif Ar užtenka šiems abiems parkams vienos dienos?

Gražina30, kur apsistojote vėliau: prie Celės? Brėmene?
Lauksiu jūsų pastabų/komentarų apie mano maršrutą ax.gif Gal verta dar kokią vietą/miestelį aplankyti pakeliui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2014 07 30, 09:03)
Galvoju apsistoti http://www.auf-dem-simpel.de/en/ bačkutėje kelioms naktims ir iš ten važiuoti į Vogelspark ir Serengeti  smile.gif Ar užtenka šiems abiems parkams vienos dienos?

Vienos dienos abiems parkams ? tikrai ne
Kiekvienam iš jų po 1 dieną reikėtų skirti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2014 07 27, 17:21)
O aš lankstinuką, kuris suteikia 28 eurų nuolaidą į Serengeti parką, keičiu į šokoladą  biggrin.gif Kaune

Tą lankstinuką galima iš jų puslapio nemokamai atsispausdinti ax.gif
Atsakyti
Vienos dienos Vogelspark ir Serengeti niekaip neužteks schmoll.gif tikrai planuokit po 1 dieną kiekvienam parkui, Celei ir Bremenui užteks po pusdienį.

Mes visą savaitę gyvenome vienoje vietoje, ir lankėme visus parkus esančius aplink. Tikrai rekomenduoju šį kempingą http://www.campingpark-suedheide.de/
Ir netoli visų lankytinų objektų ir labai praktiški, komfortabilūs namukai. Kempingo teritorijoje yra baseinas, upė ir dvi puikios vaikų žaidimų aikštelės thumbup.gif

I Serengeti važiuojant atsispausdinkit iš jų puslapio nuolaidų kuponą smile.gif
Atsakyti