Sveiki visi.
Planuojam du suauge+1 vaikas savo automobiliu vaziuoti Spalio pabaigoje i Heide parka.
Kas buvo?
Ar nebus maziau pramogu ten negu vasara?
Gal pasidalinkit patirtimi:vaziuoti per Lenkija ar keltis keltu,kokiu?
kur ieskoti nebrangaus viesbutuko pernakvoti?
Bilietus,ko gero,pirti internetu?
Na ir kt.info butu vertinga.
Aciu.
Sveikos,
gal kas turit naujos info apie pramogų parkus. Planuojam Heide, Serengetį ir Legolendą Danijoj aplankyt.
gal kas turit naujos info apie pramogų parkus. Planuojam Heide, Serengetį ir Legolendą Danijoj aplankyt.

O ka norit suzinot?buvom Heidej ir Danijos Legolende.
Apie Legolenda yra net atskira tema

QUOTE(rasa32 @ 2012 05 03, 17:20)
O ka norit suzinot?buvom Heidej ir Danijos Legolende.

Pasakykit man ar verta į visus tris. Suprantu, kad į Lego lendą važiuojam dėl lego, į Serengetį dėl zoo. Bet ten kiek suprantu ir atrakcionų visur pilna, o Heide tik atrakcionai.Tai vat ir svarstau ar neužteks atrakcionų aplenkiant Heide parką.

O Serengetyje tai daugiausia laiko praleidome prie beždžionių

QUOTE(Vivid @ 2012 05 03, 22:25)
Pasakykit man ar verta į visus tris. Suprantu, kad į Lego lendą važiuojam dėl lego, į Serengetį dėl zoo. Bet ten kiek suprantu ir atrakcionų visur pilna, o Heide tik atrakcionai.Tai vat ir svarstau ar neužteks atrakcionų aplenkiant Heide parką. 

Serengety nebuvau.Heide labiau patiks Jusu didziajam,o Legolendas turetu labiau patikti dukrai,nors ir sunui turetu patikti,ypac,jei megsta lego konstruoti.Situ parku visiskai skirtinga atmosfera,tematika.Legolende yra atrakcionu,kuriu nera Heidej.Pvz.labai smagus atrakcionas visai seimai-gaisro gesinimas,kur turi dalyvaut visi seimos nariai.Arba laivu musis su vandeniu

Jei turit galimybe,visai smagu butu abu aplankyti.Tik patarciau pirma nuvaziuoti i Legolenda,o tada i Heide.
Mano nuomone, Legolendas tai gėris ir mažiems ir dideliems. O šiemet dar atsidarė naujas atrakcionas su gyvais pingvinais. Per sezono įkarštį gali erzinti stovėjimas eilėse prie atrakcionų. Yra ir žaidimų aikštelė su vandeniu, tad šiltu oru turėkite maudimosi kostiumus. Šiuo metu DK parduotuvėse perkant "Corn flakes", pakelyje yra vaikiškas bilietas į Legolendą. Šalia Legolendo yra vandens atrakcionų parkas Lalandia, o apie 20 km atstumu ir zooparkas, kur mašna galima pasivažinėti tarp liūtų ir žirafų Givskud. Bet čia jau į temą apie Daniją, sorry
O aš norėčiau išgirsti atsiliepimų apie atrakcionų parką Tolk-Schau netoli Flensburg

O aš norėčiau išgirsti atsiliepimų apie atrakcionų parką Tolk-Schau netoli Flensburg

o gal kas pasidalintu, kur apsistojate Vokietijoje? Domina vietos aplik ar paciuose siuose miestuose:
Berlyn
Liebenau
Günzburg
Geiselwind
Keliausim su vaikais, o idomu butina iskart uzsisakyti? o jei bandytume tik atvyke ieskotis? Sudetinga tai labai? nes nezinom konkreciai kur kiek uztruksime...
Buciau dekinga
Berlyn
Liebenau
Günzburg
Geiselwind
Keliausim su vaikais, o idomu butina iskart uzsisakyti? o jei bandytume tik atvyke ieskotis? Sudetinga tai labai? nes nezinom konkreciai kur kiek uztruksime...
Buciau dekinga
Ar uztenka vienos dienos Serengetyje? Be Serengecio lygtai dar yra Berlyn Zoo. Ar verta i ji vaziuoti?
Ar teisingai suprantu įėjimas į Heidės parką vienas bilietas visoms karuselėms
Ar atskirai kiekvienai karuselei, ir jei galit duokit kokia nuorodėlę dėl kainų parko. Ačiū

Ar atskirai kiekvienai karuselei, ir jei galit duokit kokia nuorodėlę dėl kainų parko. Ačiū

Taip, ir Heide parke, ir Legolende, ir Europos parke principas tas pats - nusiperki bilietą dienai, kuris galioja į visus atrakcionus. Apribojimai eiti į atrakcionus būna parašyti ties kiekvienu- ne visur įleidžiami vaikai, iki tam tikro ūgio.