Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(*Harpija* @ 2010 08 19, 11:04)
Sako menesines veluoja primais menesiais, metais..
Menesinemis sergu 2metus ir vis tiek pas mane jos nepastovios..buna, nebuna.. doh.gif Kaip isgauti man pastovuma? g.gif

as jau n metu menesinem sergu, o pastaruoju metu man jos nepastovios doh.gif ir nematau cia kazko blogo. mirksiukas.gif na, zinoma, geriau pastovios, bet ka padarysi kaip buna taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Topetuti @ 2010 08 13, 22:35)
O kokius paketus naudojate? Kurie  jums patogiausi,naturaliausi? smile.gif

Priklauso nuo pačios merginos, moters.. Aš pati tai naudoju "Naturella" arba "Always" wink.gif
Atsakyti
Man tai kaip tik patinka, kaip jie būna nešvelnūs, o su tokiu guminiu paviršium, na nemoku paaiškinti blush2.gif , o daugelis jų nemėgsta. unsure.gif
Atsakyti
natūralūs geriau, nes nes su nenantūraliais didesnė tikimybė iššutimų, infekcijų ir panašaus gėrio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 08 26, 10:44)
Man tai kaip tik patinka, kaip jie būna nešvelnūs, o su tokiu guminiu paviršium, na nemoku paaiškinti  blush2.gif  , o daugelis jų nemėgsta.  unsure.gif

Sugeria geriau,todel ir patinka pavirsiuj nieko nebuna,o pas naturalius viskas pavirsiuj,bet jie saugesni sveikatos poziuriu.
Atsakyti
man, kaip jau sakiau 12, bet dar nesergu. ir labai nenoriu, todėl, kad reikės eiti pas ginekologą*, net nežinau ką jis darys, esu pasimetus..

*ar būtina?
Atsakyti
Kodėl manai,kad būtina eiti pas ginekologa? Yra patariama ,bet nebūtina , aš sergu jau 1metus ,bet nesu ejus pas ginekologa eisiu tiktais kokiu 16metų arba kai bus kas blogai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2010 08 27, 10:46)
Kodėl manai,kad būtina eiti pas ginekologa? Yra patariama ,bet nebūtina , aš sergu jau 1metus ,bet nesu ejus pas ginekologa eisiu tiktais kokiu 16metų arba kai bus kas blogai schmoll.gif

O is kur zinosi, kad blogai.Ne visos ligos pozymiai pasirodo ant kuno.
Atsakyti
na pavizdziui sutrinka ciklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(carooline @ 2010 08 27, 10:33)
man, kaip jau sakiau 12, bet dar nesergu. ir labai nenoriu, todėl, kad reikės eiti pas ginekologą*, net nežinau ką jis darys, esu pasimetus..

*ar būtina?

Nebutina tikrai schmoll.gif
Atsakyti
kodėl dingo išskyros? artimu metu laukti mėnesinių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carooline @ 2010 09 01, 17:13)
kodėl dingo išskyros? artimu metu laukti mėnesinių?  4u.gif

Nusiramink, tikrai nebūtinai. Prieš mėnesines būna išskyrų pagausėjimas. 4u.gif
Atsakyti