Įkraunama...
Įkraunama...

Karkasiniai namai

QUOTE(Odilija5 @ 2010 04 09, 13:07)
Dar viena dilema - gal kas daugiau domėjotės karkasiniais pastatytais namais ir gal matėte realiai ant tokio namo betoninių šerpių stogą? Gamintojai nuteikia labai optimistiškai, kad svoris ne bėda, atlaikys ir bus labai gerai. Statybininkai atsargiau žiūri ir bando perkalbėt į lengvesnį. Pas mus jis toks didelis, keturšlaitis, namas vieno aukšto. Jei kas pasakytų, kad matė tokių stovinčių ir nieko jiem nenutiko per šios žeimos sniegą, tai būtų daug ramiau apsisprendžiant.  biggrin.gif

As tai manau jog netgi ir geriau sunkesnis stogas karkasiniam, nes pats namas lengvas tai stogas siek tiek ji prispaus. Manau jog ne tiek jau daug sveria tos cerpes lyginant su bituminem cerpem ir OSB po jom g.gif konstrukcija turi atlaikyti kurkas rimtesnes jegas susidariusia nuo sniego ir vejo. beje statant namus is plytu ar blokeliu, stogo konstrukcija vistiek daroma medine.
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2010 04 09, 15:07)
Dar viena dilema - gal kas daugiau domėjotės karkasiniais pastatytais namais ir gal matėte realiai ant tokio namo betoninių šerpių stogą? Gamintojai nuteikia labai optimistiškai, kad svoris ne bėda, atlaikys ir bus labai gerai. Statybininkai atsargiau žiūri ir bando perkalbėt į lengvesnį. Pas mus jis toks didelis, keturšlaitis, namas vieno aukšto. Jei kas pasakytų, kad matė tokių stovinčių ir nieko jiem nenutiko per šios žeimos sniegą, tai būtų daug ramiau apsisprendžiant.  biggrin.gif

Aš gyvenu ne karkasiniam, bet skydiniam, ketvirti metai, stogas - betoninė čerpė 4u.gif
Kaip parašė prieš tai - svarbu, kad togo konstrukcija (aišku ir sienos) - būtų suprojektuotos tinkamai, apskaičiuotos apkrovos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2010 04 09, 12:07)

musu karkasinukas perzemojo su betoniniu cerpiu stogu thumbup.gif , nors musu dvislaitis
Atsakyti
Siandien vieni elektikai sake, kad isvis reikejo vedziotis elektros laidus pries juodgrindi g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galėtumėte parekomenduoti architektą Kaune, kuris specializuotųsi karkasinių namų projektavime - iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti brigada,kuri nebrangiai stato karkasinius namus? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2010 04 22, 10:43)
Gal kas gali parekomenduoti brigada,kuri nebrangiai stato karkasinius namus? Aciu.

is kokio jus miesto?
Atsakyti
QUOTE(Vivica @ 2010 04 14, 13:49)
Sveiki, gal galėtumėte parekomenduoti architektą Kaune, kuris specializuotųsi karkasinių namų projektavime - iš anksto dėkui  4u.gif

Aktualu ir man . Vivica gal jau radai ka nors ?
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 04 22, 18:40)
is kokio jus miesto?

Vilnius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2010 03 01, 00:38)
Va konkretus klausimas  biggrin.gif  Aš kartu su Auge lauksiu atsakymų, nes mes irgi kaip tik renkamės statytojus. Visi laaabai gražiai kalba, bet dar nebuvom nuvažiavę į jau pastatytus namus.  smile.gif

Man taip pat butu labai naudinga suzinoti gerus ir tuo paciu nebrangininkus statytojus. Bet kiek perskaiciau visa sia tema, taip ir nepamaciau, kad kas ka butu siules. Ar nera nei vieno patenkinto savo pastatytu karkasiniu bustu?
Esam Pungej, bet nemazai statytoju stato visoje Lietuvoje. Gal kas visdelto parekomenduotu patikimus zmones?
Atsakyti
QUOTE(laimux74 @ 2010 04 24, 19:48)
Man taip pat butu labai naudinga suzinoti gerus ir tuo paciu nebrangininkus statytojus. Bet kiek perskaiciau visa sia tema, taip ir nepamaciau, kad kas ka butu siules. Ar nera nei vieno patenkinto savo pastatytu karkasiniu bustu?
Esam Pungej, bet nemazai statytoju stato visoje Lietuvoje. Gal kas visdelto parekomenduotu patikimus zmones?

o as netikciau:))) Siaip esu pastates ne viena karkasa ,beje Amerikoi kur karkasiniu namu statyba klesti .
Papildyta:
QUOTE(Piteris2005 @ 2010 04 25, 16:42)
o as netikciau:))) Siaip esu pastates ne viena karkasa ,beje Amerikoi kur karkasiniu namu statyba klesti .

piteris2005@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2010 04 22, 10:43)

mane taip pat domintu toks klausimas ax.gif marijampolej ax.gif
Atsakyti