QUOTE(rozamunda @ 2009 05 06, 06:41)
prisiregistruoju
biski be miego, bet bandau skaityti, ka priraset
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 06, 06:22)
Greičiausiai Allium "Globemaster" Turiu tokių pardavimui, bumbulo dydis apie 20-25 cm skersmens.
Sveikos
Turbūt bandysiu jungtis iš aš
tiesą sakant nelabai ką išmanau apie augalus, bet kad jau turim namuką, tai reikia pradėt šviestis tuo klausimu, nes norisi pasigražint aplinką
tikiuosi priimsit į būrį
Turbūt bandysiu jungtis iš aš
QUOTE(Žydriausia @ 2009 05 06, 10:03)
virsuj desinej yra tokie uzrasai (tai cia tie abu kur search turima galvoje, nes ten randu raktazodziu), bet jei man sakot ieskot zodzio keywords, tai as tokio nematau
:
Lightbox Feature Search Advanced Search About Us Contact Us
Lightbox Feature Search Advanced Search About Us Contact Us
Ar ir dabar nematai?

Kai neieškau kažko konkretaus, o šiaip blūdinėju nuotraukose, tai tereikia po Keywords spaust žodį-nuorodą ir gauni naują šusnį nuotraukų
rokoko, norėjau paklausti, o per kiek laiko suformavot tokį daugiamečių gėlyną su ištisu žydėjimu? Na, čia turiu omeny nuo tada, kai tame plote buvo pieva - ką pirmiausiai sodinot, kaip tobulinot... Labia įdomu būtų sužinoti
Nors gal kada anksčiau ir buvo apie tai kalbėta...
sveikos merginos
atradau jusu tema -geris
ar priimsit su klausimais
siemet isgenijom ir iskirtom sode nereikalingas obelis, kurios buvo tik lapu kruvos ir laukiniai obuoliukai
ir kurmiu isknisti griuviai belike buvo
gal zinot patikima bugda kovai su jais
taigi, noreciau patarimu is jusu, jei galima
isemem nemaza plota senos pievos, dabar laukiam lietaus ir sesim nauja. kazko neina foto ikelt per publicfotki
nusipirkau maumedi svyranti, ikisau, bet man rodos ne cia jam vieta
gal jus patarsit. nzn ar palikt visa plota tuscia kur bus nauja veja, ar sodint grupe spygliuciu, o ju noreciau

ten prie serbentu matosi vienisas kenis
nzn irgi del jo...
cia pasodinau maumedi
ir taip pat mastau kaip cia ta gelyna isformuot, nors toks cia ir gelynas, cia sodindavau vasarines geles.

cia nuo kelio puses vaizdas, ten dar pries yra augalu...tik nesimato

kazkada planuojam padaryti per soda taka ir gal netoli supynes pavesine
labai prasau jusu patarimu
ismintingosios merginos
siemet isgenijom ir iskirtom sode nereikalingas obelis, kurios buvo tik lapu kruvos ir laukiniai obuoliukai
taigi, noreciau patarimu is jusu, jei galima
nusipirkau maumedi svyranti, ikisau, bet man rodos ne cia jam vieta

ten prie serbentu matosi vienisas kenis
cia pasodinau maumedi

cia nuo kelio puses vaizdas, ten dar pries yra augalu...tik nesimato

kazkada planuojam padaryti per soda taka ir gal netoli supynes pavesine
labai prasau jusu patarimu
Mergaites,noriu dar jūsų atsiklausti, ar norint užpilti akmenukais, reikia po apačia patiesti juodą agro plėvelę, ar ką kitą?
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 06, 12:56)
Mergaites,noriu dar jūsų atsiklausti, ar norint užpilti akmenukais, reikia po apačia patiesti juodą agro plėvelę, ar ką kitą?
Manau vertėtų, tada gal žolės mažiau lįstų
Mes paklojom po akmenukais nuo namo tinakvimo likusį tinklelį - žolės lenda
Patingėjom/ pagailėjom vadinasi
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 06, 11:56)
Jeigu tiesi, tai manau, kad agroplėvelę. Nors aš turiu plotelį apibertą akmenukais ir man be jokios plėvelės ten nelabai auga piktžolės, jei viena kita kokia nususus išlenda, tai labai silpna ir lengvai išsirauna
Papildyta:
QUOTE(ADA @ 2009 05 06, 11:58)
Mes paklojom po akmenukais nuo namo tinakvimo likusį tinklelį - žolės lenda 
Gal ir akmenukų sluoksnis per mažas
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 06, 12:56)
jei likusiuose tarpuose daugiau nieko nežadi sodinti, tuomet daryčiau taip: nukasčiau kiek toliau nuo augalų likusį plotą žemes apie 10-15cm, tuomet supilčiau smulkios frakcijos žvyriuką ir jį sutrombuočiau ( jei yra galimybių - galima su vibratorium pasivažinėt, kurį trinkelistai naudoja), tuomet tik pilčiau akmenukus. Anksčiau naudojau pati agroplėvelę ir geotekstilę - kuo toliau, tuo labiau nebepatinka. Dabar aukščiau paminėtą būdą taikau.
QUOTE(drieziukas @ 2009 05 06, 13:03)
Gal