[quote=pukučiai,2009 05 12, 21:56]
man vaizdelis labai grazus
as asmeniskai deciau mulcia o beja norejau paklsausti ziuriu tavo tujos tokios grazios kaip jas priziuri kad taip graziai atrodo, ar jos nesisiukslina nesu ju turejus tai nelabai isvaizduoju esu girdejus kad kai jos zydi tada daug siuksliu nuo ju buna ar tai tiesa jei tiesada tada tikrai tik mulcas nes su akmenukais tai suvarksi na cia mano tokia nuomone
Del tuju ,tai nieko ipatingo nedarom.Kelis kartus tresem trasom ,skirtom spygliuociams.Beje,jos irgi persodintos paaugusios is vienos vietos i kita.Palaistydavom,kai sausra budavo.Prigijo,tik pirmais metais vaizdelis nekoks buvo.O paskui suzele

Kai nuzydi ,buna siukslyciu,bet man tai netrukdo ,nubyra tokie rudi pumpuriukai ,nieko ten baisaus.Didziausia prieziura ,tai gyvatvores formavimas,vyras kerpa su krumapjove .
Tavo tujos visai neblogai atrodo,tik jos dar negenetos buvo.Kai prigys ,manau reiketu jas truputi paformuoti.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 05 12, 22:30)
kad jau istisai kalbam apie raudonlapius, tai atrodo, kad kitokios spalvos ir nebera

... beje apie geltonlapi is viso nesu girdejus

.
teisingai atrodo - truksta augaliuku

.
kad jau visoms taip grazu, gal vertetu ir man patyleti, ale vistiek nors puse lupu pasakysiu - juka man visoj sitoj kompozicijoj kazkaip nesiziuri, vos ne kaip kaktusas rutu darzely

.
ragane lb grazi, ir sausmedis

.
Juka pasodinau ,nes man kazkaip tarp akmenuku ji derejo

Dabar ji jau didele ir gaunasi nebloga apsauga raganes saknim.